antik писав:идея летающего человека - это душа! душа человека который переходит дорогу по пешеходному переходу и попадает под авто.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
antik писав:идея летающего человека - это душа! душа человека который переходит дорогу по пешеходному переходу и попадает под авто.
пля... ну вы тугие...AndrewK писав:Посеред ночі? З люка? Жартуєш?
ага, он в чому сутьantik писав:идея летающего человека - это душа! душа человека который переходит дорогу по пешеходному переходу и попадает под авто.
Дик йоли-пали. Моментально з під землі нічого не появляється. Воно як мінімум повинно дойти до краю дороги.antik писав:пля... ну вы тугие...AndrewK писав:Посеред ночі? З люка? Жартуєш?
глибоко прихований вплив препаратів. що модифікують свідомістьBOXER писав:тут виявляється глибоко прихований зміст
Ага серед ночі на неосвітлюваних вулицях без памперса.Buts писав:z@k, ще краще наказувати гривнею за швидкість, або соціальними роботами, наприклад зебри малювати.
буш мав дітей зрозумієш...........BOXER писав:по темі: чому діти мають літати. хай батьки за ними дивляться і виховують їх.
не куриш і не хаваєш ЛСД шоб душі вночі бачитиAndrewK писав:Що я роблю не так?
а також підвищують ймовірність аварій.hrdrive писав:все-таки підвищують ймовірність спасти життя в деяких випадках.
та нема проблемFobos писав: нічого не тупо, ти сам сприяєш аварійності коли їдеш 93 по місту, в чому проблема не розумію?
а чего не ехать 150 или 200 по городу, а может никто и не перебежит? или успеешь на светофоре проскочить?vovka писав:а їдучи 93 п омісту вночі я порушую. для того є ДАІ яке за цим має дивитися, і яке мене оштрафує.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей