Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
назви ті машини? може твоя? деж всі вумніки були коли то знімали? всім насрати було і впадло бєнз і час тратити!!!! і прояви повагу до тих хто приїхав, і ще незаявляй як незнаєш то не ібіца і вній набагато більше ніштяків ніж вбільшості наприсутньому форумі, машина має заслужене місце по автозвуку!!!AnGeL писав:нє, ну не спорю, зроблено гарно... але як на мене в нас є багацько реально гарних машин, і та чорна ібіза, і той синій китайський джип якось не в тєму... ну і коротке дуже... але взагалом круто!!!
небуду повторюватись!Jarevych писав:Загалом задумка файна, знято тоже, але мало трушних машин і багато тракторів
П.С.: Коста не стосується
з нетерпінням чекаю кращого відео від вас!!! говорити легко а зробити без підтримки хтось пробував!Vanjabest писав:хто небуть бачив перед цим відео ось цей уривок? http://vimeo.com/35978760 я очікував після цього уривку чогось більш грандіозногоаж мені невірилось шо це знято у ЛЬвові , але всерівно за старання великий плюс
спокійніше, я просто написав шо той кусочок був дуже інтригуючим.Pioneer писав:з нетерпінням чекаю кращого відео від вас!!! говорити легко а зробити без підтримки хтось пробував!
ніхто неназвав хоть одного обгрунтованої критики просто так аби написати тіпа яб зробив краще мій тазік круче! хоча можливість показати мали всі!
та нічим він так аби написати тут так привичне діло :)BOXER писав:Бачив вчора, класно.
AnGeL, чим тобі Ібіца не сподобалась?
ну да щось таке, хоча яб спочатку взнав чия машина достойніша а потім писав) і то не ібіцаBOXER писав:Pioneer, може тому шо в нього прель в розділі "тюнінг", а у відео не попав![]()
Pioneer, я так розумію, відео давніше було знято? ше Юрко на Е36-ій...
то ти про шо?Pioneer писав:небуду повторюватись!
Хз, я в тих дєлах не спєц і не маю з чим порівняти, але мну понравілосьantik писав:видео еще куда не шло (многое украдено у знаменитых format67.net), но музло - полный кал
зайди на format67.net в рубрику work и получи оргазм :)BAKS писав:не маю з чим порівняти
про то що вже відповів на твій пост про нетрушні тачки і джипиJarevych писав:то ти про шо?Pioneer писав:небуду повторюватись!
реально з усією повагою, але давайте не будем рівняти ..... тут перша робота яка знімалась з браком часу ітд, і порівнювати ці роботи з роботами за які оператор получав гроші а не як в даному випадку просто з його інтересу я думаю нецілком правельноantik писав:зайди на format67.net в рубрику work и получи оргазм :)BAKS писав:не маю з чим порівняти
Ща попробуюantik писав:зайди на format67.net в рубрику work и получи оргазм :)BAKS писав:не маю з чим порівняти
я просто нехочу продовжувати дальше дискусії і доказувати де сток де нє ітд, просто немаю сили. думайте як вам завгодноAnGeL писав:BOXER, ти не умнічай![]()
Pioneer, ну вибач, я не знав, про неї написав тільки тому що з вигляду практично стокова... добре що ти знаєш про неї все, а от більшість - широкий загал, оцінюватимуть по зовнішньому вигляді, так як і я... і в порівнянні з іншими машинами вона виглядає простою, тож треба було в відео показати ту всю музику... імхо...
ну і корейський позашляховик - самі всі розуміємо що він не з розряду красивих авто...
ну і якщо ти так пишеш, шо всі проморозились, ну тоді незачот їм а не тим хто то все знімав... а тим хто таки вирішив знятись в відео великий респект!!!! вийшло дуже достойно... то ж не треба зразу тут обурюватись, ображатись і т.д.
мир усім![]()
![]()
:)
ну цеж знову таки про що я пишу, мені наприклад як і більшості хто це дивився тим більше що зараз можна сказати аля дап степ в моді, тому я признаю звук, а рішення одне на вкус и ......antik писав:Pioneer, без обид! я написал, что видеоряд получился очень даже достойнымчего не скажешь о звуке....
Та забєй, всім не догодиш! :)Pioneer писав:я просто нехочу продовжувати дальше дискусії і доказувати де сток де нє ітд, просто немаю сили. думайте як вам завгодно
BAKS писав:Та забєй, всім не догодиш! :)Pioneer писав:я просто нехочу продовжувати дальше дискусії і доказувати де сток де нє ітд, просто немаю сили. думайте як вам завгодно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей