Видно шо в Україні живемGeorge734 писав: Та ні можеш просто зняти фішки з датчиків колодок і замкнути дротиком два контактики фішки зліва і так само фішки справа. Ну типу жучки поставити на фішки. І катайся ще поки не стреш повнясть колодки.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Видно шо в Україні живемGeorge734 писав: Та ні можеш просто зняти фішки з датчиків колодок і замкнути дротиком два контактики фішки зліва і так само фішки справа. Ну типу жучки поставити на фішки. І катайся ще поки не стреш повнясть колодки.
вернякGeorge734 писав: вони не додумаються до такого бо тупі як валянки сибірські
Німці - так, а пшеки то ше ті кулібіни. Наші і близько не стояли. Кажу з власного досвідуwklef писав: Видно шо в Україні живем ,пшеки би вже мінели і мінели
сам в принципі торгую пшецькою технікою,то вони халтурщики капецьLEgEnDA писав:Німці - так, а пшеки то ше ті кулібіни. Наші і близько не стояли. Кажу з власного досвідуwklef писав: Видно шо в Україні живем ,пшеки би вже мінели і мінели
До єдного містяwklef писав: Myself, провіру долию сьогодні
бери Форда, в мене вже рік моргає лямпочка АІРБЕГу, ніхто пофіксати неможеwklef писав: Цука вжитті більше не візьму корейця
ні в обіду, але Коля ненайшов траблgribkoff777 писав: Коля знайде причину
Дай номерgribkoff777 писав: wklef, їдь на Південний до Миколи, в нього є КарманСкан, він корейців добре нюхає. Коля знайде причину, я думаю, то якийсь з давачів АБС, але то ІМХО.
Vusiko писав: але Коля ненайшов трабл
Vusiko писав: Авто: Форд
блок АЕРБЕГУ мну колись мінели офіціали по гарантіїVusiko писав: бери Форда, в мене вже рік моргає лямпочка АІРБЕГу, ніхто пофіксати неможе
авось павізьотVusiko писав: ні в обіду, але Коля ненайшов трабл
дякуюgribkoff777 писав:
096 915 38 44
wklef писав: тепер маю нові пріключенія рулюва рейка починає вмирати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей