Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
100%hrdrive писав: weber, вам іпоновідроводам не зрозуміти цього...бо за 20 років іпонські відра вже розчиняться в землі а ця класика дальше продовжує їздити безпроблемно і тішити свої відданих власників
На чай каву я можу.hrdrive писав: vovik, запрошую тебе до мене на чай\каву та оглядання мого розчиненого 23 річного 124![]()
hrdrive писав: вам іпоновідроводам не зрозуміти цього...бо за 20 років іпонські відра вже розчиняться в землі а ця класика дальше продовжує їздити безпроблемно і тішити свої відданих власників
Я не купував машину на 20 роківhrdrive писав: weber, вам іпоновідроводам не зрозуміти цього...бо за 20 років іпонські відра вже розчиняться в землі
а ця класика дальше продовжує їздити безпроблемно і тішити свої відданих власників
BOXER писав: weber, сборище некрофілів![]()
таку червону в оригіналі я вчора бачив по дорозі до львова. везли на лаветі на французьких номерах.andriy320e30 писав: як е30м3
ну я не думаю шо вона 190 2.5–16 Evolution II пірве,там 235 лошадей на 245 крутного моменту, а в ауді в різних джерелах пише від 200-235, моя думка шо вони будуть їхати на рівні, то вже буде залежати від прокладки і настройки.andriy320e30 писав: трохи не в тему .але ше є така легендарна машина навіть дороща як е30м3
там 2.3 турбо наддув 2бара і повний привід .вона рве нашу е30 і того мерса на кусочки але добре шо їх нема багато а може зовсім нема в україні
Трошки не так. В 190 є конкурент, M3. Вони задньоприводні і вони ДТМ-щикиKirik писав: яка є достойним конкурентом ауді, мерсу і бмв
Загально в Lancia репутація - гімно. А конкретно HF має хорошу репутацію.andriy320e30 писав: гарна .але репутація лянч все портить .
кузовів ауді кватро практично нема живих, я великий шанувальник даного авто, ходова і кватросистема та сама шо і в С4 кузові.andriy320e30 писав:трохи не в тему .але ше є така легендарна машина навіть дороща як е30м3
там 2.3 турбо наддув 2бара і повний привід.вона рве нашу е30 і того мерса на кусочки
але добре шо їх нема багато
а може зовсім нема в україні
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей