ми то знаєм правдуRULES писав: тому продажі honda i toyota там такі малі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ми то знаєм правдуRULES писав: тому продажі honda i toyota там такі малі
Міша,так буде виглядати мультік якщо його спресуватиcat-yellow писав: я перепрошую, але то якась будка для пса, а не машина
з Червонограда...cat-yellow писав:BOXER, тій коробці для телевізора до Мультіка, як до Пустомитів по п"яні повзком....
помиляєшся, їх там більшістьRULES писав: гоміків там меншість
є ще така штука що фріци трохи жлобиMAECTP0 писав: Так він був в вені бо з сімєю їхав за одно відпочивати. Так, в бмв нема венів/бусиків, але є віто, спринтери, Тешки від фв. А тут каренс.
тому неможуть позволити собі їздити на япошкахRULES писав: є ще така штука що фріци трохи жлоби
видно япошки в них вважаються гірше корейцівDNK писав: тому неможуть позволити собі їздити на япошках
Я ж писав, нормальний фріц, а сантехнік то не нормальний фріц, а звичайний :)MAECTP0 писав: weber, навіть якщо фріц працює слюсарем, продавцем в магазині,..., сантехніком то теж купить нову беху? Чи він вже не фріц?
RULES писав: фріци трохи жлоби
тоді берем нормального фріца з зп 8000євро. він візьме авто за 48000-96000євро. тобто і M3 може взяти якщо захочеweber писав:Я ж писав, нормальний фріц, а сантехнік то не нормальний фріц, а звичайний :)MAECTP0 писав: weber, навіть якщо фріц працює слюсарем, продавцем в магазині,..., сантехніком то теж купить нову беху? Чи він вже не фріц?
Жлоби є скрізь, а в нас то взагаліMyself писав:RULES писав: фріци трохи жлобидалеко не "трохи"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей