Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

чи потрібен спойлер в дріфті ?
zelja
Ім'я:/
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: чи потрібен спойлер в дріфті ?

Повідомлення zelja » Чет, 18 квітня 2013, 18:37

Shpioner, ну він напастой такий наглий так шо не дивуйся ...

Danko
Ім'я:Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » Чет, 18 квітня 2013, 19:10

Fikus писав: Яросько і дріфтують вони практично завжди до 160,а аеродинаміка працює якраз після 160.
Fikus, мені шкода... Я дуже поважав завжди твою думку...Але зараз мушу сказати, що ти написав якийсь Брєд сивої кобили
Як себе буде вести машина зі спойлером та без спойлера!!!?
Якщо ти їдеш 100км\год і зустрічний вітер дує тобі 200км\год...
Якщо ти їдеш 100км\год і зустрічний вітер дує тобі 1км\год....

Спойлер потрібний(ДЛЯ ДЕЯКИХ АВТО) при любій швидкості в залежності від того, який потік повітря направлений на машину!!! там жеж і вирішується...як він тобі потрібний... на 1% чи на 70% виручає... і так далі...

Shpioner, мій Любимчик Дайго Сайто - 180км\год

200км\год
http://kiwi.kz/watch/0qkx5f8oxjcf/

В теперішній формулі дріфту швидкостя знизили.
NISMO DRIFT TEAM///

Koval
Ім'я:Назар

Повідомлення Koval » Чет, 18 квітня 2013, 21:41

Данко ти такий щупленкій а такий "дєсркій" ,скільки нечитав твоїх постів постійно враження що в тебе місячні, будь попростіше, перестанеш смішити людей...бо зара авторитет твій "печалька",деколи копіпастиш правельні речі,але від тебе вже вони несприймаються ,такшо починай думати,з найкращими побажаннями...
WEST MOTOR SPORT

_ALEX_
Контактна інформація:

Повідомлення _ALEX_ » Чет, 18 квітня 2013, 21:44

RomK0o, Скажу тобі так, якщо хочеш почути конкретну і обгрунтовану відповідь питання треба задавати не тут а на форумах де люди справді займаються дріфтом. В нас тут одна половина трошки шось чула а інша трошки шось бачила :D .Теоретик який би обізнаний не був не дасть тобі на стільки вичерпної відповіді як практик ;)

_ALEX_
Контактна інформація:

Повідомлення _ALEX_ » Чет, 18 квітня 2013, 21:47

Koval, А то взагалі агресор страшний, бач он навіть машині своїй зуби причіпив :D

Danko
Ім'я:Danko
Контактна інформація:

Повідомлення Danko » П'ят, 19 квітня 2013, 07:05

Koval, по-перше - мені [цензура] мій на авторитет серед простих смертних(Людей які не в сфері тюнінгу)...
по-друге - Ти не поважаєш моєї думки? Навіщо ти написав - копіпастиш...якщо тут викладена, сугубо моя думка, з висновками по законам фізики, логіки та теорії про дріфт!
по-третє - агресивно відповідаю тільки своєму фан кругу бакланщиків...та людям-завидувальникам, які починають писати свій текст із такого от -
rubilnik писав: треба в тему запросити головного дрiфтера данка :shout :facepalm
Ти мене добре знаєш особисто...і я ніколи не буваю агресивним і навіть навпаки - люблю спокійно і тихо послухати думки компетентних людей...

Коли мене починають під*обувати всякі Лєві люди, які мотора розібраного в очі не бачили то я стаю дуже злим.
NISMO DRIFT TEAM///

Fikus
Ім'я:Паштєтанама
Контактна інформація:

Повідомлення Fikus » П'ят, 19 квітня 2013, 07:47

Данко, давай поговорим про мій брєд. Швидкість 200,ніколи не сумнівався шо топові дріфт корчі можуть валити боком на такій швидкості,але поясни мені,як можна продути машину в трубі,якшо вона їде боком? Як спойлер може шось рішати (нехай зараз говоримо про швидкість 200) якшо машина їде боком,якшо той спойлер навіть віробником продутий,то продутий на машині яка в трубі стоїть прямо. І останнє мій брєд проти твого нарахунок балансу і спойлера невспливає.я як людина яка вже 5 років їздить такі змагання як слалом,де баланс всьому годлова,досі неможу пастігнуть цієї мудрості,а ти говориш про спойлера.
П. С. Думаю більшість з нас може уявити шо таке швидкість 200,і дріфт на такій швидкості це здебільшого фарт,з такими ситуаціями справляються одиниці в світі і 50% з них в формулі 1
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport

Fikus
Контактна інформація:

Повідомлення Fikus » П'ят, 19 квітня 2013, 07:48

Данко, давай поговорим про мій брєд. Швидкість 200,ніколи не сумнівався шо топові дріфт корчі можуть валити боком на такій швидкості,але поясни мені,як можна продути машину в трубі,якшо вона їде боком? Як спойлер може шось рішати (нехай зараз говоримо про швидкість 200) якшо машина їде боком,якшо той спойлер навіть віробником продутий,то продутий на машині яка в трубі стоїть прямо. І останнє мій брєд проти твого нарахунок балансу і спойлера невспливає.я як людина яка вже 5 років їздить такі змагання як слалом,де баланс всьому годлова,досі неможу пастігнуть цієї мудрості,а ти говориш про спойлера.
П. С. Думаю більшість з нас може уявити шо таке швидкість 200,і дріфт на такій швидкості це здебільшого фарт,з такими ситуаціями справляються одиниці в світі і 50% з них в формулі 1

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » П'ят, 19 квітня 2013, 08:08

Danko писав: Koval, по-перше - мені [цензура] мій на авторитет серед простих смертних(Людей які не в сфері тюнінгу)...
:facepalm :facepalm :facepalm
VAG вже не той

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » П'ят, 19 квітня 2013, 08:11

Danko писав: Коли мене починають під*обувати всякі Лєві люди, які мотора розібраного в очі не бачили то я стаю дуже злим.
а ти на око оприділяєш чи людина бачила мотор розібраний чи нє? цікаво просто :unsure
Хондоводи настільки сурові....

Thug

Повідомлення Thug » П'ят, 19 квітня 2013, 10:05

Fikus, ти нє прав. Спойлер треба, щоб до тих 200 розігнатися ;)

Koval

Повідомлення Koval » П'ят, 19 квітня 2013, 10:36

Thug писав:Fikus, ти нє прав. Спойлер треба, щоб до тих 200 розігнатися ;)
що ти хотів цим сказати??? розігнатись можна на багатьох машинах до цієї швидкості , навіть якщо там аеродинамікою і не пахне...:)
а якщо ти мав на увазі щоб машина була стабільна на такій швидкості перед постановкою..це вже інше...
WEST MOTOR SPORT

Igor4ik
Ім'я:Ігорко

Повідомлення Igor4ik » П'ят, 19 квітня 2013, 10:46

Fikus,
+1
якшо спойлер 100 кг тоді потрібен!))

Thug

Повідомлення Thug » П'ят, 19 квітня 2013, 10:53

Koval писав: що ти хотів цим сказати??? розігнатись можна на багатьох машинах до цієї швидкості , навіть якщо там аеродинамікою і не пахне...:)
а якщо ти мав на увазі щоб машина була стабільна на такій швидкості перед постановкою..це вже інше...
А ти не зрозумів, що я маю на увазі? Треба заглиблюватися в теорію опору повітря? :D

не зліть мене, бо зараз Данка покличу :D

Koval

Повідомлення Koval » П'ят, 19 квітня 2013, 11:03

Danko писав: Koval, по-перше - мені [цензура] мій на авторитет серед простих смертних(Людей які не в сфері тюнінгу)...

це черговий раз доказує твою неадекватність...
Danko писав: по-друге - Ти не поважаєш моєї думки? Навіщо ти написав - копіпастиш...якщо тут викладена, сугубо моя думка, з висновками по законам фізики, логіки та теорії про дріфт!
повір, після багатьох різних відповідей, постів, а в загалом твоєї неадекватності до любого роду тем, чи критики, чи зауважень в твою сторону в старих темах про таврію, чи інших тем де ти приймав участь, не дозволить мені сприймати твої думки з повагою, як я і писав вище , навіть якщо ти пишеш(копіпастиш) адекватні речі, вони вже не сприймаються...
бо ти сам формуєш думку про себе в навколишніх. Неодноразово ловив себе на думці, що Данко на форумі і Данко в живому спілкуванні це різні люди...тому і пропоную тобі почати думати, перед тим як щось відповідати неадекватно...
Danko писав: Як себе буде вести машина зі спойлером та без спойлера!!!?
Якщо ти їдеш 100км\год і зустрічний вітер дує тобі 200км\год...
Якщо ти їдеш 100км\год і зустрічний вітер дує тобі 1км\год....
я розумію що це ти написав не буквально, але при "Урагані" в 200км\год ніхто не продуває машину відповідно ніхто не знає її поведінки... і якщо говорити про дріфт який реально є у нас в країні більшість спойлерів , як сказано вище,
Fobos писав: що це таки тільки дань моді
, можна говорити словами Фікуса вони там непотрібні...ну не потрібний він там якщо перед постановкою ти їдеш 80км\год(образно)...
Danko писав: по-третє - агресивно відповідаю тільки своєму фан кругу бакланщиків...та людям-завидувальникам, які починають писати свій текст із такого от -
rubilnik написав:
треба в тему запросити головного дрiфтера данка

дуже сумніваюсь що rubilnik людина яка тобі в загалі в чомусь може завидувати, а твій фан круг як ти написав, я можу трактувати як людей які вже почали насміхатись з твоїх постів,відповідей на цьому форумі, повторюся, що думку про себе ти склав сам, тому їхні підколи, сарказми, мають місце існувати, це все результат твоєї поведінки
Danko писав: Ти мене добре знаєш особисто...і я ніколи не буваю агресивним і навіть навпаки - люблю спокійно і тихо послухати думки компетентних людей...
як я писав вище Данко на форумі і Данко в живому спілкуванні здебільшого різні люди..
Danko писав: Коли мене починають під*обувати всякі Лєві люди, які мотора розібраного в очі не бачили то я стаю дуже злим.
а вот ображати словами "Лєві люди" не потрібно, і прогнозувати що вони в свому житті бачили , чи не бачили також не потрібно, так що втихомирся... бо бачу життя тебе нічого не вчить... з найкращими побажаннями..
WEST MOTOR SPORT

Thug

Повідомлення Thug » П'ят, 19 квітня 2013, 11:12

Koval писав:і якщо говорити про дріфт який реально є у нас в країні більшість спойлерів , як сказано вище,
Fobos писав: що це таки тільки дань моді
Безперечно. Тільки ж мова ніби йшла взагалі про дріфт, а не про українські дріфт-корчі? ;)

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » П'ят, 19 квітня 2013, 11:13

спойлер для того, щоб дим з під колес лягав рівно :facepalm
Блекджек і все таке!)

zelja

Повідомлення zelja » П'ят, 19 квітня 2013, 11:23

Koval, +100500 до кожного написаного слова :beer

Fikus
Контактна інформація:

Повідомлення Fikus » П'ят, 19 квітня 2013, 12:13

Пацани розлабтесь!ви собі можете уявити,яке маєж бути ачко шоб машину на 200 виставляти

zelja

Повідомлення zelja » П'ят, 19 квітня 2013, 12:16

Babak писав:спойлер для того, щоб дим з під колес лягав рівно :facepalm
Хібашо тільки для того :D

Відповісти

Хто зараз онлайн