хіба в головах гуцулівCAT писав: А Кемрі претендує на преміальність постійно

вот то такі даCAT писав: нічого преміального в ній нема (тільки розмір такий як в преміальних машин)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хіба в головах гуцулівCAT писав: А Кемрі претендує на преміальність постійно
вот то такі даCAT писав: нічого преміального в ній нема (тільки розмір такий як в преміальних машин)
не бери б/у іномарку, такого класу2тис раз в 2роки суто на клапана трохи жирно
ти краще скажи шо і скільки обійшлось, мені б було дуже цікавоpeGas писав: я б не сказав шо його дорого обслуговувати
в мене і те і інше є....почитай профіль уважно...і йди в банюKritik писав: або нова (аля фієста), або б/у але проста (ваз)
дійсно не обовязково, але мені дуже напряжно відлучатись більше ніж на 5 год з роботи в робочий час, я вже мовчу про поїздчу в київ чи ще шось такеFobos писав: не обов’язково
який Акорд хоч?ostin777powers писав: буду тепер читав проф.форуми по акордах
от нашо ти то написав? я тож субару хотів, але вже надцятий раз таке читаю/чуюostin777powers писав: розпидалив все по грошах, нема більше в мене інтузіазму до тої машини...
хм знайомий мав субарік, я тут навіть кидав в продаж його машин як він виїздив за кордон, ніяких особливих претензій по вартості обслуговування не було.ostin777powers писав: познайомили мене сьогодні пацієнт з кумом, я так зрозумів колишній працівник субару сервісу...
ВІдмовив він мене від тої машини...розпидалив все по грошах, нема більше в мене інтузіазму до тої машини....буду тепер читав проф.форуми по акордах
він в мене як Москвічandrew писав: спитай A1 чи він свого Акорда не продає
Коротше забирай зіну за 18.5 та й буде тобі щастяshpila писав:от нашо ти то написав? я тож субару хотів, але вже надцятий раз таке читаю/чуюostin777powers писав: розпидалив все по грошах, нема більше в мене інтузіазму до тої машини...
візьми собі за ті гроші два аутбека і міняй по дням тижня)))))))pikach00 писав: shpila написав:
ostin777powers написав:
розпидалив все по грошах, нема більше в мене інтузіазму до тої машини...
от нашо ти то написав? я тож субару хотів, але вже надцятий раз таке читаю/чую
Коротше забирай зіну за 18.5 та й буде тобі щастя
збився я з ідеї зінки.pikach00 писав: Коротше забирай зіну за 18.5 та й буде тобі щастя
Вони там зараз всі колишні щоб ти знав і всі обіжені долею, ще не таке тобі роскажуть. В кожної машини є проблеми, а аутбек не славиться своєю ненадійністю як рендж ровер чи всякі там французи зі своєю хитро-мудрою ломучою ходовою. Будь мужиком, хочеться, купи і спробуй, потім продаш і все якщо за рік замахає.ostin777powers писав: колишній працівник субару сервісу...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей