pikach00 писав:Цукорка "Красний Багатирь"
я на канХфети неведуся !

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав:Цукорка "Красний Багатирь"
Коньяк без закуски п*єш?StErVa писав:я на канХфети неведуся !pikach00 писав:Цукорка "Красний Багатирь"![]()
я коньяк взагалі не п*юpikach00 писав:Коньяк без закуски п*єш?
ЖЖоШ)pikach00 писав:укорка "Красний Багатирь"![]()
![]()
Слухай, а то не задорого?StErVa писав:продавай свою волгу, ну ше мабуть хату........
та я то якраз пам*ятаю про шо тема.... то шота народ не в тєму виписує......Must Drive писав:А про шо тема?
А про пижі))
LUBAN писав:сітроен [цензура] піднімаючийся і опускаючийся
ОГО а ти часом не Принцеса Японії???StErVa писав:ех..... ладно.... спеціально для тебе зроблю скидку..... продавай свою волгу, ну ше мабуть хату........ і тоді так вже й бути підкину тебе разок в магазин
В мене один режимGTI4 писав:.там шей підвіска з амортами які мають три режима спорт,комфорт,траса, то дуже цікава опція той чувак шо його машинка як включив на спорт машина стала настіки жорсткою і входила так в повороти ну звичайно і завдяки драйверу шо було враження шо то хфірарі вобще жирна машинка і елегантна як усі французи...
ЖЖОШ!pikach00 писав:Цукорка "Красний Багатирь"StErVa писав:а шо мені за то буде?![]()
![]()
+++ Цілком з тобою згідний,італяхи розуміються на прекрасному.Must Drive писав:але мене італяхи пруть
угу.... та вже і шоха твоя рідна сталаBreaker писав:сам гон что ездить приходится моей принцесе на шохе*, а не на пыжиках))) ....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей