Правда в машині було 4 людей. Тому зрозуміло шо я так довго розганявся
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
максимальна швидкість
- Just be
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Global Positioning SystemZhdan писав:Що таке GPS?
http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Positioning_System
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
І серед всякої різної інформації пристрій може показувати швидкість руху. Причому дані з GPS вважають точнішими ніж зі спідометра..Just be писав:Global Positioning SystemZhdan писав:Що таке GPS?
http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Positioning_System
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Я не буду відповідати, просто перенаправлю тебе до того хто тут на Віто 170 їхав :) Запитай в нього чи це була безпечна швидкість :)Oleh! писав:ти хоть думав шо сказав?!pikach00 писав:Спитай краще в тих псіхів хто на тазіках і девушках так розганяється...
Я навіть не хочу уявляти себе в тих машинах на таких швидкостях:
хочеш сказати що для астри 180 це безпечна швидкысть ,на якій можна їхати? :lol:
- Stranger
Sens 1.3 - по городу 140 (стрийская, в сторону монумента славы). Дальше упёрся в сам памятник. По трассе ещё небыло возможности ганять.
Kia Sorento 2.4i - трасса Киев-Одесса (гладенькая как попка младенца). 177 км\час, дальше топить нестал, так как почувствовал удары по печени и другим "свисающим органам". Удары производила моя вторая половинка, с которой мы возвращялись с моря в это воскресенье :) (для справки: у Соренто по паспорту максималка 180)
Kia Sorento 2.4i - трасса Киев-Одесса (гладенькая как попка младенца). 177 км\час, дальше топить нестал, так как почувствовал удары по печени и другим "свисающим органам". Удары производила моя вторая половинка, с которой мы возвращялись с моря в это воскресенье :) (для справки: у Соренто по паспорту максималка 180)
- GORGAN
Не памятаю, чи десь вже писав , але на Лацетті 1,6 - 200 по спідометру, на 2106 з двигуном 1,6 - 155, на М-412 - фіг знає, бо стрілка вперлась в 160 , кіко воно там далі їхало - невідомо, Омега 87 р 2л 8 кл - 200 , але то ше був здаєсі не потолок, решту до максималки не розганяв.(так , щоб вперти педалку в блєху - і машина не розганялась після досягнення якоїсь швидкості. Бо решта тиснув, а воно їхало більше і більше а забирав ногудесь на 200 - 210 бо не було де тиснути.
Ага, ще в братовій ауді 100 з 2,3 видали 220 з гаком, Саабі 2,3 без турби - 220 з гаком, Альфа 33 з двигуном 1,3 - 180 - більше не хтіла, Венто іншого брата з 1,8 принципово більше 140 не їде... як ше щось згадаю то скажу.
Во, згадав. Кадет 1,8(не джіісай) - 180 з легкими відривами від полотна -відриви передбачено інженерами на заводі, для зменшення тертя шин і економії бензини..
Ага, ще в братовій ауді 100 з 2,3 видали 220 з гаком, Саабі 2,3 без турби - 220 з гаком, Альфа 33 з двигуном 1,3 - 180 - більше не хтіла, Венто іншого брата з 1,8 принципово більше 140 не їде... як ше щось згадаю то скажу.
Во, згадав. Кадет 1,8(не джіісай) - 180 з легкими відривами від полотна -відриви передбачено інженерами на заводі, для зменшення тертя шин і економії бензини..
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей