П.С. Крім байкерів я знаю лише одне угрупування, що вимагає до себе спецвідношення. І носить воно прапор у колір райдуги

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
іза удар - удар
не завжди підходятьза розбите зеркало - розіб'ю голову
це просто в тебе дзеркало недороге :) було би супер-пупер наворочене то розтерзав би їїDexter писав:не завжди підходять
ну, а номер записати і в ДАІ "скрилась з місця ДТП"Dexter писав: і тільки почув як заревів її мотор і вона скоро свалила.
а так і буде, покемону жопу впадло підняти будеAndrewK писав:Давай я тобі по зеркалу йо...ну, а ти при цьому буш сидів і посміхався
він у тіпа нас мажорчик, каже що бабла кури не клюють, що для нього дзерколо купитиBOXER писав:а так і буде, покемону жопу впадло підняти буде
"Учєнікі" то фігня, там хоч "У" є... Я вчора в Жидачів їздив... То ціпєцBOXER писав:при перестроюваннях і поворотах взагалі не включають поворотів
Та от нінада. У нас це національна традиція - їхати в лівій смузі. Бо колись при Брєжнєві на тій дорозі були ями.topper писав: BOXER, можна подумати ти в утробі вже ганяв![]()
![]()
Для того в них є буква "У", а от інструктор який поряд - виродок, бо не правильно вчить або дійсно справа ями. Крім того випереджай справа якщо можеш.
факт.topper писав:а от інструктор який поряд - виродок
так от мені далі треба було наліво повертати і дуже часу і відстані перестроюватись право, потім знов вліво не було... ну менше з тим.topper писав:Крім того випереджай справа якщо можеш.
Тоді виродок :) Але якшо машина навчальна - я б не судив учнів, а власне інструктора.BOXER писав: так от мені далі треба було наліво повертати і дуже часу і відстані перестроюватись право, потім знов вліво не було... ну менше з тим.
Щодо теми, я б порадив таке вирішення: закупимо відео-реєстратори і будемо тих виродків викладати в тему відповідну, а може хтось себе впізнає і зробить правильні висновки?Thug писав: Та от нінада. У нас це національна традиція - їхати в лівій смузі. Бо колись при Брєжнєві на тій дорозі були ями.
А ще одна національна традиція - їхати синхронно з машиною в правій смузі. І тут уже хоч вкєкайся - ніяк не об'їдеш.
І чьота як я починав їздити, то уже знав, що краще буде, якщо я нікому не заваджатиму поки туплю. Їздив собі правою смугою і не рипався
Вчора поїхав з роботи додому трохи раніше - думав здурію через тих тошнотів
та є у мене камєрка. Тільки я ж тоді буду просто викладати свої щоденні поїздки на роботу/з роботиtopper писав: Щодо теми, я б порадив таке вирішення: закупимо відео-реєстратори і будемо тих виродків викладати в тему відповідну, а може хтось себе впізнає і зробить правильні висновки?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей