я тестую це пальне вже 4 роки і пробіг виключно на ньому 245 тис. Ніколи не мав анінайменших натяків на проблеми. Дросель чистив заради цікавості десь на 220 тис - всьо чотко. Я особисто рекамендірую.topper писав: я залив на тест 95-ОККО.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тестую це пальне вже 4 роки і пробіг виключно на ньому 245 тис. Ніколи не мав анінайменших натяків на проблеми. Дросель чистив заради цікавості десь на 220 тис - всьо чотко. Я особисто рекамендірую.topper писав: я залив на тест 95-ОККО.
а хіба завод не простоює вже декілька років?v-explosion писав: - Лукойл: поставки з власного Одеського НПЗ, якість пралива з якого викликає дуже великі сумніви, навіть після так званої реконструкції і модернізації, яка була ширмою для отримання податкових канікул.
на цінниках на нано 95 пишуть Литва вроді.v-explosion писав: Ну це все творчий відступ, тепер до суті. Бензин і дизель - Мозир (Білорусія Євро 5) або Орлен (Польща Євро 5).
Пропустив, дійсно для 95 Nano йде ЛитваA1 писав: на цінниках на нано 95 пишуть Литва вроді.
Рід занять: Менеджер Львівського представництва Socar Energy Ukraine
Вебсайт: http://www.socar.com.ua
Це від любові до цієї компанії, так приємно коли тебе не найо..ють.Thug писав: якось солодкувато-палєвно фінальні пасажі про Сокар звучать![]()
.і в плані роботи (працюю тепер в них)
Більшого брєду не бачивv-explosion писав: - Саме сучасне програмне забезпечення, яке гарантує постійний контроль над якістю нафтопродуктів.
pikach00 писав:Більшого брєду не бачивv-explosion писав: - Саме сучасне програмне забезпечення, яке гарантує постійний контроль над якістю нафтопродуктів.
Віктор це все якось попахує звичайною рекламою :santa особливо враховуючи два жирних пункти :) бо як програмне забезпечення може гарантувати якість нафтопродуктів????v-explosion писав: Чому Я вибрав Socar:
- Найдорожчі комплекси АЗС, і навіть якщо купується якась мережа АЗС - вона повністю перебудовується згідно корпоративним стандартам Socar;
- Саме сучасне програмне забезпечення, яке гарантує постійний контроль над якістю нафтопродуктів.
- Автоматизована система відпуску світлих нафтопродуктів виключає погрішність виміру палива.
- Найліпший на сьогоднішній день рівень сервісу та стабільно якісне імпортне паливо.
а я на сокарі завжди менше кілометрів роблю ніж на інших заправках, будь то машина чи мотоцикл.v-explosion писав: Маленький приклад від себе: їхав зі Львова до Києва, заправився на виїзді з Кульпарківської 40 літрів А-92., наступний раз заправлявся на кільцевій Києва на АЗС "КЛО". Пробіг на одній заправці склав 630 км., при тому що їхав по можливості і 180 км/год. Авто ВАЗ-21115 Samara.
Може і пересікалисьsashanova писав: З.І. Якось ми з тобою пересікалися на мотозльоті і ти говорив шо по спеціальності ти юрист.. і шо тепер юристів так детально ознайомлюють з характеристиками нафтопродуктів?![]()
, а достатньо знати людей, які є спеціалістами і відповідають за діяльність нафтобаз і АЗС.sashanova писав: кваліфікованим спеціалістом в галузі метрології стандартизації та сертифікації
Там 100го бєнза нема.Thug писав: pikach00, ти на Сокарі заправляв Зінку?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей