я раджу виключно те що в мене або в моїх близьких було виходячи із спільного досвідуaxel писав: А от ти радиш виключно те що є у тебе.

1.то не я викладавaxel писав:я просто попросив ТЕБЕ обгрунтувати чим о та 30-ка гірше тих відер, що ти там виклав
2.мені набридло тобі писати чим краща вектра а від е30 хоча тоді ти так і не зрозумів, про цивіки я не буду розводити демагогію на сто сторінок я маю ітак чим зайнятись

ну а в нас було таке що мали ми в банді чотири бмв і всі ті авта пішли з клубу а всі власники пересіли на японські машини і тішаться їхньою економічністю, якістю, надійністю на ряду з гарним дизайном і новітнішими технологіями, так що робіть висновки бо ми нічого не загубили і кожен найшов в новій машині щось краще ніж в бмв, ми всі тільки звук мотора згадуємо не злим словом в тих м20 чи м50, тому в дечому згоджусь з тобоюaxel писав:А в нас в клубі була зелена 34-ка на АКПП, 150 штук накатала, зараз власник пересів на 39, а про 34 залишилися тільки хороші спогади.
а хто що відром вважає хай лигиться при своїх, піссaxel писав:Комусь нормальні машини, а комусь відра.