Може стереотипи? Тіпа член маленький

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В мене найкращі сусіди якраз родом з ненайближчих сіл, нормальні, не рагулі, приємні в спілкуванні.andrew писав:puzzo колись на Сихові роздавали квартири працівникам заводів і т.д. Там дуже багато людей із сіл не близьких до Львова..
зараз звичайно багато помінялось але наприклад йому до Наукова-В.Великого 0 дуже далеко :)
в мене колега на сихові живе. машину під хатою боїться лишати. вже пару разів мав пригоди.puzzo писав: Цікавлять реальні аргументи.
маю хату на тролейбусній. рагулів тоже хватаєpuzzo писав: А чим до Наукової - ВВ далеко?
ну та, можна сказати рагулі/уроди/алкашня є у всіх районах. але 1) тоді, коли формувались міфи про сихів, там їх було найбільше; 2) і надалі найвища концентрація їх все таки на сихові; 3) є таке прислів"я "можна вигнати мужика з села, але село з мужика - ніколи". так от і їхні діти, і внуки і т.п. завжди будуть мати той "ген" :)puzzo писав: Цікавлять реальні аргументи.
а толку? краще навпаки - яка прожила з самого дитинства до років 20ти у Львові, а потім переїхала на Сихів і прожила хоча би 10-ку там. Тоді можна шось порівнювати.puzzo писав: яка жила на Сихові, та переїхала в інший район
досить чітка характеристика району :)Sally писав: і бачити 1000 вікон зі свого вікна... практично не бачити зелені... ті пси дурнуваті сусідські які на тебе нападають коли ліфт відкривається якщо він взагалі їздить звичайно... одним словом звичайний собі район для небагатих і не надто вибагливих людей
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей