Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Квартирне питання
puzzo
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Квартирне питання

Повідомлення puzzo » Нед, 10 листопада 2013, 22:36

А от мені цікаво чому Сихів так всі бакланять? Як на мене інфраструктура супер: кіно, розваги, спорт, два басейни, школи, дитячі садки, парковки, всього валом і поруч. Єкологія теж не найгірша, сполучення транспортне. Що ще треба?
Може стереотипи? Тіпа член маленький :D

andrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Нед, 10 листопада 2013, 22:40

puzzo колись на Сихові роздавали квартири працівникам заводів і т.д. Там дуже багато людей із сіл не близьких до Львова..
зараз звичайно багато помінялось але наприклад йому до Наукова-В.Великого 0 дуже далеко :)

puzzo

Повідомлення puzzo » Нед, 10 листопада 2013, 22:54

andrew писав:puzzo колись на Сихові роздавали квартири працівникам заводів і т.д. Там дуже багато людей із сіл не близьких до Львова..
зараз звичайно багато помінялось але наприклад йому до Наукова-В.Великого 0 дуже далеко :)
В мене найкращі сусіди якраз родом з ненайближчих сіл, нормальні, не рагулі, приємні в спілкуванні.
Самі кончені-гламурні преподи з Універів-Політехів, колишні заступники директорів виробництв, та колишні головні інженери.
А чим до Наукової - ВВ далеко? Цікавлять реальні аргументи.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Нед, 10 листопада 2013, 23:21

puzzo писав: Цікавлять реальні аргументи.
в мене колега на сихові живе. машину під хатою боїться лишати. вже пару разів мав пригоди.

а так вроді район як район. то шо там багато хто з сіл то це взагалі не показник. рагулів і серед корінних достатньо.
puzzo писав: А чим до Наукової - ВВ далеко?
маю хату на тролейбусній. рагулів тоже хватає :D
чим краще за сихів хйз.. ну мені краще тим що до вокзалу, аеропорта, стадіона, ашанів, батьків якось поближче.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Нед, 10 листопада 2013, 23:24

puzzo, ну Вася ти ж львівський, нє? шо за вапроси? :D я 23 роки прожив по сусідству з селищем Сихів - на Новому Львові, так завжди пСихів счіталса не Львовом :D
по факту - да, інфраструктура там напевно найкраща з районів Львова. але то Сихів, ну хз як пояснити ше...
puzzo писав: Цікавлять реальні аргументи.
ну та, можна сказати рагулі/уроди/алкашня є у всіх районах. але 1) тоді, коли формувались міфи про сихів, там їх було найбільше; 2) і надалі найвища концентрація їх все таки на сихові; 3) є таке прислів"я "можна вигнати мужика з села, але село з мужика - ніколи". так от і їхні діти, і внуки і т.п. завжди будуть мати той "ген" :)
мене особливо прікалувало коли доїжджєюча Ірина Федишин (моя одногрупниця вУнівері) била себе в грудь і доказувала мені, львівському, шо сихів то елітний район, а погулянка то якась непанятна х-ня :D :facepalm і вона дуже гордилась, шо живе у Львові, хоч жила (і живе) на Сихові :)
Sad, but true.

puzzo

Повідомлення puzzo » Нед, 10 листопада 2013, 23:37

Цікаво щоб відписались людина, яка жила на Сихові, та переїхала в інший район. Всьо решта-забобони ;)

BOXER

Повідомлення BOXER » Нед, 10 листопада 2013, 23:58

puzzo писав: яка жила на Сихові, та переїхала в інший район
а толку? краще навпаки - яка прожила з самого дитинства до років 20ти у Львові, а потім переїхала на Сихів і прожила хоча би 10-ку там. Тоді можна шось порівнювати.
Sad, but true.

puzzo

Повідомлення puzzo » Пон, 11 листопада 2013, 00:01

BOXER, можна й так. Головне щоб було з чим порівняти.

BOXER

Повідомлення BOXER » Пон, 11 листопада 2013, 00:02

puzzo, ти з якого району?
Sad, but true.

puzzo

Повідомлення puzzo » Пон, 11 листопада 2013, 00:09

Наєхать хочеш :D
Вкладення
image.jpg
Востаннє редагувалось Пон, 11 листопада 2013, 00:17 користувачем puzzo, всього редагувалось 1 раз.

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Пон, 11 листопада 2013, 00:15

я на сихові жила трошки, зараз я би не хотіла знову там жити, вибирала би щось зеленіше, затижніше, менше і ближче до центру. загалом район непоганий в тому плані, що з нього можна не виїжджати :happy там є все. але щоб там було аж так дуже добре, то я би не сказала. він якось навіть не знаю як пояснити не відповідає моїм уявленням про прекрасне :D і та купа сусідів довкола... :facepalm і бачити 1000 вікон зі свого вікна... практично не бачити зелені... ті пси дурнуваті сусідські які на тебе нападають коли ліфт відкривається якщо він взагалі їздить звичайно... одним словом звичайний собі район для небагатих і не надто вибагливих людей я би сказала. тут про басейн згадувалось, хто живе біля шувару, то до дельфіна йти і йти ше, маршруткою їхати якось дивно, а пішки особливо взимку... :|
zubylo.lviv.ua

BOXER

Повідомлення BOXER » Пон, 11 листопада 2013, 00:24

Sally писав: і бачити 1000 вікон зі свого вікна... практично не бачити зелені... ті пси дурнуваті сусідські які на тебе нападають коли ліфт відкривається якщо він взагалі їздить звичайно... одним словом звичайний собі район для небагатих і не надто вибагливих людей
досить чітка характеристика району :)

згадується мені, читав, шо колись ше Чорновіл (той, шо покійний) сказав, шо "Сихів це помилка" :happy
Sad, but true.

puzzo

Повідомлення puzzo » Пон, 11 листопада 2013, 00:28

Крім Дельфіну, є Спортлайф, у малого в бюджетній школі фізвиховання з безкоштовним басейном у школі, ліфти ламаються в любому р-ні. Псів теж вистачає всюди.
Прекрасне :surprised ну то явно десь в моїй уяві як мінімум за 10 к км, а інфраструктура і люди мені там взагалі були б непотрібні.

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Пон, 11 листопада 2013, 00:32

puzzo різнция між Сиховом і Наукова-В.Великого в престижі району, в реально хорошій інфраструктурі, не такій заваленості будинків на 1 м кв.
Близкість до центру, тіж трамваї та тролейбуси.. Добратись наприкалд зранку набагато простіше..

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Пон, 11 листопада 2013, 00:34

мені подобається район тролейбусної
там в одному дворіку зелені - купа!

автовокзал? не вапрос
залізничний? по широким вулицям
аеропорт? не вапрос
кінг-крос? не впрос
шувар? тоже рядом

всьо рядом!

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 11 листопада 2013, 00:36

BOXER, такі райони є всюди і львів не вийняток

puzzo, я говорю про свої власні враження, бо до того, як там поселитись, я жила в зовсім інакшому районі, з вікон завжди було видно дерева, а не чужі вікна, ліфта не було взагалі і можна було за 10 хв на трамваї заїхати в центр. там звичайно були свої "приколи", але я так тоді звикла і мені з такого переселитись відразу на 9 поверх на сихові було трошки дикувато. взагалі кожен район має свої плюси і мінуси, особисто для мене сихів має більше мінусів, основний з яких це його зовнішній вигляд, бо вид на одноманітні коробочки з віконечками не є те, що радувало би моє око щоранку, поки я п"ю каву. там нема шо чому оку зупинитись, просто проспект і просто коробки. навіть церква і та відповідає всьому цьому стилю.
zubylo.lviv.ua

puzzo

Повідомлення puzzo » Пон, 11 листопада 2013, 00:44

andrew, стереотипи. Плотність будинків менша :surprised Та в тому р-ні нема де авто коло будинку приткнути. Престиж-в чому :surprised інфраструктура :surprised Що є там чого нема на Сихові :surprised близькість до центру :surprisedз Сихова через міст без жодного світлофору до Стрийського базару 1.5 хвилини, а скільки з Науковоі :surprised

Sally

Повідомлення Sally » Пон, 11 листопада 2013, 00:47

наукова то те же яйца только впрофиль :sing як і рясне і всяке таке :) ну може сихів більший і то вся різниця :sing
zubylo.lviv.ua

Rosko
Дякував (ла): 9 рази
Подякували: 5 рази

Повідомлення Rosko » Пон, 11 листопада 2013, 01:07

ну курде ви вже сихів ну дуже забакланили. я там родився і виріс, і маю що порівняти, то що є зараз і то що було 10-12 років тому це зовсім інші 2 райони, окрім того що в деяких місцях він реально дуже щільно забудований, як то кажуть вікна у вікна і можливозелені там реально не багато, але і не мало. з маршрутками реально проблема цією зимою взагалі срака була, але попри те казати що він гірший за район ВВ-наукова-кн.ольги це дурість тому,що в тому районі зара наріків і безпорядків є більше чім на сихові. так як надиво сихів за той час кардинально помінявся, пропала здебільшого вся шпана напевно підростаюче покоління тільки за компютерами і сидять, появились досить часті наряди міліції і т.п.
Мій стиль - не ваша мода.

andrew
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Пон, 11 листопада 2013, 02:24

Sally ну Рясне і Наукова то звичайно важко порівняти..
а от Слова cat-yellow тут дуже доречні.. Тролейбусна /В-Великого/Наукова.. - близкість до всього необхідного - ареопорт/вокзал як ЖД чи авто/ навіть виїзд за місто в напрямку Ашану простіший в рази ніж із Сихова... :)
puzzo на машині так 1,5 хв. але ось в 9:00 ранку виїхати як...
Величезний район але досить погане сполучення.. один міст не справляється із тим потоком.. Наприклад трамвай зранку рішає дуже багато в тому районі, а з Сихова маршрутками так не вийде :)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей