весело людям прийдеться, напевно грядки потовк :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ще можна трошки ручнічком потянути, тоді почне закидувати і все нормуль вписується!CAT писав:якшо відбувається знос передніх коліс на зовні повороту
Зимові , але вже не першої свіжості.Flesh09 писав:а задні в нього які??????
Flesh09 писав:не завжди інколи через той газ машина їде прямо а не вирулює
мова йде про то, коли заносить задню вісь на передньому приводі, як в ситуація до якої я писав комент. це і називається занос і при натисненні газу машина розпрямляє траекторію.MasterMind писав:Ось наприклад коли в повороті (наприклад 90 градусів) на снігу при повернутому кермі авто все одно їде прямо (а треба вписатись в поворот) треба попустити педаль газу, бо інакше буде сюрпрайз!!!
поцарапав мені трошки бампер, десь 5-7 см квадратнихDenzzzil писав:asteroid, сильно?
дав чувак мені пару рублів і розїхалисьhrdrive писав:asteroid, і як розїхалися?
ну наскільки я зрозумів, то VW в сторону привокзальної, маршрутка №2 (на другій фотці) хотіла проскочити в сторону любінської, але невстигла і бусік або юзов пішов так шо зачепив цю маршрутку викинуло його на зустрічну де втулився в другу маршрутку сильно, або він просто вивернути хотів в ліву сторону шоб дати можливість проскочити маршрутці. але може і якось не так сталось...Megan писав:Не знаєш , як то все вийшло?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей