Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
topper писав: По-суті - так!
в реєстраторі би був записаний звук і видно було як машину труснуло...Zubasto писав:topper, та то хіба 2 реєстратора. Удар же був в задній бампер. Одним словом - якось то все неприємно
Нє, я там рідко буваю. А що ти там бачив?telko писав:Thug, то часом не ти сьогодні ввечері тошнив в лівому ряді на Городоцькій?
та він повний неадекват. зауважено давноmotor87 писав: цей субєкт небезпечно маневрує, ще й вікна в 0!
Єслі бистро то і сам так роблюShpioner писав: перестроювався з середньої полоси в ліву без поворотніків,
Shpioner писав: , [цензура] БМВ 5 чи 7 серії
pikach00 писав: Єслі бистро то і сам так роблю
+1 :)pikach00 писав:Єслі бистро то і сам так роблюShpioner писав: перестроювався з середньої полоси в ліву без поворотніків,
в мене вже манічка, я поворот включаю навіть коли на подвір'я заїжджаю, абсолютно кожний маневр машини супроводжується поворотом, навіть якшо в радіусі немає ні машини ні пішоходів :)pikach00 писав: Shpioner написав:
перестроювався з середньої полоси в ліву без поворотніків,
Єслі бистро то і сам так роблю
це не манічка, це так має бутиwazzup писав: в мене вже манічка, я поворот включаю навіть коли на подвір'я заїжджаю, абсолютно кожний маневр машини супроводжується поворотом, навіть якшо в радіусі немає ні машини ні пішоходів
Сьогодні бистро не вийшло, прийшлось відторможуватись по брукувціpikach00 писав: Єслі бистро то і сам так роблю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей