з**бісьoldschooller)) писав:тобі заварять))))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з**бісьoldschooller)) писав:тобі заварять))))
знаю буліти в хокеї це типу як пенальті в футболі )))Master General писав:непоганий буліт
vovka писав:знаю буліти в хокеї це типу як пенальті в футболі )))
за шо???за волгу якусь задрипану?та ну [цензура]...4780 долларов США
так говори нормально, тут не форум якихось англійських філологівMaster General писав:від слова bullet(куля). шо там в хокеї чи де мене мало цікавить.
покажи мені за 4 куска...Master General писав:за 4 куска
повністю згоден.DIMICH писав: якби я був ген менеджером Автоваз я б випустив таку лімітовану серію по 20 кусків за штуку, навіть 1000 штук розійшлась би як гарячі пиріжки
А я хворий , то мені в сам разRonster писав: от того ти і не ген менеджер) Була вже лада розвалюшн і калина повнопривідна турбована зараз є... Але от ціна питання - 40к зелені. За ті гроші ти ТАЗа точно не візьмеш при здоровому глузді.
Ну нічого страшного . Була б собі топова версія Жигулів. Скажімо як Мітсик Лансер і Міцик Лансер ЕVО MR edition , також є версії FQ 330, FQ360, FQ 400, які випускалися дууууже малосерійно, але є!!!vovka писав: і мало хто б купив ))) такі машини цікаво строїти самому так як ти хочеш. а за готовий таз відвалювати стільки бабла мало кому цікаво, але є унікали.
іноді від надто сильного напрягу мозку від тюнених Жигулів може тріснути череп як раз в зонах особливо нагруженних його частинах, де точки опороу макітри не розраховані на такий сильний напряг від тюнених Жигулівoldschooller)) писав: S_V_B, ні не помилився!тому ще це жигуль,від такого сильного мотору,йде велика нагрузка на кузов,точки його опори і т.п.
Гольф 2 то таке саме коритце з 70-80хх як і Жигуль, чим він приоритетніший для тюненху. Чи старість впливає на кузов Жигулів, а інші машини стійкіші бо їх Дарт Вейдер наділив квантовим протонозахистом на молекулярно - єнергетичному рівніoldschooller)) писав: ну що ж я дуже радий за власника цього авто)але машині вже докуя років...стійкість кузова всерівно не та...(але...бажання є бажання,і власнику ніщо не буде мішати на шляху до вдосконалення))імхо:краще взяти гольф 2 і тюнити так...200 конів для гольфа...польот)))
ото воно саме , бо тож ВАГnonuk писав: імхо:краще взяти гольф 2 і тюнити так...200 конів для гольфа...польот))) жигуль тюнити то тупість , а гольф2 це якраз
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей