Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де дешевший бензин?
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
vovka
Ну то перевірено на практиці:) В мого знайомого Пасат 1,8 але там якийсь двіжок на 112 кобил, забув маркування. То в техпаспорті просять шоби заправлявся 98-им:) Він каже шо виходить на одне. Скажімо шо всерівно чи на 100 -200 грн залити або 95-й або 98-й кілометраж на ті літри виходить однаковий:)
Ну то перевірено на практиці:) В мого знайомого Пасат 1,8 але там якийсь двіжок на 112 кобил, забув маркування. То в техпаспорті просять шоби заправлявся 98-им:) Він каже шо виходить на одне. Скажімо шо всерівно чи на 100 -200 грн залити або 95-й або 98-й кілометраж на ті літри виходить однаковий:)
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Я таке читав на форумах про Авео, в них як відомо ніби то витрати палива великі. З переходом на 98 кількість літрів зменшується, правда як з ціною... Мабуть не дуже відрізняється :)Fly писав:AndrewK
Ну то я прикидую шо про 95-98 то теж правда:) А 98-й якшо вірити тому шо кажуть на ОККО якийсь не нашеньский... Литовський чи шо... То я думаю шо нормлаьний
- pikach00
Або паливну картку... Я так розумію тут ними ніхто не користується, відповідь досі не побачив на запитання задане кількома постами вище...KAVArnuy писав:до 14 серпня буде бенза 95-та по 5 грн.
Так шо старий добрий спосіб три чотири або пять 200 літрових каністер бензусу можна купити зара і кинути в гараж))))
Ги, кльово що не вже, потім буде не так жарко, 2-3 дні в тижні можна і на маршрутці буде гоцати:)
- pikach00
Думаю прикол в тому щоб не паритись з готівкою. Для підприємства наприклад зручніше ті гроші перерахувати ніж давати водію готівку яку він успішно може пропити і залити лівий бєнзік :)AndrewK писав:А в чому тоді прикол? Краще готівкою. А так ти "за спасибі" кредитуєш ОККО :00057:Yelik писав:pikach00
Наш водій має паливну картку ОККО, поповнюєш грошима, пізніше купуєш пальне за поточним курсом.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей