Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Депутата вбив цінник на бензин
igorok
Ім'я:Ігор
Стать:чоловік
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:
Re: Депутата вбив цінник на бензин

Повідомлення igorok » Пон, 18 квітня 2011, 13:03

vovka писав:таке відношення і такі цинічні коменти по тій події на багатьох ресурсах показує відношення народу до влади загалом. нема чого їх жаліти.
народ має таку владу, на яку заслуговує, то чого його(народ, тебе, мене) жаліти?
BOXER писав:ти заробляєш, а не крадеш.
хтось зловив його на крадіжці? для чого таке писати? Заробляти це посадити город, обробити його власними силами і спожити благо. Якщо ти виробляєш\надаєш послуги, і просиш більше за собівартість - ти наживаєшся на інших. (слово наживаєшся на треба розуміти погано).
Thug писав:Але я не розумію, чому я маю його жаліти. щодня в Україні на дорогах гине 10-20-30 людей.
я ж казав, що не прошу його жаліти, я просив не бажати такої участі іншим, бо всі ми за кермом і всі під одним Богом ходимо, задумайтесь трохи. Тих 10-20-30 людей також не шкода? а не всі вони депутати. І в них є сім,ї, чи їхні діти винні в тому, що батьки в такий спосіб заробляють? А батька, я гадаю кожен хоче мати.
Thug писав:Нардеп (в ідеалі) - людина, котра отримала від НАС повноваження займатися розвитком нашої країни. Але оце чудо за весь свій депутатський термін НІЧОГО не зробило. Взагалі нічого.
Ти в цьому впевнений? А може він на благочинність десять таких ламбо потратив, інкогніто? Чи показником є кількість запитів чи законів? Повір багато депутатів прийняли такі закони, що краще б ніколи нічого не ініціювали, бо багатьом людям від того тільки гірше стало.
Thug писав:Ну і трошки толернатності у висловлюваннях теж би не завадило.
От до цього і зводився мій перший пост в цій темі.

Thug
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Thug » Пон, 18 квітня 2011, 13:08

igorok писав: хтось зловив його на крадіжці? для чого таке писати?

Так, вважай, що я його спіймав на крадіжці. І це відкрита інфа, на сайт ВР.

Читай уважно. Ще раз:

Виступів - 0
Законопроектів - 1
Поправок - 1
Член бюджетного комітету.

Людина проїдає гроші, але нічого не зробила за весь час перебування у Верховній раді. І при тому була задіяна у бюджетному комітеті.

NIK
Тюнінг клуб
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення NIK » Пон, 18 квітня 2011, 13:08

Стерать все посты не относящиеся к ДТП проблемно
Тема перешла в разряд политики и потому закрыта!!!
и все вы нарушаете правила форума
2.1. Забороняється обговорювати релігію, політику, розпалювати міжнаціональну ворожнечу, займатися пропагандою особистих інтересів, розміщувати інформацію, що будь-яким чином порушує законодавство України, суперечить правилам людської та мережевої етики.

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей