що ти хочеш купити?
якщо то якісь секс товари - можеш в приват

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
http://moneynews.ru/article.asp?view=7628pikach00 писав:Мовчи казявка! Ясно що на українську;)lex писав: гы. а ты на какую карточку акаунт делал? надеюсь не на украинскую?
Типу супутникове радіо??? :) Ти напевно мав на увазі звичайний тюнер з вінчестером? Якшо знайдеш десь там Dreembox з хардом, то бери. Але вони в оригіналі німецькі, тому сумніваюся. Хоча... На остальному твоя цифра з хитрим переглядом працювати небуде. А записувати безплатні канали нецікаво.pikach00 писав:сателітарний радіоприймач?
Не довіряєш мені ? :lol: Я ж спецово розпитувався на форумах по сат. обладнанню. Де мені сказали, що тєма Боян в пошук. Пошук зарулив ! Знайдене я тобі розрулив в аську.pikach00 писав:BOXER
Мене зараз цікавить ще таке у знайочого народу - у нас буде працювати сателітарний радіоприймач?А то ціни не кусючі, дорожчі моделі взагалі мають функцію тайм-шіфтінга до 1єї години
Не це він мав на увазі !Denja писав:Типу супутникове радіо??? :) Ти напевно мав на увазі звичайний тюнер з вінчестером? Якшо знайдеш десь там Dreembox з хардом, то бери. Але вони в оригіналі німецькі, тому сумніваюся. Хоча... На остальному твоя цифра з хитрим переглядом працювати небуде. А записувати безплатні канали нецікаво.pikach00 писав:сателітарний радіоприймач?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей