Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це ТЄМА !Fobos писав: BOXER, Та людина надумала купити МАШИНУ спарвжню, а його вже починають переконувати на всякі членовози, добре що хоч дачію з салону не пропонують купити. З літровий субарік з праивльним повним приводом, ти знаєш що це?
ну блін еслі человек ідіот, масла не міняє, клапани не регулює, то що машинка геморна?ostin777powers писав: ну той пацан мені розпидалив по 3 літрових.. практично люба маніпуляція..супроводжується зняттям двигуна..
Сказав шо 3 літри важко буде знайти, ЖИВИЙ...сказав що у львові це не реально..
Нарахунок гбо..сказав взята з гбо це однозначно вбитий мотор..бо про регулювання клапанів навіть ніхто не чув з власників, а взяти без гбо...мінімум штука ціна установки..
Розказуав про особливості тих моторів....короче розмова тривала близько години(прийшов до мене щоб яйому про зуби розказав), а він мені вкінцевону результаті про субару розказував
ПРо мости розказуав шо люди масло там приїжали 1 раз міняти в 200тис, якийсь там підшипник міняється тільки разом з мостомпідшипник ступеці разом з ступецею ну і так далі...
+ я розраховував на 9-10кусків..сказв шо 2.5 ше найду а 3.0 буде без варіантів вбитий...
Короче кажучи вбив він мене на повал...
От тепер сиджу і думаю чи воно мені треба
я давно вже хотів ту машину, і та 09 мені вже поперек горла стоїть ..як сідаю в неї відразу депересія..Fobos писав: Та людина надумала купити МАШИНУ спарвжню
тогди бери аккорда)ostin777powers писав: І якщо мені шось в тій машині зломиться ну то, х%й його знає шо ябуду робити...
я планує нею далеко катати..тупатам Італію зїздити..Хорватію ну і так далі..
і йявляю собі ситуацію...як мені шось станеться десь(тфу-тфу) і шо я буду з нею робитибо сам я рукожопий
меншк шансів що зломиться?xxfOxx писав: тогди бери аккорда)
а якщо хонду і аут. 3.0?Fobos писав: кемрі акорд, то я обома руками за хонду.
Їх немаostin777powers писав:
меншк шансів що зломиться?
мені б таку упевненістьFobos писав: я за субару однозначно.
ну тіп тогоostin777powers писав: меншк шансів що зломиться?
чого то ? правда то машини для різних цілей зовсім різних, а 8-ий аккорд в сараї то ваще тема, правда ціна буде вища 100%Fobos писав: Між хондою і аутбеком, я за субару однозначно.
ти не правий) аккорд то машина, а зінка то опельcat-yellow писав: ви тут про акорд тоурер восьмий згадали
а мені шось зінка згадалась....
вроді і різні, а якісь подібні....
Справа не в тому, що акорд поганий. Тут як літак з вертольотом порівнювати, нема що краще, є різне цільове призначення.xxfOxx писав:ну тіп тогоostin777powers писав: меншк шансів що зломиться?чого то ? правда то машини для різних цілей зовсім різних, а 8-ий аккорд в сараї то ваще тема, правда ціна буде вища 100%Fobos писав: Між хондою і аутбеком, я за субару однозначно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей