Мда, в місті 90кмг ніхто ніколи неїздивVusiko писав:telko, дивлячись на твою швидкість, виродок на відео це ти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мда, в місті 90кмг ніхто ніколи неїздивVusiko писав:telko, дивлячись на твою швидкість, виродок на відео це ти
Вони два перехрестя з мигалками проїхали, щоб не стояти на світлофорі, а потім їх вирубали і їхали собі.topper писав:telko, ну та бо став як в каканий от і об"їжджають![]()
P.S.Мен, той GPS палить, тому добре шо в мене регік без джіпіес
no commentsThug писав:Коба, cat-yellow,![]()
Дик а шо, і так всьо всі бачать. То наш герой тупить в лівій, ледве розганяючись, хоч в правій порожньо - хоч бульбу сади трактором.
А потім чьота внізапна згадує, що він гонщєг і кудись летить. Дружина мого товариша так само їздить. То 100 метрів 50 км/год, то 100 метрів 90, і постійно в лівій смузі. Дєвочка, шо з неї взяти
PS Ще й музика гімно![]()
ментам щось доказував напевноThug писав: ти сам розумієш, чому ти спочатку їхав 40, а потім раптом 90?
Я ніколи не обіжаюсь :) Я щось не можу зрозуміти де я спочатку їхав 40, а потім раптом 90кмг?Thug писав:telko, ай та йой, ти шо, сі обідив?![]()
Не вартуєКонструктивну критику краще сприймати адекватно, ніж замикатися в собі і тихенько страждати
![]()
От ти сам розумієш, чому ти спочатку їхав 40, а потім раптом 90?
Та де там 40, там розгін з 20 до 70, просто в мене ж овощ, який повільно розганяється. Ще й під горку. :)Thug писав:telko, після першого світлофору до гори моста 40
Та не їде воно...Thug писав:telko, не роби з тата дурня![]()
13 секунд з 35 до 60 розганятися, але обов'язково в лівій смузі - це не машина овоч, а водій
Thug писав: не роби з тата дурня![]()
13 секунд з 35 до 60 розганятися, але обов'язково в лівій смузі - це не машина овоч, а водій
Єслі шо, я на овочі їздив ще півроку тому. Лачетті за тих же 13 секунд їхала з 0 до 100.
Не думаю, що омега сильно повільніша![]()
А музика таки гімно
А з АКПП 13 секундluav писав:Омега на ручці їде з 0 до 100 з дохлим 2,0 десь 11-11,5 секунд.Але з чого ви вирішили,що кожний крутить двигун до 6 тисяч з кожного світлофору?Зо за логіка?
то такий прикол, що чувак хоче їхати собі з безпечною дистанцією, а любителі їхати під дупою передньої машини лізуть вклинитись перед ним, от він і не даєDNK писав: в кого була така ситуація,їдеш в пробці і машина яка перед тобою їде за 20-30 метрів до іншої,тільки поченаєш його обганяти,він резко дає газу і їде вже скоро шоб ти не вліз,і шей мигає і сигналить,шо то за такий прикол???Вже 2 рази мав таку ситуацію.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей