Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
бо в решти відсутній інстинкт самозбереження,DNK писав: 1 такий [цензура] находиться а всі решта їдуть нормально.
з одним тіпом я говорив,він каже чо я його підрізаю,я кажу ви їдете не так як всі ,ви тормозити,а він каже то так має бути.А сьогодні я неміг ставати бо їхав з замку в низ. як би я став,то думаю хтось би про мене написав тут.Карочі я найшов ше 2 бачу таких самих.RULES писав: так чо ж ти не спинив тих розумників, не спитав особисто, а на форумі сміливості набрався написати
думаю тут ше більше таких знайдеться, просто вони ше всі так помалу помалу доїжджають до компаDNK писав: Карочі я найшов ше 2 бачу таких самих.
На око, але така щоб при екстренному гальмуванні ти не вляпавсяDNK писав:а по закону яка дистанція має бути? чи нема такого?
та то без питань,але якшо він їде за 25 метрів до другого автомобіля,хай так і їде далі,навіть коли я його обганяю,як ж не мигаю йому і не сигналю шоб їхав швидше,а він їхав собі помало і тут опа газ впол і недає обігнати ,хоча я обігнав і подякував йому аварійкою,і тут же знову він відстав на 25 метрів і сунув собі помало.Vanjabest писав: Типу безпечна відстань кожен для себе оприділяє яка то безпечна так мені одий Даєць казав
якби ти їхав ззаду мене і спереду 25 метрів вільних і ти б почав мене обганяти,яб навіть і не думав би газувати і сигнали і блимати тобі ,раз обганяєш значиш спішиш,то їдь собі куда треба.Vusiko писав: DNK, є люди які перестраховуються, а є які думають щр все буде ок. І кожен тут правий, тому не варто зважати на таке особливо в важких погодніх умовах
Нашого патєрпєвшого харила не дистанція, а те, що мудило не давало себе об'їхатиlizard писав: як на мене, то ше не та ситуація шоб харитись, є і набагато гірші ситуації...
Ну то ти взагалі супермен раз на спуску з високого замку обганяєшDNK писав: А сьогодні я неміг ставати бо їхав з замку в низ. як би я став,то думаю хтось би про мене написав тут.
супер мен в нас ти бо тупо підставляєшся під камази,а я просто їхав на роботу і тіп на кемрі тіпа хотів показати шо він крутий.але тобі того не зрозуміти.І взагалі на нормальній гумі і на нормальній машині можна обганяти будь де і будь коли якщо це безпечно.Доречі коли мав ваз 21083 то теж їздив і обганяв,а не так як ти якесь сузукі по снігу не можеш обїхати.topper писав: Ну то ти взагалі супермен раз на спуску з високого замку обганяєш
а чого то я обіжений?topper писав: Обіжений ти наш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей