У селі Ясенів на Львівщині, через яке проходить траса Київ–Чоп, де в суботу та неділю були великі затори, рух відновлено ще зранку.
-AAA+
Залишилися лише вантажівки, які не можуть їхати через поганий технічний стан. Найгірша ситуація зараз на перегоні біля Бродів між селами Ясенів та Дуб’є. Там застрягло кілька легковиків та вантажівок, автобус. Про це передає з місця події власкор ІА ZIK.
По міжнародній трасі постійно курсує дорожня техніка. Але на прохання допомоги окремих водіїв, що потрапили у снігову пастку, вони не відгукуються. Техніка згортає сніг під паркани будинків. Тому, щоб вийти до траси, мешканці самі розчищають собі дорогу.
Люди з села Ясенів обігрівали з неділі на понеділок численні групи туристів та водіїв фур. Зокрема, заступник голови сільської ради Ясенова Олександра Чуйка розповіла, що в неї знайшли притулок 30 туристів із Білорусі. А вдячні паломники, які їхали з Почаєва, навіть заспівали господині «Многая літа…».
Ще один селянин Ігор Семків прийняв у себе вдома групу австрійських туристів, які поверталися з Києва до Відня.
На запитання, чи не зросли ціни на їжу в сільських крамницях, голова Ясенівської сільради Богдан Глущак сказав, що ні. Але від людей чув, біля траси буханку хліба продавали за 15 грн.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сніг!!!
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:BC ☻ AA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ZIK
Хочеш миру - готуй Parabellum
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: Сніг!!!
gribkoff777, мої дєвки в Ясенові непогано заробили, може нарешті розрахуються зі мною 

- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
Vusiko, приїдеш дань збирати

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- gribkoff777
- Контактна інформація:
Vusiko писав: gribkoff777, мої дєвки в Ясенові непогано заробили, може нарешті розрахуються зі мною
нєт худа бєз добра

- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
я би тих хто там буханки хліба по 15 грн продавав і соляру по 20 грн за літр в ті сугроби закопав! як можна бути такою диччю? люди в біді, а вони бізнеси роблять...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- gribkoff777
- Контактна інформація:
Експрес:
На трасі Київ -- Чоп у напрямку до Львова знову не проїхати
17.12.2012 20:17
Тягнучка поміж містами Броди й Буськ у Львівській області на трасі Київ -- Чоп "розсмоктується" у напрямку руху до Рівненської області.
Наразі, як повідомляє кореспондент Експресу, автівки повільно їдуть у напрямку до Бродів. Працівники ДАІ не пропускають усіх автівок одразу. Натомість дозволяють проїзд одночасно лиш кільком транспортним засобам.
Однак у протилежному напрямку, до Львова, всі автівки стоять. Тут знову утворилася велетенська тягнучка.
Водночас водії, які третій день стояли у заметах на трасі Київ - Чоп, заперечили інформацію про те, що для них МНС організувало пункти обігріву й харчування. Вони стверджують, що доводилось шукати харчі самот канапки та гарячий чай. Хоча у МНС повідомляли про вісім таких пунктів.
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
сучка так вони найоп народ аби небуло кіпішуgribkoff777 писав: Водночас водії, які третій день стояли у заметах на трасі Київ - Чоп, заперечили інформацію про те, що для них МНС організувало пункти обігріву й харчування. Вони стверджують, що доводилось шукати харчі самот канапки та гарячий чай. Хоча у МНС повідомляли про вісім таких пунктів.

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
та шось впадло при мінусовій температуріLiuskywalker писав: topper, а без боксу не міряється ?

Пля але в деяких місцях лід під снігом, особливо як з Валової на Підвальну! Буксанув але добре возити зі собою пасажира на такий випадок

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- niama
- Ім'я:юра
- Номер:Люміній
МНС бреше як пес ! Знайомий вранці повернувся з снігового полону. Казав що такого ще не видів... 

Редкая собака добежит до середины Кореи .....
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Jamal_Luka, Morozov, niama, CAT, ти якщо такий розумний то чого не поїхав туди хліб та соляру роздавати? в хуртелицю і дощ при мінусовій температурі люди які носили хліб продавати можна сказати життям ризикували, а соляру якщо ти не поняв там не бензовозом привезли, а в каністрах руками носили, і за це все тре платити, ніхто тобі того безплатно робити не буде!!! тим хто продавав там хліб по 15гр і соляру по 20 тре дякувати і радуватись що не по 150 і 200гр
+ ті хто там в біду попав доречі більшість просто по дурості і через нездатність реально оцінювати ситуацію могли і самі в магазин за пару км по хліб ходити чи на туж заправку і не переплачувати, а ні, впадло, чи себе бережете то платіть скільки скажуть за то шо підноса принесли!
+ ті хто там в біду попав доречі більшість просто по дурості і через нездатність реально оцінювати ситуацію могли і самі в магазин за пару км по хліб ходити чи на туж заправку і не переплачувати, а ні, впадло, чи себе бережете то платіть скільки скажуть за то шо підноса принесли!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
якщо прибудинкову не чистять куди жалітися? 

- Thug
васяяхалодний 
HacK, в ЖЕК, якщо ваш будинок до ЖЕКу належить. Якщо ОСББ, то ніхто і не почитстить, крім самих мешканців (попередній рядок - то не тобі єслі шо)

HacK, в ЖЕК, якщо ваш будинок до ЖЕКу належить. Якщо ОСББ, то ніхто і не почитстить, крім самих мешканців (попередній рядок - то не тобі єслі шо)
Востаннє редагувалось Пон, 17 грудня 2012, 23:15 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
t309, дивний ти - вони "життям ризикували" за бабки... починаю розумiти Дэню :)
- Thug
t309, щиро бажаю тобі ніколи не опинитися в ситуації, коли тобі буде критично потрібна допомога чужих людей 

- t309
- Контактна інформація:
Maniak716, шо дивний, ти візьми каністру 20л і пронеси в руках чи хоч на возику 5км після цбого ти її не то шо по 20гр не захочеш продавати ти за неї всі 50 захочеш, буханка хліба коштує 4гр продавали по 15 то що праця людини яка тобі принесла за пару км в страшних погодніх умовах не коштує 11гр та я б в такій ситуції щеб 5 їм зверху давав і дякував якби мені під носа принесли
- t309
- Контактна інформація:
Thug, мені допомагали і навіть гроші не хотіли брати але чекати і навіть вимагати щоб мені помагали безплатно це занадто.
- t309
- Контактна інформація:
і взагалі моралісти [цензура], ви тут в теплі сидите перед компом і засуджуєте тих хто хоч щось робив, чого не поїхали туди? чого не помагали? чого не завезли їжі, пального, медикаментів? що заважало відірвати дупу від монітора?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Epic failt309 писав: візьми каністру 20л і пронеси в руках чи хоч на возику 5км після цбого ти її не то шо по 20гр не захочеш продавати ти за неї всі 50 захочеш, буханка хліба коштує 4гр продавали по 15 то що праця людини яка тобі принесла за пару км в страшних погодніх умовах не коштує 11гр та я б в такій ситуції щеб 5 їм зверху давав і дякував якби мені під носа принесли

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Центер Обслуговування Мешканців:HacK писав: якщо прибудинкову не чистять куди жалітися?
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Sluva, мушу з вами погодитись шановний... В таких ситуаціях і розкривається суть чи гниль людини...
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей