все правильно. Маршрутчики брюховецькі казали, шо таке не раз вже траплялося, шо машину потяг зачепив і т.д.Andriy01 писав:Просто до того про це ніхто не говорив.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- Святослав
- Ім'я:Святік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
Re: ДТП!!! Фото [Львів]
Може хтось вже оком кинув на Укрзалізницю. Якісь в нас чудеса в країні, то тварини в київському зоопарку дохнуть як таракани, то тепер пріколи на залізниці. 

- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Менше новини треба дивитись, життя зразу веселішим стане 

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
OKurylyshyn мій брат також бачив, якраз з Дрогобича вертався, допомагав витягувати тих людей з сімки. Ввечері скину більше фоток.
- Speedo
- Контактна інформація:
Ось обіцяні фото з ДТП з-під Дрогобича.
Зі слів очевидця, за кермом був закарпатець - 21 рік (решта - молдовани). Доречі був пристібнутий ремнем, але, як видно, це його не врятувало. Видовище в сімці було не для нервових (3 трупи, спочатку думали, що двоє, потім почали діставати, зрізали дах - знайшли третього). Пощастило водію Мерса, відбувся переляком і синяками. В валоні мерс майже не деформувало. Не зрозуміло, чому він вискочив на обгін. Водій мерса казав, що останнє, що пам"ятає, що він хотів гальмувати. Взагалі якось адекватно зреагувати не було часу... долі секунд...
Зі слів очевидця, за кермом був закарпатець - 21 рік (решта - молдовани). Доречі був пристібнутий ремнем, але, як видно, це його не врятувало. Видовище в сімці було не для нервових (3 трупи, спочатку думали, що двоє, потім почали діставати, зрізали дах - знайшли третього). Пощастило водію Мерса, відбувся переляком і синяками. В валоні мерс майже не деформувало. Не зрозуміло, чому він вискочив на обгін. Водій мерса казав, що останнє, що пам"ятає, що він хотів гальмувати. Взагалі якось адекватно зреагувати не було часу... долі секунд...
- Speedo
- Контактна інформація:
Саме так і було. Водій маршрутки (чи автобуса) поїхав далі (втікRomkoZem писав:коли мерс порівнявся з зустрічним автобусом, то із за ньго вискочив жигуль, і дітись мерсу чи зреагувати небуло як!!!

З багажника 2107 вивалилися всякі бензопили і т.п. інвентар, можливо хлопці їхали (чи поверталися) з якихось заробітків. Водій міг бути втомленим, от і наслідки...Страшно собі уявити, що би було, якби на місці того джипа була би якась "Таврія" чи такий самий ВАЗ

Тим не менше, наслідки і так жахливі. Як би там не було, дуже шкода таких молодих людей

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Сьогодні в районі обіду літав в Камянку-бузьку. На спуску перед Жовтанцями стояв згорілий Транспортер (вроді) тіпи витягували з нього обгорілі сумки з товаром і якраз дайці щось там крутилися. Зафоткав вже коли вертався бо як їхав туда то говорив по фотоапараті
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
Отак завжди - розмовляємо по фотоапараті, і фотографуємо телефономVusiko писав:бо як їхав туда то говорив по фотоапараті

- «ANDRON»
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВС 5128 ВК
- Контактна інформація:
Vusiko, то вроді дукато.
в тебе оприсківатєль не стого боку стоїть
иномарку покупает тот у кого нет денег на содержание Таза
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
По радіо сьогодні взагалі сказали що то фура (так що я вже не впевнений в то що бачив«ANDRON» писав:Vusiko, то вроді дукато.

А ти про ту синю @#йню?
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
дивно, досі ніхто не скинув;)

Сьогодні відбулася урочиста передача першої партії із 56 автобусів для міст-господарів «Євро-2012». Ключі від автобусів отримали мер Донецька Олександр Лук’янченко, заступник мера Харкова Олександр Кривцов, міський голова Львова Андрій Садовий та заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.
Віце-прем’єр України урочисто перерізав стрічку автобуса, призначеного для Києва, та сів за кермо цього автобуса. При виїзді з території заводу Колесніков не розминувся із машиною ДАІ. У результаті машина ДАІ отримала технічні пошкодження.
З його слів, ДТП сталося через те, що працівник ДАІ намагався обігнати автобус з правого боку.
Хоча насправді, машина ДАІ не їхала, а стояла при виїзді з території заводу.
За неперевіреною інформацією, Колесніков у Львові відзначив з керівництвом міста та області свій день народження.

- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Контактна інформація:
Ідіот зафігарив новий автобус
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
Жульєн Через цього ідіота ці автобуси випускають і будується у львові стадіон.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- Thug
ага, через садового у нас гаряча вода цілодобово, а через януковича сонце сходить на сходіjon писав:Жульєн Через цього ідіота ці автобуси випускають і будується у львові стадіон.

До речі, автобусний завод давно належить росіянам, так бабло від продажу автобусів йде туди.
Ну і канєшна стадіон нам будуть, бо в першу чергу від цього нам добре буде. Ага.
По-перше, чому без прав категорії D йому дозволили керувати автобусом?
По-друге, за чиї гроші він збирається ПОДАРУВАТИ львівським мєнтам нову машину?
Врешті, який би він гіпотетично добрий не був, це не дає йому право витворяти те, що не можна іншим відповідно до законодавства.
Оце його коментар:
Просто умєрєть нє встать. Вуйко з площі виїжджав на дорогу і не переконався, чи праворуч нікого нема, а мєнти виявляється обганяли! Хоча судячи з пошкоджень автобус їх просто притер."Не треба обганяти справа, але громада не має страждати. Я подарую львівській ДАІ нову машину. Якщо таке робиться на території автобусного заводу, то що ж робиться на дорогах".
А про те, "що ж робиться на дорогах" - то взагалі я вася в шокє. Він останні 20 років не в Україні жив? І чий міністр керує МВС? Не їхній?
- jon
- Контактна інформація:
Thug Ну всьо нормально купить нову машину чим погано? Нам галичанам завжди щось не так і щось не подобається.
Експерт? Впевнений?Thug писав:Хоча судячи з пошкоджень автобус їх просто притер.
- Thug
Гагага, ясна річ, не подобається. Бо цю машину куплять на НАШІ гроші. Бо ідіот захотів покататися.jon писав:Thug Ну всьо нормально купить нову машину чим погано? Нам галичанам завжди щось не так і щось не подобається.
На фотки подивися уважно. Хоча, повторю, це фігня.jon писав:Експерт? Впевнений?Thug писав:Хоча судячи з пошкоджень автобус їх просто притер.
Відсутнь прав на керування - оце серйозно.
- jon
- Контактна інформація:
А ну так правильно дійсно москалі винні як я не здогадався, То тре взагалі нічого не робити головне щоб кордон був відкритий і по Львову китайські автобуси їздили.Thug писав:До речі, автобусний завод давно належить росіянам, так бабло від продажу автобусів йде туди.
а його виявляється тоже нам треба.Thug писав:Ну і канєшна стадіон нам будуть, бо в першу чергу від цього нам добре буде.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
jon, на коррі є один комент, з яким я повністю згоден : якого милого дяько, хто б він не був сідає за руль без посвідчення водія відповідної категорії і без навиків водіння таких апаратів? І якого милого керівник підприємства дозволяє це ?
А завтра дійсно йому захочеться порулити "Мрією" і не дай Бог грохне її на якийсь жилмасив ?
Теж скаже , що його вишка якась справа обганяла ?
Тому ми в такій жопі, що в нас закон вроді один для всіх, але не зовсім ...
На місці ДАЙців я б провів зразково-показову екзекуцію , але ворон ворону ока не виклює !
І прослідкувати, чи не за наші з вами грошики бюджетні він зібрався відшкодувати збитки.
А завтра дійсно йому захочеться порулити "Мрією" і не дай Бог грохне її на якийсь жилмасив ?
Теж скаже , що його вишка якась справа обганяла ?
Тому ми в такій жопі, що в нас закон вроді один для всіх, але не зовсім ...
На місці ДАЙців я б провів зразково-показову екзекуцію , але ворон ворону ока не виклює !
І прослідкувати, чи не за наші з вами грошики бюджетні він зібрався відшкодувати збитки.
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей