аааа, я сліпундраmister_X писав:Придивися добреThug писав:Тылльки западло - де легендарний номерний знак "28-70 ого"Мені він відразу в очі кинувся

дякую, що надауміл

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
аааа, я сліпундраmister_X писав:Придивися добреThug писав:Тылльки западло - де легендарний номерний знак "28-70 ого"Мені він відразу в очі кинувся
хех яб не проти тами різних кольорів мати =)YaRan писав:Ти напевно такі модельки хочеш
Нема за цоThug писав:дякую, що надауміл
А я так сподіваюся, що будуть всі моделі ЗАЗPayaJInuk писав:П.С шкода трохи що в Авто легендах ніодного грузовика не буде...
та пагодь, завтра будеCAT писав:дааа... лажа з журналом... Яран виручай)))
+1KELEVRA писав:журналу ніде немає, кажуть, що привезуть завтра !
+1CAT писав: Яран виручай)))
хочу сьогодні машинку, ітак вже 2 тижні чекаю)))Thug писав:та пагодь, завтра буде
маніякCAT писав:хочу сьогодні машинку, ітак вже 2 тижні чекаю)))Thug писав:та пагодь, завтра буде
Я б сам хотів "всі і зразу" , та нема. №8 буде завтра у звязку із святкуванням 9 травня.Thug писав:CAT написав:Thug написав:та пагодь, завтра будехочу сьогодні машинку, ітак вже 2 тижні чекаю)))маніяк
ого! ото в тебе там колекція=) а мож більше пофоткати і закинути в тему про хоббі)borisfen833 писав:чайка autotime раза в1.5 важче
+100 тоже хочу більше фотоPayaJInuk писав:ого! ото в тебе там колекція=) а мож більше пофоткати і закинути в тему про хоббі)
YaRan писав:Thug написав:CAT написав:Thug написав:та пагодь, завтра будехочу сьогодні машинку, ітак вже 2 тижні чекаю)))маніякЯ б сам хотів "всі і зразу" , та нема. №8 буде завтра у звязку із святкуванням 9 травня.Всі ми трохи маніяки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей