заправляюсь в зимній воді, як на Городок, жовта заправка, напроти УкрТатНафти, біля Божої матері, ціна завжди нижча на 10-15коп, якість краща, відповідно і виїжаю більше на тій бензині

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
але ти тоже дядя даєш, ти тут не менше винний ніж вони))))asteroid писав:я б так не сказав, я раз заправлявся на азс лукойл панська гора, так я дав 50 грн, а мені не залили ніхуа, і то не був глюк датчика ні, просто тупо не залили і ппц, як виїхав звідти на лампочці, так доїхав до черлян і лампочка взагалі почала мигати....... така вот заправка [цензура].......
а заправляв заправщик?asteroid писав:я б так не сказав, я раз заправлявся на азс лукойл панська гора, так я дав 50 грн, а мені не залили ніхуа, і то не був глюк датчика ні, просто тупо не залили і ппц, як виїхав звідти на лампочці, так доїхав до черлян і лампочка взагалі почала мигати....... така вот заправка [цензура].......
раз заправився в солонці,то потім скакав як велпопоповицький козел..A1 писав:Солонці
A1 писав:там восьмий з Болгарії, принайні так пишуть, все решта зараз з Одеси. раніше ще 95 проскакував з Румунії, і вроді дизель і 92 з Білорусії.
пацани, ви замість того щоб свої догадки писати про порошок та інше, краще б почитали інфу перед тим як вступати в дискусію: "Собственной нефтью мы обеспечены лишь на 20%, львиная доля — импорт. 50% бензина тоже импортного. Что, впрочем, хорошо: это бензин европейского качества. На его стоимость на Украине влияют объективные факторы: курс доллара и мировые цены на нефть и нефтепродукты»."_JONIvan_ писав:ой шось я дуже сумніваюсь в тому шо хтось то возить із-за бурга, тут бадяжать, полюбе
Мені дуже цікаво,чи є в Європі бензин марки А-80,А-92?І яка на нього там ціна?А нормальний А-95 в Європі коштує близько 1-1,2євро/літр.Чому в нас тоді 95 не коштує 12грн/л?A1 писав:"Собственной нефтью мы обеспечены лишь на 20%, львиная доля — импорт. 50% бензина тоже импортного. Что, впрочем, хорошо: это бензин европейского качества. На его стоимость на Украине влияют объективные факторы: курс доллара и мировые цены на нефть и нефтепродукты»."
От при чому.....borodatos писав:бензина тоже импортного. Что, впрочем, хорошо: это бензин европейского качества. На его стоимость на Украине влияют объективные факторы: курс доллара и мировые цены на нефть и нефтепродукты
ще один. Ти в курсі, що більшість з тої ціни то всякі податки та акцизи, от наприклад у нас так хочуть зробити, щоб транспортний податок у вартість бензину додати.borodatos писав:Мені дуже цікаво,чи є в Європі бензин марки А-80,А-92?І яка на нього там ціна?А нормальний А-95 в Європі коштує близько 1-1,2євро/літр.Чому в нас тоді 95 не коштує 12грн/л?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей