Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де дешевший бензин?
- AndrewK
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:ВР0001КМ
- Дякував (ла): 150 рази
- Подякували: 117 рази
Для таких речей корпоративні картки існують. І не треба нікого кредитувати.pikach00 писав:Думаю прикол в тому щоб не паритись з готівкою. Для підприємства наприклад зручніше ті гроші перерахувати ніж давати водію готівку яку він успішно може пропити і залити лівий бєнзік :)AndrewK писав:А в чому тоді прикол? Краще готівкою. А так ти "за спасибі" кредитуєш ОККО :00057:Yelik писав:pikach00
Наш водій має паливну картку ОККО, поповнюєш грошима, пізніше купуєш пальне за поточним курсом.
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Слухай уважно: кажеш мені 30л соляри, оператор вибиває чек на 30л, потім із твоєю згодою заливає тобі 20л, а тобі віддає залишок, але не по повному курсу бензи, наприклад 95 по 4.3грн/л, а за 4.0грн/л. Тобі він віддає 40грн, 3грн йде йому+10л соляри які він продає комусьpikach00 писав:Для підприємства наприклад зручніше ті гроші перерахувати ніж давати водію готівку яку він успішно може пропити і залити лівий бєнзік

P.S. Я колись також думав, що картка панацея від крадіжок...
volleyball.lviv.ua/blog/
http://www.tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=98MAGYLA писав:чет не помню я тут такого:
а ссылочки случайно нет?:
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Вже давно тут говорять що ОККО - це помиї. Їхня величезна перевага в тому що вони по всьому Львову, на відміну наприклад від Лукойлу. Вот і получається що вони можуть без проблем підняти ціну на 5-10 коп вище чим Лукойл, та ще мати фіговий бензин.pikach00 писав:машина краще їде ніж після ОККО-вського
WOG .. Щось я його теж по Львову рідко де бачу.. В моєму районі в радіусі 10км його нема. Колись заправлявся пару разів - так собі, нічого особливого.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей