Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

ВАЗ 2102
Dusi
Ім'я:Dusi
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: ВАЗ 2102

Повідомлення Dusi » Чет, 14 жовтня 2010, 20:24

Djava,колесо в тебе відлетіло бо в джети розболтовка 4Х100 а в тебе 4Х98
Направляючі ні при чому

Djava
Ім'я:Misha
Стать:чоловік
Номер:ВС****CB

Повідомлення Djava » Чет, 14 жовтня 2010, 22:54

slim_painter писав:Djava, не в обіду! але ти шось лізеш зовсі не туда, куди треба! і займаєшся хєрньою, точніше плануєш нею зайнятись! за морди від шохи і бехи, це взагалі нема навіть шо говорити і думати. за ксеном теж не думай і тюнінг фари тимбільше. купи просто саму фару взборі нову нормальну, шоб дзеркало новеньке було і поставив туди галогенки найтбрейке +90 і світло буде бомба! ксенон в топку! диски зараз теж не думай купляти. а навпаки для початку стокові чистенькі + новенькі хром ковпаки з радянських запасів. за 100грн через Ваш магазин можна купити ше в упаковці, а бідлискують краще ніж будь-яке дзеркало :D провірено!
також кинься панелі якоїсь інакшої!

просто послухай людей які тут сидять і тобі пишуть! не роби раг пекет! передивись ось цю тему:
viewtopic.php?f=6&t=3525
і зрозумій шо то всьо робити не треба!

взагалі! я вважаю, найкращою порадою тобі, було б зараз просто збирати гроші і чсидіти в неті, читати-читати і ше раз читати, цікавитись як все робиться, говорити і знайомитись з людьми і з весни вже серйозно братися за ВІДНОВЛЕННЯ авто з направленням в якийсь стиль! двойка сама по собі машина така, шо її тільки відновлювати, а не якісь тюнінги як в іномарок, спорт і т.д.

візьми переглянь ось ці два сайти:
http://radicallowcars.ru/forum/
http://onlydropped.com/bb/start.php
подивись як люди роблять машин! і втіль в життя не гірший проект! і тоді тобі ціни не буде)
без титанів, особливо базарних, можна красоту зробити! потім можеш на розварки кинути її чи на якісь стильні іномарочні сталюки або литі, але стильні, а не модні) ну і т.д.

а як надумаєш колхоозити її, то краще продай!!!

Я тобі скажу кожному своє
занижувати мене непре
рідні колпаки я дедові зняв на викидання, а тепер буду купляти титани
панель обовязково міняти бо хочу йти на торгового представника а там на зиму треба пічку ане жигульовську херню
моїм отражателям в фарах нічого небракую галогени здається 65 стоять а світло всерівно гімно тому хочу ксенон тим більше що а варшаві в карефорі поакції знайшов ксенони за 40зл

Breaker

Повідомлення Breaker » Чет, 14 жовтня 2010, 23:34

Djava писав:ане жигульовську херню
не знаю як кому, а от в мене в шосі пічка заводська гріла так сильно, що більшість машин на яких я зараз їзжу так не гріє. Чесно, чи то тільки на 2106 такі пічки сильні йшли?

Толян

Повідомлення Толян » П'ят, 15 жовтня 2010, 00:04

Breaker, Жигульовська пічка в доглянутому стані так і має жарити.
Чесно кажучи, шкода мені тої машини...
Djava, може справді, продай її.....

slim_painter
Ім'я:Тарас
Номер:08
Контактна інформація:

Повідомлення slim_painter » П'ят, 15 жовтня 2010, 08:42

моя пічка жарить так, шо на вулиці зима, а я вікна відкриваю :D

Djava, тепер я тебе зрозумів. успіхів в роботі. цікаво буде подивитись на результат...(

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » П'ят, 15 жовтня 2010, 09:29

+1 до пічки! В найсильніші морози їжджу з приспущеним вікном і наполовину закритим краником , бо валить що дурна .
Djava, може вартує прочистити систему ожолодження , пробити соти на радіаторі пічки від всякого гімна і принаймі для передньої частини салону буде Ташкент ?
Щодо фар: в стокову фару пхати ксенон - рагулізм (без обід), зустрічні водії пом'януть тебе "незлим тихим.." не раз .
Тарас правильно написав (і я переконався вживу) : норм. фара (найкраще "Wesem" )+ Найтбрейкери або Філіпси = дуже навіть пристойне світло .
Литі диски - справа особиста. До речі : вже третій день біля "Дністра" спостерігаю білу " двійку" - оце варіант правильного стайлінгу !! Зовні - повний сток, все доглянуто, хром начищений, зазори ідеальні.Диски литі, але дуже класно вписуються у вигляд. Вікна - легке тонування. Салон : панель від шістки , сідухи вродь опелівські (якщо багато їздитимеш - рано чи пізно сідушки прийдеться міняти, бо на стоку більше двох годин я особисто не витримую ).
З вигляду - зад занижений , щоб машина лежала горизонтально (переважно в двійок дупа трохи задерта ), чи пружини різані , чи просто стоять від копійки - не знаю , але дуже гармонійно дивиться машинка .
Спробую сфоткати .
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Толян

Повідомлення Толян » П'ят, 15 жовтня 2010, 13:26

Liuskywalker, Обов"язково зроби фото....

nonuk

Повідомлення nonuk » П'ят, 15 жовтня 2010, 20:30

Djava, спочатку ніж писати всяку херню ( колеса , фари ,пічка %) і то тільки передивився остані дві сторінки), полазь по нету почитай, попитай людей
Djava писав:такi щоб добре сидiли на осi i направляючих бо бачив в знайомих титани просто висятть на болтах а це ненадiйно
Dusi, +1 . Щоб ти знав колесо центрується болтами, і на них йде все навантаження. А щільність сидіння диску на осі грає роль тільки як підстраховка коли використовуєш болти ексцентрики .
Djava писав:моїм отражателям в фарах нічого небракую галогени здається 65 стоять а світло всерівно гімно тому хочу

чуваг, я поставив релюшкі (саме головне ), поміняв частково проводку ( мінусові дроти поміняв на грубші , і добре позащищав всі клєми ), купив нові фари ( щось 20грн за шт. :D ) лапочки з підсиленим світловим потоком (філіпс екстрім павер) і так світить що піпец. всіх моїх кєнтів іномарки і я з впевненістю кажу що світь не гірше ніж в них ( а дехто говорить що і краще) , і то в мене немає додаткови фар і противотуманок ;)
Толян писав:Жигульовська пічка в доглянутому стані так і має жарити
+1
Wheels make the car

Djava

Повідомлення Djava » П'ят, 15 жовтня 2010, 22:28

Liuskywalker писав:+1 до пічки! В найсильніші морози їжджу з приспущеним вікном і наполовину закритим краником , бо валить що дурна .
Djava, може вартує прочистити систему ожолодження , пробити соти на радіаторі пічки від всякого гімна і принаймі для передньої частини салону буде Ташкент ?
Щодо фар: в стокову фару пхати ксенон - рагулізм (без обід), зустрічні водії пом'януть тебе "незлим тихим.." не раз .
Тарас правильно написав (і я переконався вживу) : норм. фара (найкраще "Wesem" )+ Найтбрейкери або Філіпси = дуже навіть пристойне світло .
Литі диски - справа особиста. До речі : вже третій день біля "Дністра" спостерігаю білу " двійку" - оце варіант правильного стайлінгу !! Зовні - повний сток, все доглянуто, хром начищений, зазори ідеальні.Диски литі, але дуже класно вписуються у вигляд. Вікна - легке тонування. Салон : панель від шістки , сідухи вродь опелівські (якщо багато їздитимеш - рано чи пізно сідушки прийдеться міняти, бо на стоку більше двох годин я особисто не витримую ).
З вигляду - зад занижений , щоб машина лежала горизонтально (переважно в двійок дупа трохи задерта ), чи пружини різані , чи просто стоять від копійки - не знаю , але дуже гармонійно дивиться машинка .
Спробую сфоткати .
Попрошу мені поподробніше розказати про wesem бо я ще про таке нечув)))

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Нед, 17 жовтня 2010, 13:07

є ідейка замутити фари від 3,або 6стьорки таких машин випустили тільки 2 штуки!!! то буде класно!
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Dusi
Ім'я:Dusi

Повідомлення Dusi » Нед, 17 жовтня 2010, 19:49

В мене на копійці стояла стокова пічка і нормально гріла.
+1 до сказаного про фари.Нормальна оптика і дорогі лампи + звичайно релюшки,творять чудеся.Покрайній мірі на копійці світло краще було ніж на десятці :D

Djava

Повідомлення Djava » Нед, 31 жовтня 2010, 16:49

nonuk писав:Djava, спочатку ніж писати всяку херню ( колеса , фари ,пічка %) і то тільки передивився остані дві сторінки), полазь по нету почитай, попитай людей
Djava писав:такi щоб добре сидiли на осi i направляючих бо бачив в знайомих титани просто висятть на болтах а це ненадiйно
Dusi, +1 . Щоб ти знав колесо центрується болтами, і на них йде все навантаження. А щільність сидіння диску на осі грає роль тільки як підстраховка коли використовуєш болти ексцентрики .
Djava писав:моїм отражателям в фарах нічого небракую галогени здається 65 стоять а світло всерівно гімно тому хочу

чуваг, я поставив релюшкі (саме головне ), поміняв частково проводку ( мінусові дроти поміняв на грубші , і добре позащищав всі клєми ), купив нові фари ( щось 20грн за шт. :D ) лапочки з підсиленим світловим потоком (філіпс екстрім павер) і так світить що піпец. всіх моїх кєнтів іномарки і я з впевненістю кажу що світь не гірше ніж в них ( а дехто говорить що і краще) , і то в мене немає додаткови фар і противотуманок ;)
Толян писав:Жигульовська пічка в доглянутому стані так і має жарити
+1[

1.Пічка то гріє хочу обдув зі всіх сторін, тобто для всього отдільний а не крутити 2 круглі херні в різні сторони
2.Релешки на фарах давно стоять лампочки нові нічого недає, я навіть поставив додаткові фари і підняв щоб світити в очі тим хто мені дальне не скидує бо на моє моргання ніхто крім таких самих жигулів нереагує
3.Колеса мої рідні! якщо відкручу болти машина норм стоїть
тобто тримається на осі як мені пояснили старі майстри з ВАЗовськиго сервісу і проробили там по 30 років а болти щоб колесо не відлетіло так вони сказали мому другу який ї...ся щоб закрутити свої титани так як вони тримались тільки на болтах то один мусить їх тримати щоб інший попав болтами а мої диски добре щільно сідають!!!

crush
Ім'я:Vitallo
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Нед, 31 жовтня 2010, 17:12

Djava писав:3.Колеса мої рідні! якщо відкручу болти машина норм стоїтьтобто тримається на осі як мені пояснили старі майстри з ВАЗовськиго сервісу і проробили там по 30 років а болти щоб колесо не відлетіло так вони сказали мому другу який ї...ся щоб закрутити свої титани так як вони тримались тільки на болтах то один мусить їх тримати щоб інший попав болтами а мої диски добре щільно сідають!!!
був уже в нас один такий
viewtopic.php?f=23&t=13509&start=0
перечитай всю тему і зроби висновки щоб знову не розпочинати цю дискусію!!!!!!!
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

Djava

Повідомлення Djava » Вів, 02 листопада 2010, 23:39

Crush писав:
Djava писав:3.Колеса мої рідні! якщо відкручу болти машина норм стоїтьтобто тримається на осі як мені пояснили старі майстри з ВАЗовськиго сервісу і проробили там по 30 років а болти щоб колесо не відлетіло так вони сказали мому другу який ї...ся щоб закрутити свої титани так як вони тримались тільки на болтах то один мусить їх тримати щоб інший попав болтами а мої диски добре щільно сідають!!!
був уже в нас один такий
viewtopic.php?f=23&t=13509&start=0
перечитай всю тему і зроби висновки щоб знову не розпочинати цю дискусію!!!!!!!
Та я зовсім не прото дочого тут розболтовка???
натих титанах розболтовка 4х98 просто вони немають ні гнізд під направляючі
і центр в них розточений під грубшу ось! тому їх мусиш руками тримати щоб закрутит
а мені просто одіти на вісь

crush
Ім'я:Vitallo
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Сер, 03 листопада 2010, 00:24

Djava писав:Та я зовсім не прото дочого тут розболтовка???
не уважно прочитав тему....або прочитав лише назву
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

slim_painter
Контактна інформація:

Повідомлення slim_painter » Сер, 03 листопада 2010, 15:01

Djava, то часом не ти вже встиг до своєї 02 приварити морду від 06 :D бо сьогодні зранку таке бежеве чудо бачив на привокзальній і зразу згадалось, що саме це було в твоїх планах))))

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 03 листопада 2010, 15:47

Djava писав:натих титанах розболтовка 4х98 просто вони немають ні гнізд під направляючі і центр в них розточений під грубшу ось! тому їх мусиш руками тримати щоб закрутит
тобі просто треба з допомогою вставки зробити ЦО 58,6 , який є рідним жигульовським !
Вставку з люмінію зробить навіть токар-початківець !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Сер, 03 листопада 2010, 16:40

slim_painter, а чо чудо?? ваз мав випускати таку модель, було зроблено 3 прототипа!

slim_painter
Контактна інформація:

Повідомлення slim_painter » Сер, 03 листопада 2010, 17:08

Apokalipsis, та якшо подивитися, то АвтоВАЗ мав велику купу прототипів, сперечатись не буду. звісно шо багато з них і не погані, але багато і :bad

особисто я, ніколи не бачив і не чув просто серійний випуск 2102 з мордою від 06, або просто 06 з дупою 02 і мені просто здається шо власник сам вже так робив. тому і вважаю чудом)) але по суті, поганого не ніц не маю наувазі)
якщо дійсно модуль була серійна і мені кинуть силку, вибачусь за свою безграмотність)

Apokalipsis

Повідомлення Apokalipsis » Сер, 03 листопада 2010, 17:13

slim_painter, нє модель мала іти в серію і не пішла, стаття була в автоцентрі за минулий рік здається :)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей