Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чи потрібен спойлер в дріфті ?
- Thug
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Пацики, якщо дим не розсіюється - значить спойлер працює і таки притискає машину 

- RomK0o
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
Re: чи потрібен спойлер в дріфті ?
Вдячний парні за стільки думок ,роз"яснень і флуду =)
Нетреба тут холівари влаштовувати ,кожен ж має право на свою думку ,навіть якшо вона невірна :)
Нетреба тут холівари влаштовувати ,кожен ж має право на свою думку ,навіть якшо вона невірна :)
-=DamageClub=-
-
- Ім'я:Oleg
- Номер:вс 5589 сн
можна просту звичайну лавку замість спойлера і все))
- RomaAE
- Ім'я:Roman
- Номер:АААЕЕЕ)
На мою думку....спойлер справді може створювати додаткову притискну силу але вона є настільки незначною (враховуючи те що середня швидкість в дріфті далеко не 200, а так 130-160, а машина їде боком) шо толку від нього мало.
У 90% випадках він тільки для краси....хоча мене самого часто пре коли на корчі стоїть спойлер, але стосується це не всіх машин)
Також, можливо, при грамотній настройці потоки повітря, які цей спойдер формує, впливають якось на дим...але то треба питати в профі.
У 90% випадках він тільки для краси....хоча мене самого часто пре коли на корчі стоїть спойлер, але стосується це не всіх машин)
Також, можливо, при грамотній настройці потоки повітря, які цей спойдер формує, впливають якось на дим...але то треба питати в профі.
Cучасні авто на пару-трійку років, а раніше створювали легенди, від погляду на які дух перехоплює.©
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей