я там сьогодні 2 шт забрав) може вже і нема більше))KELEVRA писав:О і я забув сказати там, де завжди, біля картопляної хати на 700річчя !
п.с. машинка знов краща ніж на фотці але колеса знов нерівні))) і в маслі якась...))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я там сьогодні 2 шт забрав) може вже і нема більше))KELEVRA писав:О і я забув сказати там, де завжди, біля картопляної хати на 700річчя !
а вони дуже часто в маслі ! ! ! Але це добре, тоді вона в тій коробочці не так царапається. В моєї модельки також колеса нерівні !CAT писав:і в маслі якась...))
а шо ти хотів? То ж жигуліKELEVRA писав:CAT,В моєї модельки також колеса нерівні !CAT писав:і в маслі якась...))і щітка одні зразу відлетіла, незамітив
![]()
![]()
Але то таке, вдома відремонтується :)
Thug писав:а шо ти хотів? То ж жигулі
шо, вже гниє?KELEVRA писав:Thug писав:а шо ти хотів? То ж жигуліой, [цензура] ! ВАЗ вічний конструктор ! Може я заодно і підварю його !
Thug писав:шо, вже гниє?
та-та вони собі там трохи попухли з цінами) я раз бачив там тіп родава москвіч 423 вроді, ссср 140 грн хотів, а пом рядом в мужика ше бачив ЗІЛ 433 тоже ссср 150 грн=)VeRMyT писав:бачив на вернісажі победу без журнала але в упаковці, якмйсь тіпок продавав, ше багато чого іншого,але коли спитався кіко победа коштує - відповів 160 грн.
VeRMyT писав:бачив на вернісажі победу без журнала але в упаковці, якмйсь тіпок продавав, ше багато чого іншого,але коли спитався кіко победа коштує - відповів 160 грн.
З побєдою - загон.PayaJInuk писав:та-та вони собі там трохи попухли з цінами) я раз бачив там тіп родава москвіч 423 вроді, ссср 140 грн хотів, а пом рядом в мужика ше бачив ЗІЛ 433 тоже ссср 150 грн=)VeRMyT писав:бачив на вернісажі победу без журнала але в упаковці, якмйсь тіпок продавав, ше багато чого іншого,але коли спитався кіко победа коштує - відповів 160 грн.
тож цікавить і де саме купляв?PayaJInuk писав:скік дав за 2 машинки?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей