ой як цікаво, ти теж нічого не підозрював ?ugine31 писав: рвала на світлофорах нісого не підозрюючих іно

Любий дряхлий Жигуль старше за тебе , і при цьому в нього ніхто гроші не вливав. Знаю купу прикладів таких машин, як я вже казав, вони і масла нормального ніколи не бачили...ugine31 писав: тільки тому що ти фанатік і будеш вливати в нього гроші.
ти будеш дуже здивований, але після Фіатівського , навть на той час допотопного нижньовального двигуна, радянські конструктори зразу від нього відмовилися, запропонувавши схему верхнього розташування розпредвалу. Слідуючі Фіати після 124 -го виходили вже саме з таким розташуванням розпредвалу.AndrewK писав: Що ж тоді казати про те що з ними станеться коли вони скриють вазівский моторчик
Хоть один аргумент проти класичного двигуна ? Крім його так званої відсталості і "непродвінутості".
Якшо тобі комфортніше так думати, будьласка, я не заперечую.AndrewK писав: Чого би то? Не відміну від деяких я сам в стані фінансувати свої "хотілки"
ти натякаєш на те, шо мою тачку зараз тюнить і содержить цілком моя мама? і купила мені її теж мама? І шо може я би не міг купити собі одразу якесь "сверпродвінуте" іно?

Якось шукаючи в неті , натрапив на об'яву про продаж Pontiac Firebird Trans Am Ram Air 2002 р/в , ціна 12000 (не горивень) і в дужках (без розтаможки) був завезений як кіт кар, тобто в полурозібраному стані, . Це остання серія останнього 4 покоління цих машин з Корветівським алюмінієвим двигуном з ручною шистиступкою Tremec T56 від того ж Корвету. Приблизна ціна розтаможки 44000 баксів. Тобто це більше ніж та машина коштувала нова в себе в країні. Машина мала пробіг в 46000 миль, експлуатувалася в Каліфорнії.
Ідея покупки ВАЗу і саме класики була чисто спонтанною, типу "а шо з цього вийде?" Чим більше їздив тим більше розумів, шо взяв саме те шо треба, тим більше ставало цікавіше.
Зараз коли мені говорять шо треба було взяти якесь козирне іно, в мене крім як "бугагашечку"

машина в стилі "КУПИВ І СТАВ ТАКИМ ЯК ВСІ" мене не цікавить і не важливо коштує вона 1000 чи 50000 вічнозелених. Напроти якшо машина мені цікава, то і за 1000 баксів її можна купити, потім перетворити в шось цікаве. Одне я знаю точно - далеко не всим машинам дано бути однаково цікавими.
Якшо з цим твердженням хтось не згоден, не спішіть плюватися лайном і сходити на г..но. Комусь може цікаво бути саме такими як всі, ну щож, це вибір кожного.