Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
НІ високим цінам на бензин!!
LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: НІ високим цінам на бензин!!

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 28 лютого 2011, 10:27

Народ - не заправляйтесь на окко, принаймі біля СКА.

Вчора ввечері не доїхав додому пару метрів. Біля міленіума захлог і накатом докотився до себе на вулицю. Пішов додому взяв 2х1.5 літрові пляжки і поїхав з другом на Окко.

Налив 3 літри бензи і до машини. Заливаючи, на дні пляжки був осад льоду. Я ше як всьо вилив той лід витрусив з пляжки... Ну це ж ппц. А шо в баку зараз робиться?

Brudas
Ім'я:Ігор
Подякували: 1 раз

Повідомлення Brudas » Пон, 28 лютого 2011, 12:17

б.. може в мене тому зараз датчич беззи непоказує ні...
тупо примерз, поїжджу годинку починає показувати

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 28 лютого 2011, 12:35

Demyan писав: якщо є лишні гроші, можна розумно їх вкладати
що депозити зараз дають ? 3-4% в $ ? чи ти в гривнях вкладаєш ? забув 2008 рік ? :) депозит то не заробіток у нас - це максимум збереження грошей. і це неактуально для тих кому бракує зарплати - бо відкладати власне немає що.

оптимізація по продуктах , зміні стилю їзди і т.п. - то все добре. але то можна було зробити і раніше - воно до подорожчання бензину відношення немає, і до інфляції також. це ви таким чином тільки затягуєте щораз більше зашморг на шиї - сьогодні їздите в гуртовні а не пішки в магазин під боком, а завтра в гуртовні почнете вже пішки ходити (оптимізація :D ). це тупіковий шлях подолання інфляції :)
Fly писав:може спробуй заробляти більше? поміняти роботу, знайти підробіток?
то можуть говорити хіба айтішники :) бо там ще поле непахане і різного роду комерсанти.
я наприклад вважаю що це неправильно коли якийсь джамшут (без спец освіти) заробляє набагато більше на "євроремонтах" чим наприклад вчитель в школі. Де вчителям заробити більше законним методом і не в ущерб роботі ?
є море потрібних для суспільства спеціальностей де можливості заробити чесним шляхом більше у Львові нема.
LEgEnDA писав:Налив 3 літри бензи і до машини. Заливаючи, на дні пляжки був осад льоду. Я ше як всьо вилив той лід витрусив з пляжки... Ну це ж ппц. А шо в баку зараз робиться?
за останні 3 місяці чую не перший такий випадок іменно на окко.

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Пон, 28 лютого 2011, 12:39

Demyan, благо я покищо заробляю достатньо, але це покищо,підробіток анріл, часу нема, іншу роботу теж навряд бо стільки ж не кажучи вже про більше там не буде хіба підіймати ціни на свої послуги, і + я зара машину ремонтую тому економія на бензі 100% :D
Депозити для лохів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! якщо у тебе є зайві гроші і ти не придумав нічого кращого за депозит то ти імхо нічого в цьом ужитті не добєшся (точніше ти вже добився свого максимума) без образ
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Пон, 28 лютого 2011, 12:53

vovka писав:що депозити зараз дають ? 3-4% в $ ? чи ти в гривнях вкладаєш ? забув 2008 рік ? депозит то не заробіток у нас - це максимум збереження грошей
Є різні програми, я кладу в гривнях, в мене зараз різні вклади виходить 15-20% річних.
t309 писав:Депозити для лохів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! якщо у тебе є зайві гроші і ти не придумав нічого кращого за депозит то ти імхо нічого в цьом ужитті не добєшся (точніше ти вже добився свого максимума)
Не згідний, бо якщо ти наприклад збираєш на нову хату або машину і відкладаєш гроші, звісно за місяць не назбираєш то що тоді? Нехай дома лежать?
А якщо подумати то наприклад хочеш купити нову Рено - там 0% кредит, ідеш оформляєш його, платиш перший внесок решта суми на депозит з якого і платиш - машина тобі обійдеться дешевше набагато. Або якщо маєш на чому їздити, складаєш гроші на депозитах - 2-3 роки депозитів і можеш фактично задурно купити нову машину.
Як на мене - лохи ті хто тримають гроші вдома в шкарпетці, а заяві суми треба вкладати, і з розумом і з гарантією.
t309 писав:і ти не придумав нічого кращого за депозит то ти імхо нічого в цьом ужитті не добєшся
Цікаво що більшість фірм і бізнесменів тримають "лишні" зароблені гроші на депозитах, причому навіть на закордонних, то виходить вони нічого не добилися? :shock

А що було в 2008 році? Мараторій наклали ну і шо? А чому наклали? бо наші люди як зараз за гречкою і борошном - кинулися всі розривати депозити, це при тому що при потребі всеодно можна було розірвати депозит.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Пон, 28 лютого 2011, 13:55

t309 писав:Депозити для лохів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! якщо у тебе є зайві гроші і ти не придумав нічого кращого за депозит то ти імхо нічого в цьом ужитті не добєшся (точніше ти вже добився свого максимума) без образ

обережніше зі словами! думати треба, перш ніж говорити!

Demyan, підтримую. Наразі при своїх витратах маю в кінці місяця ще гроші - от їх і відкладую. Але не на депозиті звичайному, а такому, що можна зняти в любий момент, причому валютному. Процент по...й, бо мета - щоб не лежали в хаті в шкарпетці. Як приклад, за 7 місяців перед народженням сина - почав потрохи відкладувати на пологи (і знову ж таки, на депозиті, який можна зняти в любий момент). Відклав в сумі біля 2 кує, набігло за той час 50-60 ує. Чи погано? Бак бензи... А гроші все рівно би лежпли і чекали.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Пон, 28 лютого 2011, 13:57

В мене є мета, на яку я ті гроші відкладую, але сума тої мети така, що збирати треба довго...

mastergid
Ім'я:Володимир
Номер:MASTERGID
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення mastergid » Пон, 28 лютого 2011, 14:01

Торба на світовому ринку подорожчала нафта нам гичка :angry в нас і так піпец повний з тим всім як не в людей, скоро прийдуть 32-33 роки :(
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Пон, 28 лютого 2011, 14:05

cat-yellow писав:В мене є мета, на яку я ті гроші відкладую, але сума тої мети така, що збирати треба довго...
cat-yellow писав:Відклав в сумі біля 2 кує, набігло за той час 50-60 ує. Чи погано? Бак бензи.
Ну вот і я про теж...ризики втратити гроші в банку мінімальні, а зібравши тисяч 100 вже можна в місяць 1500-2000 грн за просто так получати, фактично середня зарплата виходить.

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Пон, 28 лютого 2011, 14:17

Demyan писав:Є різні програми, я кладу в гривнях, в мене зараз різні вклади виходить 15-20% річних.
А рівень інфляції в Україні який? :sing Банки ніколи не дадуть більший відсоток ніж відсоток інфляції.Це просто "а би не дома" :D
Востаннє редагувалось Пон, 28 лютого 2011, 14:20 користувачем sergey, всього редагувалось 1 раз.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Пон, 28 лютого 2011, 14:18

Demyan писав: зібравши тисяч 100 вже можна в місяць 1500-2000 грн за просто так получати, фактично середня зарплата виходить.
та ну.. за 100 тис. можна вже шось і відкрити своє і мати не 2000 тис а набагато більше :)
zubylo.lviv.ua

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Пон, 28 лютого 2011, 14:24

sergey писав:А рівень інфляції в Україні який?
ну той що? так тим краще - я вкладу і для мене рівень інфляції буде меншим, бо частину банк покриє.
Sally писав:та ну.. за 100 тис. можна вже шось і відкрити своє і мати не 2000 тис а набагато більше
І також мати набагато більше геморою і проблем. Мова не йде про відкритя бізнесу, а про те що людина працює або вже має свій бізнес і має гроші які лишаються після всіх сплат - такі гроші треба нести на депозити, а не тримати вдома.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 28 лютого 2011, 14:27

Demyan писав:А що було в 2008 році?
ну як що було :) гривня впала так що ті всі доходи від депозитів перекрила. у мене знайомий мав 20к баксів. поклав на депозит 100 000 к грн. через півроку вже мав грубо 12к баксів ну і ще проценти, але і ті гроші забрати неміг. де гарантія що в наступні півроку такого знову небуде ? інфляція то є непогана, і воно може за собою знову курс потягнути. який банк буде наступною "Надрою" і т.п. ? :)
я звичайно нічого не маю проти депозитів - це все ж краще чим вдома. тому сам відкладаю на доларовий депозит який відкрив на місяць з правом продовження. але там відсоток 4.5% зараз.
Demyan писав: а зібравши тисяч 100 вже можна в місяць
людина яка змогла відкласти тисяч 100, навряд чи в цій темі буде скиглити як погано живеться :D
маючи зарплату 2000 грн (і то ще не найнижча у Львові) - не те шо відкласти шось тяжко, а просто прожити нереально.
Sally писав:можна вже шось і відкрити своє і мати не 2000 тис а набагато більше
або нічого немати. бізнес то не для всіх. правило парето працює і тут.

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Пон, 28 лютого 2011, 14:32

vovka писав:мав 20к баксів. поклав на депозит 100 000 к грн. через півроку вже мав грубо 12к баксів
а це вже наша трагедія що ми все в баксах рахуємо. Якби він мав суто гривні - вклав 100 000 їх і забрав. А якщо він поміняв шоб більше заробити ну це вже маленький "бізнес"- він пролетів, таке буває.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 28 лютого 2011, 14:34

vovka, хороший вчитель може непогано косити бабло репетиторством:) погодься, там ше декілька зп получатись буде... але то треба вкалувати

mastergid
Ім'я:Володимир
Номер:MASTERGID
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення mastergid » Пон, 28 лютого 2011, 14:36

В мене офф зарплата 200 у.е. :D %)
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Пон, 28 лютого 2011, 14:39

Demyan писав:І також мати набагато більше геморою і проблем. Мова не йде про відкритя бізнесу, а про те що людина працює або вже має свій бізнес і має гроші які лишаються після всіх сплат - такі гроші треба нести на депозити, а не тримати вдома.
крім гемору і проблем з"являється і більше грошей :) я особисто можу зібрати гроші хіба шо на відпочинок :) на все решта я завжди знайду куда потратити :) чим більші прибутки - тим більші потреби :) в банк можна нести гроші тільки якщо вони тобі будуть потрібні саме в тій самій сумі і ти не хочеш їх тримати вдома під матрацом. а отак от просто класти і жити з відсотків то треба тоді мати мільйони :happy я би не хотіла мати в банку 100 тис. і при цьому жити на якусь там тисячу чи 2 в місяць :happy краще вже підсуєтитись і мати можливість жити на вдвічі більшу суму, но не мати тих 100 тис в банку :happy
zubylo.lviv.ua

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 28 лютого 2011, 15:00

Demyan писав:а це вже наша трагедія що ми все в баксах рахуємо. Якби він мав суто гривні - вклав 100 000 їх і забрав. А якщо він
поміняв шоб більше заробити ну це вже маленький "бізнес"- він пролетів, таке буває.
ну так, такі наші реалії.. толку з тих гривень якшо би він мав 100к і вернув би після кризи 100к.. то зовсім інші гроші вже. дивись от машина моя фієста при покупці коштувала шось 110 000 грн. нова в салоні. після кризи стала коштувати 180 000 грн і через 3 роки я її купив фактично знову за 100к грн - ну бо ринкові такі ціни. от такий наглядний приклад. тобто весь імпорт (а його дофіга) різко зріс в ціні.
тепер це завдання влади - зробити так щоби люди знову повірили в гривню. і цю владу ми і маєм штормити, непогоджуватися, нити, страйкувати, подавати позови в суд і т.п. щоб вона трохи чесалася - як є у всьому цивілізованому світі.

а якшо мовчки просто "оптимізувати витрати" і пробувати "заробляти більше" то рано чи пізно все накриється мідним тазом :D

Fly писав: хороший вчитель може непогано косити бабло репетиторством:) погодься, там ше декілька зп получатись буде... але то треба вкалувати
я от знав що ти іменно це відпишеш :))) але то ж неправильно.

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Пон, 28 лютого 2011, 15:01

то у всіх так-чим більше заправляєш тим більше летить в трубу? :D
По дорозі ше менша машин стало,шо далі буде.В мене даже шеф прозрів коли я залив буса до повного-дав гроші,я ше свої докладав,не повірив,почали рахувати :confused
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Пон, 28 лютого 2011, 15:10

vovka, та я згоден шо частково не правильно.... але шо поробиш... тут або валити туди де краще або виживати тут.... ну якось так

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 15 гостей