Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:BC ☻ AA
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
pikach00: 100%
Хочеш миру - готуй Parabellum
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі
Ну, ладно, згідний, я просто знаю як то робиться,в мене брат-лікар.pikach00 писав:Не можна цього робити
Ну, хай просто, зупинитися, глянути чим ти можеш допомогти, чи подзвонити на швидку, а не:
і виставляти потім на "ютубах"gribkoff777 писав:витягають телефони і фотографують, мовляв, покажу потім людям, "пусть видят, что я это видел"...

- hrdrive
- Контактна інформація:
Сань, було принаймі намагання спинити цю потенційну вбивцю. тут немає нічого хорошого?
INTE®©ULLE®™
- Marta_Marta
- Ім'я:Марта
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
mikeng,
Три стадии опьянения женщины: 1. Ой, какая я пьяная... 2. Кто пьяная? Я пьяная??? 3. На вопрос таксиста "Куда едем?" треснусть его по голове сумочкой и сказать: "Не твоё дело, скотина"...
____
певно ця панянка була у всіх цих трьох стадіях
Три стадии опьянения женщины: 1. Ой, какая я пьяная... 2. Кто пьяная? Я пьяная??? 3. На вопрос таксиста "Куда едем?" треснусть его по голове сумочкой и сказать: "Не твоё дело, скотина"...

____
певно ця панянка була у всіх цих трьох стадіях

Жінка за кермом - що зірка в небі: ти її бачиш, а вона тебе ні:)
- mikeng
- Ім'я:mikeng
Marta_Marta
десь так воно і було
десь так воно і було
- mikeng
LEgEnDA
такий бред написав, навіть коментувати лінь
По твоєму давати хабарі всім підряд, небачити того що не хочеться і морозитись від світу нормально? Якась збочена логіка.
такий бред написав, навіть коментувати лінь
По твоєму давати хабарі всім підряд, небачити того що не хочеться і морозитись від світу нормально? Якась збочена логіка.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
а чого збочена? ти переживай за себе а не за всіх інших. Ти ше позвони в даї і скажи шо в мене ручнік не працює, нехай мене штрафанутьmikeng писав:такий бред написав, навіть коментувати ліньПо твоєму давати хабарі всім підряд, небачити того що не хочеться і морозитись від світу нормально? Якась збочена логіка.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
скиньте мені хтось телефон довіри ДАЙ і номер ланоса Сані 

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Thug
Все буде банальніше. Якісь два-три жлоби поріжуть тебе за 10 гривень і мабілу в під'їзді, а ніхто і не вигляне, швидку не викличе. Бо нема чого переживати за інших, краще закритися вдома і втупитися в телевізор.LEgEnDA писав:а чого збочена? ти переживай за себе а не за всіх інших. Ти ше позвони в даї і скажи шо в мене ручнік не працює, нехай мене штрафанутьmikeng писав:такий бред написав, навіть коментувати ліньПо твоєму давати хабарі всім підряд, небачити того що не хочеться і морозитись від світу нормально? Якась збочена логіка.
Років 10 тому було таке в сусідньому будинку. Хлопець у двері стукав, просив щоб допомогли. Не відкрив ніхто. І не допоміг. Ну зато потім було що розповідати - "а у нас когось вбили"
ППЦ... ти просто смалиш. Звірі і то одне про одного дбають, бо інакше не вижити.
Востаннє редагувалось Сер, 12 січня 2011, 20:07 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.
- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Подякували: 3 рази
Цікаво як би ти заговорив якби тобі машину розбив пяний в хлам суддя, депутат, мент тощо, тебе запакрував в гіпс в лкарню так на місяць, а потім ще собі нормально порішав щоб ти поремонтував йому машинку і позбавлення прав, бо ти наприклад лох, терпіла або твоя рішальна піпіська трохи коротша від його( без образ) а він був саме той або та подруга сіня яку не змогли зупинити біля кумпеля....LEgEnDA писав:а чого збочена? ти переживай за себе а не за всіх інших. Ти ше позвони в даї і скажи шо в мене ручнік не працює, нехай мене штрафанутьmikeng писав:такий бред написав, навіть коментувати ліньПо твоєму давати хабарі всім підряд, небачити того що не хочеться і морозитись від світу нормально? Якась збочена логіка.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Ну так це 2 різні речіThug писав:Все буде банальніше. Якісь два-три жлоби поріжуть тебе за 10 гривень і мабілу в під'їзді, а ніхто і не вигляне, швидку не викличе. Бо нема чого переживати за інших, краще закритися вдома і втупитися в телевізор.ППЦ... ти просто смалиш. Звірі і то одне про одного дбають, бо інакше не вижити.

Я ж не оправдовую дівчину яка пьяна їздила, але звонити в мєнтовку, зупиняти гаїшніків шоб її наказати за те що вона не поїхала на таксі з автором тексту

Jack, mikeng, а якщо ви такі справедливі і любите правопорядок, мало того, хочете його навести - прошу дуже в лави міліції. Там таких не вистачає, мабуть

- Thug
це те саме. Пофігізм, байдужість і страх (а вдрух чо і мене крайнім зроблять). Бажаю тобі ніколи не потрапляти в біду в оточенні людей, які думають так самоLEgEnDA писав:Ну так це 2 різні речіThug писав:Все буде банальніше. Якісь два-три жлоби поріжуть тебе за 10 гривень і мабілу в під'їзді, а ніхто і не вигляне, швидку не викличе. Бо нема чого переживати за інших, краще закритися вдома і втупитися в телевізор.ППЦ... ти просто смалиш. Звірі і то одне про одного дбають, бо інакше не вижити.![]()
Я ж не оправдовую дівчину яка пьяна їздила, але звонити в мєнтовку, зупиняти гаїшніків шоб її наказати за те що вона не поїхала на таксі з автором текстутупо
- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Подякували: 3 рази
Просто наводити порядок треба починати з самого себе - я теж далеко не ангел.LEgEnDA писав:Ну так це 2 різні речіThug писав:Все буде банальніше. Якісь два-три жлоби поріжуть тебе за 10 гривень і мабілу в під'їзді, а ніхто і не вигляне, швидку не викличе. Бо нема чого переживати за інших, краще закритися вдома і втупитися в телевізор.ППЦ... ти просто смалиш. Звірі і то одне про одного дбають, бо інакше не вижити.![]()
Я ж не оправдовую дівчину яка пьяна їздила, але звонити в мєнтовку, зупиняти гаїшніків шоб її наказати за те що вона не поїхала на таксі з автором текстутупо
Jack, mikeng, а якщо ви такі справедливі і любите правопорядок, мало того, хочете його навести - прошу дуже в лави міліції. Там таких не вистачає, мабуть
Було все і їзда по-синеві, а повільно дотепер не можу їздити і напевно так і буде

але п'яний за кермом - це лажа .
і хамів на дорозі теж треба ставити на місце. І робити це треба жорстко

був років шість тому такий випадок . Їхав такий мудак підрізав сигналив чудив( то була зима) .Ми на світлофорі хотіли йому пояснити по-людськи , то він нас послав.
Так я його догнав потім і так легенько звалив в кювет . Бачили би ви його рожу як він туди їхав., Розуміння світилось на обличчі

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Jack, Thug, mikeng, +100500, mikeng, все гуд робили, старались. хоча задуманого, на жаль, не вдалось реалізувати до кінця. але спроба благородна. якби ніфіга не робили, то результат був би напевно таким самим, але принаймні старались + показали, шо не всім ше [цензура], шо відбувається навколо.
Sad, but true.
- Zhdan
- Контактна інформація:
Треба було тій козі колеса всі чотити поспускати в ноль. Далеко б не заїхала.BOXER писав:Jack, Thug, mikeng, +100500, mikeng, все гуд робили, старались. хоча задуманого, на жаль, не вдалось реалізувати до кінця. але спроба благородна. якби ніфіга не робили, то результат був би напевно таким самим, але принаймні старались + показали, шо не всім ше [цензура], шо відбувається навколо.
- mikeng
тішить те що здорово мислячих людей на цьому форумі явно більше
стосовно спущених коліс то напевно був би оптимальний вихід, хоча тій курві то вже було все одно.
В даному випадку нам таки не вдалось добитись те чого хотіли, але ми принаймі намагались, інші не зробили і цього
стосовно спущених коліс то напевно був би оптимальний вихід, хоча тій курві то вже було все одно.
В даному випадку нам таки не вдалось добитись те чого хотіли, але ми принаймі намагались, інші не зробили і цього
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
hrdrive писав:тре було колеса порізати...
як варіант.Zhdan писав:Треба було тій козі колеса всі чотити поспускати в ноль. Далеко б не заїхала.
напевно...mikeng писав:але ми принаймі намагались, інші не зробили і цього
Sad, but true.
- mikeng
Резюме того всього колетивного флуду-обговорення:
"Треба було тій козі колеса всі чотити поспускати в ноль. Далеко б не заїхала"
- походу норм ідея яка нам в голову не прийшла
"Треба було тій козі колеса всі чотити поспускати в ноль. Далеко б не заїхала"

- Breaker
ну нашій міліції я шось не дивуюсь. Ви молодці, що намагазись якось її зупинити....
- mikeng
Ги, крики подруги мол "я сама в суді працюю" напевно були не зовсім безпідставні, так як її машина була замічена запаркованою на поч Ст бандери, там де труться всі наші "слуги закону"
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей