п.с. тема про ціни на бензин!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зато він входить у статтю витрат всіх, хто щось продає чи виробляє :)Buts писав:І для більшості людей, бензин не входить у необхідну статтю.
а толку? вже мали і лівих і правих і середніх...в нас нація така кожен краде - починаючи як би то залізти в маршрутку і не передати 2 грн або вийти з трамвая і передати квиток іншій людині....закінчуючи мільойнами. Просто кожен це робить в ряду своїх можливостей.vovka писав: і цю владу ми і маєм штормити, непогоджуватися, нити, страйкувати, подавати позови в суд і т.п. щоб вона трохи чесалася
+1 інакшого не дано і думаю років 40 тоже не буде дано - бо це покоління виростає таке саме.Fly писав:але шо поробиш... тут або валити туди де краще або виживати тут.... ну якось так
vovka писав:ну як що було :) гривня впала так що ті всі доходи від депозитів перекрила. у мене знайомий мав 20к баксів. поклав на депозит 100 000 к грн. через півроку вже мав грубо 12к баксів ну і ще проценти
Правильно кажешcat-yellow писав:Все вище сказане - моє імхо
В нас взалі державна гарантія дорівнює нулю.igorok писав:Про золото - воно, здається, не гарантується державою в депозитах
а для чого це писати? віддають гроші до 150 000 якщо банк закривається, просто є нюанс - коли майже відразу віддадуть а коли за кілька місяців.Morozov писав:В нас взалі державна гарантія дорівнює нулю.
я некажу що він шось зробив правильно. перечитай уважно контекст.cat-yellow писав:ну і шо він правильного зробив? повівся на проценти? ну так і получив за то... бо не думав...
На щастя не стикався з тим, а от знайомі довго не могли забрати гроші.Demyan писав:росто є нюанс - коли майже відразу віддадуть а коли за кілька місяців.
А я не говорю про великі терміни в мене вклади 3-6 місяців, далі завжди аналізую ситуацію і дивлюся що робити, куди вкладати, які банки і т.д...займаюся таким вже не один рік, починав вкладати ще коли в 2000-их були 29%. Якщо взяти все докупи ніколи не програвав, звісно страхуюся зі всіх сторін і нетільки долари євро. І не жалію що почав тим займатися, якщо тривалий термін займаєшся - це вже виходить прибуток, і досить непогані, і покриває ті всі інфляції і ще є запас.vovka писав:під 15-20% десь гроші поклав і мовляв це дуже вигідно, от я і приводжу приклад що це може бути дуже невигідно на довгі терміни незважаючи на високий відсоток
А на золоті ніхто ніколи не заробляє - це збереження грошей, яке ніколи не знизиться. Згадай 90-ті роки, коли всі здавали золото і тільки воно рятувало...якщо шариш в історії то корейці в часи кризи витягнули державу на золоті - коли населення здавало золоті вироби. Окрім того все оцінюється в тому числі і "вартість держави" в її золотому запасі...одним словом - сядь троха повчися, почитай літературу...t309 писав:купують там різниця в 2 рази, це взагалі варянт для лоханутих лохів
ага теж шукав це повідомлення не міг знайти...ну це в нас теж так баба бабі сказала і потім всі баби побігли з магазинів змітати гречку :)t309 писав:Щось тут обіцяли на цибуіл дизель по 10 з понеділка, щось не підтвердився прогноз!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей