особісто мені чхати.-kesheme- писав: зверніть увагу на дату виходу того ТАЗ Горізонт
я просто запитав: шо якшо би зараз випускалося, то хтось би купив?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
особісто мені чхати.-kesheme- писав: зверніть увагу на дату виходу того ТАЗ Горізонт
andrewdor писав: І чого ти весь час виправдовуєшся?
і хто виправдався?andrewdor писав: такі да, матіз краще.Їхати зручніше, маневреність вища, комфорту в рази більше. Ну і ще всього багато.
сказочний ідіотInfernal One писав: Нашо постійно доказувати протележне , якусь свою перевагу в чомусь, якшо ти і так твердо впевнений в свїй перевазі?
Infernal One писав: А всі аж всираються доказують шо іно кращє![]()
з того так смішно![]()
А ти спробуйandrewdor писав: Я навіть не знаю що тобі відповісти.
та я ніби нічого не доказую. всьо-всьо цегла ацтой, не їде не рулиться не виглядає не комфортна не.не.не.не.не.не.не.не.не.не.не.не.не. неееееDexter писав: нашо ти доказуєш протилежне
зі всим погоджуюсяAndrewK писав: Коли інфернал їде по дорозі, то всі думають, що він їде на дачу за картохою.
та змовч вже хоть разAndrewK писав: Та купи вже хоч якусь машину
типу ти вирішиш шо машина, а шо нє? ти її бачив шоб шось про неї говорити?Dexter писав: продати 07 і купити машину
Вай вай, в убогого тролика корветика зовсім прогоріло. Понос слів, хоч і запор думок. Ну заліз я в гугель по твоїй ссилці. Ну побачив там купу класичних машин. До чого тут твій виходок на колесах?Infernal One писав: та змовч вже хоть раз
Жигулыв не обнаружив, Москвичыв, Волг?AndrewK писав: До чого тут твій виходок на колесах?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей