Ну, так не треба. А нащо ти далі її несеш. На Е10 не їздив і пишеш:Infernal One писав: Ото не треба нести ярундєнь
Infernal One писав: А по факту то такий самий Запор з 70-х, який не їде не тормозить і не рулиться як і Жигуль 70-х.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну, так не треба. А нащо ти далі її несеш. На Е10 не їздив і пишеш:Infernal One писав: Ото не треба нести ярундєнь
Infernal One писав: А по факту то такий самий Запор з 70-х, який не їде не тормозить і не рулиться як і Жигуль 70-х.
Добре , якшо я визнаю свою неправоту по відношенню до БМВ 75 року,axel писав: Ну, так не треба. А нащо ти далі її несеш. На Е10 не їздив і пишеш:
Добре, ми почнемо відноситися до твоєї машини як до жигуля з пружинами технорессор і амортами каяба.Infernal One писав: ВИ всі , і в т ому числі ти axel везнаєте не правоту по відношенню до моєї машини?
10? Це що, з гольф кара колеса?Infernal One писав: Резина 185/60/10
свистульку і пердульку забувaxel писав:Добре, ми почнемо відноситися до твоєї машини як до жигуля з пружинами технорессор і амортами каяба.Infernal One писав: ВИ всі , і в т ому числі ти axel везнаєте не правоту по відношенню до моєї машини?
тут кожна сторінка такаBOXER писав: прочитав цю одну сторінку... це пі*дєц якийсь
я не забув, вона була в пямяті , тільки скромно промовчалась )))AndrewK писав: свистульку і пердульку забув
очепятка 185/60/13AndrewK писав: 10? Це що, з гольф кара колеса?
а те шоDoktor писав: Infernal One, і що???
шо знач умудрився ? Говориш так наче він того хотівDoktor писав:Doktor писав: скрібін і на секвої умудрився забитись
Ну, скажу, как БМВист и Зубиловод и простой обыватель- Я ездил на твоем ВАЗе. Как для СТД ВАЗа- едет хорошо. Управление и тормоза-отстой. СТД люксов -0. Вывод-ВАЗ, как КОРЧ-можно колхозить. Как машина на каждый день или для роботы-тоже не стоит.Infernal One писав: Беме6віст і ти Kirik і більшість з ВАС теж не керували моїм жигулем і тим не менше він і ти впевнено несете маразм в сторону моєї 07, відстійне керування, і тд. Про шо ми говоримо.?
а шо в твому жигулі такого шо його кардинально відрізняє від стоку? рідний мотор який ти пробуєш довести до аж 100 коняк, коли вже на початку 90-х 100 коняк деякі 1,6 по стоку мали. чи подвійний стабілізатор? а може разпорка між стаканами?Infernal One писав: Беме6віст і ти Kirik і більшість з ВАС теж не керували моїм жигулем і тим не менше він і ти впевнено несете маразм в сторону моєї 07, відстійне керування, і тд. Про шо ми говоримо.?
просто ти до тих машин ставишся упереджено як я до ЕскортівKirik писав: і знаєш, оті всі перелічені апгрейди не зробили з нього навіть бмв 70-х років, він як був розробкою фіата кінця 50-х,
А.,,, пермісо, а яким органом ти намагався відчувати ???Kirik писав: так і є, і я не відчув великої різниці між моєю пятіркою і тою сімкою, чи навіть копійкою
рідний мотор був овер дохреніше задавлений граними ЕКО нормами , косорогою прошивкою і такими самими впуском і випуском.Kirik писав: рідний мотор який ти пробуєш довести до аж 100 коняк, коли вже на початку 90-х 100 коняк
можеш перелічити?Kirik писав: вже на початку 90-х 100 коняк деякі 1,6 по стоку мали.
бл.....Kirik писав: чи подвійний стабілізатор? а може разпорка між стаканами?
всього навсього 1000 баксів , то таке страшне "лаве"??YuraDOC писав: ввалити стільки лаве, часу, здоров'я і т.д. щоб просто отримати умовно-нормальне авто.
порівняв.YuraDOC писав: якщо порівнювати не з ТАЗом, а стоковим західним продуктом.
А теперь, товарисчь поподробнее .diesell писав: Ну, скажу, как БМВист и Зубиловод и простой обыватель- Я ездил на твоем ВАЗе. Как для СТД ВАЗа- едет хорошо. Управление и тормоза-отстой. СТД люксов -0. Вывод-ВАЗ, как КОРЧ-можно колхозить. Как машина на каждый день или для роботы-тоже не стоит.
это чего такое ?diesell писав: СТД люксов -0.
ну что за снобизм конца 90-х ? Раньше на картошку было норм, а сейчас что картошка стала более комфортозависимой, что Жиги уже мало и уже даже для картошки Мерса подавай?diesell писав: Вывод-ВАЗ, как КОРЧ-можно колхозить. Как машина на каждый день или для роботы-тоже не стоит.
я якраз ввалився зі 40 процентним перекриттям, тільки правою стороною, перд тим вискочивши на бордюр підпригнув і в повітрі влетів у стінкуDoktor писав: ти з 40% перекритям вхірячся, таких тестів давно не проводять,бо більшісь аварій як раз з таким перекритям і відбувається
та якби та вроті виросли грибиDoktor писав: а скрябін вхірячився в загалі з 5 % перекритям тому його і загнуло,як би то був ваз то там взагалі б пів машини не було
ну яж кажу як для відра 65 року досить пристойно , після цього йде певне переосмислення , включаючи краштести , які є тупо рекламним трюком маркетологів, які , як ти думаєш на чому їздять? Точно не на тому шо самі втюхують.Doktor писав: я взагалі з тебе дивуюсь,як можна хвалити відро 65 року де про безпеку не подумали бо тоді то ще не було прийнято
Kirik, згідний з тобою як ніколиKirik писав: і знаєш, оті всі перелічені апгрейди не зробили з нього навіть бмв 70-х років, він як був розробкою фіата кінця 50-х, так і є,
я не ставлюся упереджено, я був власником двох жигулів, і продавав ото чудо шо я зверху показав, я його тримав на останок, бо думав шо після того ти заспокоїшся, але ти дуже упоротий тазодрочерInfernal One писав: просто ти до тих машин ставишся упереджено як я до Ескортів
в мене є полігон де їх випробовувати, я там і на керованість, можу вісімку крутити, і між фішками, а якшо треба динамічні якості, то я виїзджаю на липинського і даю їй просратисяInfernal One писав: ну просто цікаво шо і де ти порівнював?
еко норми в жигуля?Infernal One писав: рідний мотор був овер дохреніше задавлений граними ЕКО нормами , косорогою прошивкою і такими самими впуском і випуском.
ескорт 1,6 8 клапанний, з мех. інжектором, або ефі , мав 105 конейInfernal One писав: можеш перелічити?
ну якшо для тебе розпорка для красоти. то ти напевно не справжній тазодрочер, їх ж для чого ставлять на спортивні автомобілі.Infernal One писав: розпорка то для красоти, стабілізатор вже не подвійний, тепер одинарний.
дякую, хоть десь мене підтримавDexter писав: Kirik, згідний з тобою як ніколи
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 15 гостей