markijan писав: коли її вага 2.3 тони

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
markijan писав: коли її вага 2.3 тони
як може одночасно вклинити два задні суппорта???t309 писав:pikach00, +1 на швидкості 60 навіть без клину супортів (що дорівнює хоч якомусь тай гальмуванню) наслідки удару були б значно менші,
та і про клин супортів чувак гонить, а навіть якщо й так то нічого не заважало йому зажати тормоз щоб заблокувати всі колеса і так сяк відтормозитись і вирівняти траекторію. на таких машинах лампочка абс горить роками і на неї ніхто не зважає!!!
якщо хоч частина з того що він говорить правда то буває так що через проблеми з абс при гальмуванні тільки одна сторона гальмує тоді ясно що машину кидає в сторону, і з несподянки + недосвідченість він міг замість того щоб відпустити педальку втиснути її ще більше, але сталось це явно не при 60 км
я тежBOXER писав:markijan, я подумав, шо то ти був за кермом![]()
Особливо ті шо на Nissan Juke*Lesyk* писав:але і на наших номерах таких неадекватів ральних пацанів хватаєandrew писав: 99% на польських Бляхах - рагулі і хай кожен з них зустріне своє дерево
З цього виходить. що чувак не відкалібрував датчик ESP, тому могло і кинути, але швидкість при тому була явно не 60кмг.markijan писав: Історія з БМВ:
я був за кермом автомобіля...про що ви тут говорите? ви тільки і можете обсирати....хоть хтось їздив на цій машині?...розказую як все було...їхав рівно 60....в один момент в мене самі зажались супорта....і немогли віджатись...машину в момент занесло,перед тим мені на екрані вибивала помилка абс і антібуксу..машина тільки недавно з ремонта...повністю мінялась ходова...всі тормозні приладдя...на скільки я відчував був погано зроблений розвал ходження...що могло просприяти цьому...машину почало кідати ще трошкі раніше...але не на стільки сильно що б не впоратись з цим...а тут все було дуже швидко і її зразу кінуло на стільки сильно,що сомніваюсь,що хтось би зміг її втримати на дорозі...коли її вага 2.3 тони...а перед тим як говорити і предявляти що небудь...поцікавтесь як все сталось. для того кому цікаве це було бмв 5 39....телефон з заводу...машина була зроблена під бізнес клас....жаль її...але вона прийняла весь удар на себе...що і захистило мене...на рахунок подушок спрацювали іменно ті що мали спрацювати.
як пише автор - самі зажалися супортаt309 писав:andrew, я ніц не писав про обидва задні, якби то були обидва задні то нічого б не сталось просто багато диму від спаленої резини )))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 38 гостей