Краще наведи причину твого гальмування перед крузаком одразу після початку руху за пішохідним переходом. Стрілка спідометра перетнула позначку 35 км/год і ти злякався такої швидкості?vasilauskas писав: я навів 4 причини згідно яких, я мав право знаходитись і мати відповідну швидкість.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Bohdan
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі
тобто в тебе було багато причин чому ти там їхав? ти і повертав і не хотів тіснитись? повинна бути одна причина а не 4 які між соою не вяжутьсяvasilauskas писав: причини я назвав.
Якби ти включив поворот, то нічого б не булоvasilauskas писав: він напав на мене до повороту.
ні, ти міг просто включити правий поворот і тобі обовязково би хтось поступився, ти ж ітак їхав з такою ж швидкістюvasilauskas писав: ряд був занятий я зобовязаний тиснутись, різко випереджувати чи повертати
Скільки тобі років? невже в тебе не було випадків коли тобі кожна хвилина на рахунку? і при чому тут аварійна ситуація? те що тобі поблимали і попросили уступити не є створенням аварійної ситуації, спровокував це все ти. Крузак звичайно винен, але розгар конфлікту за тобою. Доречі, ножа я там не бачив...vasilauskas писав: твої особисті проблеми не є виправданням створення аварійної ситуації. якщо він спішив в роддом він би не стояв на світлофорі на зелене. а потім не ганявся за мною по львову з ножем.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
3 раза передивився де там різкий тормоз? 1-10 пішоходи і далі чуть розгін і нешвидка їзда км -30-40 на год.Dexter писав: vasilauskas, на відео чтіко видно як ти біля скрині різко загальмував без причини
хто не замітив, дивимось! епізод з 1:12 до 1:22
- R2-D2
xxfOxx писав: 3 раза передивився де там різкий тормоз? 1-10 пішоходи і далі чуть розгін і нешвидка їзда км -30-40 на год.
1:14-1:16 придивись як "клює носом"
vasilauskas, чо звук вирізав, нібось криєш крузака матом і показуєш який ти крутий на 1:14-1:16, жопопідставляльщик, нахєра було тормозити перед крузаком в той момент?
- Just be
він зараз скаже що завчасно почав тормозити перед переходом бо побачив там людей за 300 метрів.R2-D2 писав: нахєра було тормозити перед крузаком в той момент?
дивись по будинках які йдуть вздовж городоцької, там чітко видно як він тормозив різко, вчитель хулє, а потім поможіть б"ють.xxfOxx писав: 3 раза передивився де там різкий тормоз? 1-10 пішоходи і далі чуть розгін і нешвидка їзда км -30-40 на год.
Я тут глянув на його нік на ютубі "vasilauskas bronenosec", багато питань відпало ...
- xxfOxx
Ну різко тормознув я розумію то джип коли вискочив перед ним 1 раз, гнав і до повної зупинки, а там де ви кажете - їхав 30-35 км і чуть носом клюнув до 25-30 ні не зупинився, ні нічого, імхо воділа на жипі виродок, однозначно, автора не оправдовую, але ті хто розказує про то що джип молодець і даром не розбив/відламав чогось автору, такий же виродок як і гнида на джипі.
- Just be
Ну якщо розібратись то це створення аварійної ситуації, бо в нього не було причин тормозити. А різка зміна швидкості навіть на 10км, з 30 до 20, враховуючи, що ззаду машина, яка просить уступити дорогу є небезпечна.xxfOxx писав: Ну різко тормознув я розумію то джип коли вискочив перед ним 1 раз, гнав і до повної зупинки, а там де ви кажете - їхав 30-35 км і чуть носом клюнув до 25-30 ні не зупинився, ні нічого
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
А ну бігом вчити ПДР!!HacK писав:а там хіба можна коли на кольці на світлофорі з лівого ряду їхати прямо? там вроді треба перестроїтися в правий ряд з лівого..

- xxfOxx
скажем так, джип реально створив аварійну ситуацію, причому не один раз, у випадку автора, було чуть підторможування, можливо яма, можливо хотів провчити, не зовсім зрозуміло, тому і за автора відео нічого і не кажу, але воділа на джипі однозначно мудакJust be писав: Ну якщо розібратись то це створення аварійної ситуації, бо в нього не було причин тормозити. А різка зміна швидкості навіть на 10км, з 30 до 20, враховуючи, що ззаду машина, яка просить уступити дорогу є небезпечна.
- -Driver-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 23 рази
передивився всі відео. Швидкісний режим на Городоцькій - ІМХО нормальний. Зазвичай з такою швидкістю і їжджу (особливо на Привокзальній) якщо не спішу. Водій чорного джипа - муділа адназначна. Міг би просто об"їхати автора відео, якщо він так спішив (що не скажеш переглянувши всі відео). І ше, як би тут хтось не розпинався, автор не створював ніяких аварійних ситуацій.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
тут ніхто не спорить, ще тільки що по Дорошенка проти шерсті поїхав як ні в чому не бувало, але автор відео егоїст якому культура водіння не дана, але він вперто доказує що він правий. от так і живемоxxfOxx писав: але воділа на джипі однозначно мудак
Машина не жінка , помилок не пробачає
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Контактна інформація:
або перешкода справа.telko писав: перевага в русі у тих хто рухається по зовнішньому колу.
Автор ти не правий однозначно так звана перешкода твоя справа рухалась швидше ніж ти, простіше зайняти інший ряд, на відео видно шансів перестроїтись в тебе було багато, ти цього не зробив. Тому що він на джипі? Жаба дусить? Я коли їду 50-60 не спішу, дорога пуста в правий ряд і розглядаю реклами!
Машины делятся на валящие и стиральные.
- R2-D2
уаса, вот шо шо, а з тим згідний! гані аудіо дарожку 

- Handsome
- Ім'я:Максим
хз. Я вважаю що аффтар сам спровокував ситуацію, водій крузака мудак НО тої ситуації не було б і впринципі якби ти не був такий принциповий і самовпевнений. Шо болін корона з голови впаде пропустити того хто їде швидше ніж ти
. Сам спровокував !. І для чого було різко гальмувати? скажи ще пропустити його хотів
.

- Bohdan
Аварійних ситуацій може і не створював, але факт "учєнія" на дорозі є. І так виглядає, що автор і є тим, хто затіяв ті розборки. А раз взявся "вчити" когось, то будь готовий дістати в "бубен" або самому наваляти противнику. Інакше не вимахуйся, а пропусти(при умові, що є місце в правому ряді), якщо тебе нормально попросили (поморгали чи посигналили).-Driver- писав: І ше, як би тут хтось не розпинався, автор не створював ніяких аварійних ситуацій.
-
- Ім'я:Unnamed
Шо то за дер...о на кукурудзері?? Йому взагалі ніякого виправдання немає. А якщо хочеш їхати повільно то маєш правдо, хоча я і не спорю іноді тошноти бісять неймовірно.
Біту не варто, а от тяжкий ключ , десь на 40 під сідушкою , або ще краще ствол в бардачку не завадить. Накупляють гамна і думають шо "каралі дарогі".
Біту не варто, а от тяжкий ключ , десь на 40 під сідушкою , або ще краще ствол в бардачку не завадить. Накупляють гамна і думають шо "каралі дарогі".
Так , я дуже злий дядько )
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Infernal писав: Йому взагалі ніякого виправдання немає
Накупляють гамна і думають шо "каралі

сиди тихо, йди крути жигуля

Work hard! Play hard!
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
вово. об'їхав і все.. а не шукати пригод на задницю. штрафувати за порушення то задача даі.xxfOxx писав: але ті хто розказує про то що джип молодець і даром не розбив/відламав чогось автору, такий же виродок як і гнида на джипі.
обоє сильно круті вчителі

дайош вільне використання зброї як в сша. вже б на одного "вчителя" в тому світі стало менше, а інший би відсидів. і була б тиш і благодать

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей