Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
Bohdan
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення Bohdan » Чет, 08 травня 2014, 14:19

vasilauskas писав: я навів 4 причини згідно яких, я мав право знаходитись і мати відповідну швидкість.
Краще наведи причину твого гальмування перед крузаком одразу після початку руху за пішохідним переходом. Стрілка спідометра перетнула позначку 35 км/год і ти злякався такої швидкості?

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Чет, 08 травня 2014, 15:06

vasilauskas писав: причини я назвав.
тобто в тебе було багато причин чому ти там їхав? ти і повертав і не хотів тіснитись? повинна бути одна причина а не 4 які між соою не вяжуться
vasilauskas писав: він напав на мене до повороту.
Якби ти включив поворот, то нічого б не було
vasilauskas писав: ряд був занятий я зобовязаний тиснутись, різко випереджувати чи повертати
ні, ти міг просто включити правий поворот і тобі обовязково би хтось поступився, ти ж ітак їхав з такою ж швидкістю
vasilauskas писав: твої особисті проблеми не є виправданням створення аварійної ситуації. якщо він спішив в роддом він би не стояв на світлофорі на зелене. а потім не ганявся за мною по львову з ножем.
Скільки тобі років? невже в тебе не було випадків коли тобі кожна хвилина на рахунку? і при чому тут аварійна ситуація? те що тобі поблимали і попросили уступити не є створенням аварійної ситуації, спровокував це все ти. Крузак звичайно винен, але розгар конфлікту за тобою. Доречі, ножа я там не бачив...
Машина не жінка , помилок не пробачає

xxfOxx
Ім'я:fOx

Повідомлення xxfOxx » Чет, 08 травня 2014, 15:19

Dexter писав: vasilauskas, на відео чтіко видно як ти біля скрині різко загальмував без причини
хто не замітив, дивимось! епізод з 1:12 до 1:22
3 раза передивився де там різкий тормоз? 1-10 пішоходи і далі чуть розгін і нешвидка їзда км -30-40 на год.

R2-D2

Повідомлення R2-D2 » Чет, 08 травня 2014, 15:33

xxfOxx писав: 3 раза передивився де там різкий тормоз? 1-10 пішоходи і далі чуть розгін і нешвидка їзда км -30-40 на год.

1:14-1:16 придивись як "клює носом"

vasilauskas, чо звук вирізав, нібось криєш крузака матом і показуєш який ти крутий на 1:14-1:16, жопопідставляльщик, нахєра було тормозити перед крузаком в той момент?

Just be

Повідомлення Just be » Чет, 08 травня 2014, 15:45

R2-D2 писав: нахєра було тормозити перед крузаком в той момент?
він зараз скаже що завчасно почав тормозити перед переходом бо побачив там людей за 300 метрів.
xxfOxx писав: 3 раза передивився де там різкий тормоз? 1-10 пішоходи і далі чуть розгін і нешвидка їзда км -30-40 на год.
дивись по будинках які йдуть вздовж городоцької, там чітко видно як він тормозив різко, вчитель хулє, а потім поможіть б"ють.

Я тут глянув на його нік на ютубі "vasilauskas bronenosec", багато питань відпало ...

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Чет, 08 травня 2014, 15:59

Ну різко тормознув я розумію то джип коли вискочив перед ним 1 раз, гнав і до повної зупинки, а там де ви кажете - їхав 30-35 км і чуть носом клюнув до 25-30 ні не зупинився, ні нічого, імхо воділа на жипі виродок, однозначно, автора не оправдовую, але ті хто розказує про то що джип молодець і даром не розбив/відламав чогось автору, такий же виродок як і гнида на джипі.

Just be

Повідомлення Just be » Чет, 08 травня 2014, 16:08

xxfOxx писав: Ну різко тормознув я розумію то джип коли вискочив перед ним 1 раз, гнав і до повної зупинки, а там де ви кажете - їхав 30-35 км і чуть носом клюнув до 25-30 ні не зупинився, ні нічого
Ну якщо розібратись то це створення аварійної ситуації, бо в нього не було причин тормозити. А різка зміна швидкості навіть на 10км, з 30 до 20, враховуючи, що ззаду машина, яка просить уступити дорогу є небезпечна.

telko
Дякував (ла): 55 рази
Подякували: 41 рази

Повідомлення telko » Чет, 08 травня 2014, 16:22

HacK писав:а там хіба можна коли на кольці на світлофорі з лівого ряду їхати прямо? там вроді треба перестроїтися в правий ряд з лівого.. :sing
А ну бігом вчити ПДР!! :D Заїзд і виїзд з кільця можна виконувати з любого ряду. Тільки не забувати, що перевага в русі у тих хто рухається по зовнішньому колу.

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » Чет, 08 травня 2014, 16:40

Just be писав: Ну якщо розібратись то це створення аварійної ситуації, бо в нього не було причин тормозити. А різка зміна швидкості навіть на 10км, з 30 до 20, враховуючи, що ззаду машина, яка просить уступити дорогу є небезпечна.
скажем так, джип реально створив аварійну ситуацію, причому не один раз, у випадку автора, було чуть підторможування, можливо яма, можливо хотів провчити, не зовсім зрозуміло, тому і за автора відео нічого і не кажу, але воділа на джипі однозначно мудак

-Driver-
Ім'я:Тарас
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення -Driver- » Чет, 08 травня 2014, 16:44

передивився всі відео. Швидкісний режим на Городоцькій - ІМХО нормальний. Зазвичай з такою швидкістю і їжджу (особливо на Привокзальній) якщо не спішу. Водій чорного джипа - муділа адназначна. Міг би просто об"їхати автора відео, якщо він так спішив (що не скажеш переглянувши всі відео). І ше, як би тут хтось не розпинався, автор не створював ніяких аварійних ситуацій.

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Чет, 08 травня 2014, 16:45

xxfOxx писав: але воділа на джипі однозначно мудак
тут ніхто не спорить, ще тільки що по Дорошенка проти шерсті поїхав як ні в чому не бувало, але автор відео егоїст якому культура водіння не дана, але він вперто доказує що він правий. от так і живемо
Машина не жінка , помилок не пробачає

DBF
Ім'я:Святослав
Контактна інформація:

Повідомлення DBF » Чет, 08 травня 2014, 16:47

telko писав: перевага в русі у тих хто рухається по зовнішньому колу.
або перешкода справа.
Автор ти не правий однозначно так звана перешкода твоя справа рухалась швидше ніж ти, простіше зайняти інший ряд, на відео видно шансів перестроїтись в тебе було багато, ти цього не зробив. Тому що він на джипі? Жаба дусить? Я коли їду 50-60 не спішу, дорога пуста в правий ряд і розглядаю реклами!
Машины делятся на валящие и стиральные.

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Чет, 08 травня 2014, 16:57

давай зі звуком, бо так то паражняк якийсь.
Блекджек і все таке!)

R2-D2

Повідомлення R2-D2 » Чет, 08 травня 2014, 17:02

уаса, вот шо шо, а з тим згідний! гані аудіо дарожку :facepalm

Handsome
Ім'я:Максим

Повідомлення Handsome » Чет, 08 травня 2014, 20:36

хз. Я вважаю що аффтар сам спровокував ситуацію, водій крузака мудак НО тої ситуації не було б і впринципі якби ти не був такий принциповий і самовпевнений. Шо болін корона з голови впаде пропустити того хто їде швидше ніж ти :surprised . Сам спровокував !. І для чого було різко гальмувати? скажи ще пропустити його хотів :facepalm .

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Чет, 08 травня 2014, 23:27

-Driver- писав: І ше, як би тут хтось не розпинався, автор не створював ніяких аварійних ситуацій.
Аварійних ситуацій може і не створював, але факт "учєнія" на дорозі є. І так виглядає, що автор і є тим, хто затіяв ті розборки. А раз взявся "вчити" когось, то будь готовий дістати в "бубен" або самому наваляти противнику. Інакше не вимахуйся, а пропусти(при умові, що є місце в правому ряді), якщо тебе нормально попросили (поморгали чи посигналили).

ugine31
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » П'ят, 09 травня 2014, 00:50

Infernal
Ім'я:Unnamed

Повідомлення Infernal » П'ят, 09 травня 2014, 02:00

Шо то за дер...о на кукурудзері?? Йому взагалі ніякого виправдання немає. А якщо хочеш їхати повільно то маєш правдо, хоча я і не спорю іноді тошноти бісять неймовірно.

Біту не варто, а от тяжкий ключ , десь на 40 під сідушкою , або ще краще ствол в бардачку не завадить. Накупляють гамна і думають шо "каралі дарогі".
Так , я дуже злий дядько )

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » П'ят, 09 травня 2014, 11:22

Infernal писав: Йому взагалі ніякого виправдання немає
Накупляють гамна і думають шо "каралі
:facepalm ти, [цензура], кожну тему будеш переводити на "іномарки гімно, а тази валят"? :surprised
сиди тихо, йди крути жигуля :facepalm
Work hard! Play hard!

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 09 травня 2014, 11:33

xxfOxx писав: але ті хто розказує про то що джип молодець і даром не розбив/відламав чогось автору, такий же виродок як і гнида на джипі.
вово. об'їхав і все.. а не шукати пригод на задницю. штрафувати за порушення то задача даі.
обоє сильно круті вчителі :facepalm

дайош вільне використання зброї як в сша. вже б на одного "вчителя" в тому світі стало менше, а інший би відсидів. і була б тиш і благодать :facepalm решта би задумалось.

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей