Давно?ще в минулу пятницю давали,правда в Києвіvovka писав:недають уже бокалів при заправці

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Давно?ще в минулу пятницю давали,правда в Києвіvovka писав:недають уже бокалів при заправці
ну тиждень назад у Львові на кільцевій і вчора там же - небуло. на обох заправках по обидва боки дорогиSluva писав:Давно?ще в минулу пятницю давали,правда в Києві
та в мене жОпель - там сильно не поганяєшcat-yellow писав:ну і накуя ганяти?
оце і попробуємо. Дуже добре шо є Лукойл в місті.BOXER писав: був дизель ЕКТО.
якщо я неполиляюся то ГАМАЛІЇВКАBOXER писав: то біля якого нас.пункту?
Позавчора тоже там затанкував. Аналогічно вже 2 день дьоргається при різкому газіROVA писав:ї на заправці на Обїзній -- машина дьоргається, динаміка відчутно падає. Повторювалося два рази
в мене загоряється жовтий моторчик на нійgribkoff777 писав:ОККО
так має бути, то значить, що мего-бенза, і може щось залипнутиПетро писав:загоряється жовтий моторчик
Відріж там дротик до тої лямпочки і буде всьо чоткоПетро писав:в мене загоряється жовтий моторчик на ній
або втикни викрутку в ту іконкуSluva писав:Відріж там дротик
то ніхто нічого не знає про це?MAECTP0 писав:Недавно їхав в Київ. Все люблю заправитись в Бродах на GFC - за щвичай вистарчаэ щоб до них на тому ж баку й повернутись.
Так от. Ті ГФЦ вде не ГФЙ а Харрісон Ойл Імпекс. Соляра на 20коп дешевше ніж на ГФЦ. правда ГФЦшні картки приймають й до тоготщо пальне дешевше ше й ГФЦшна знижка діє.
Хтось в курсі про них? Щось в неті не находжу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей