В звязку з тим що мій майстер не оправдал оказанное ему высокое доверие

шукаю нового спеца, головне щоб шарив і робив на совість :)
Район впринципі не важливий, але бажано Брюховичі, Рясне, Шевченківський район.
Дякую. :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Там така СТО типу радянська, да?Там моторист такий старий дед?Ото він рєкєтьорmister_X писав:Сервіс суто по ВАЗ: вул кульпарківська - напроти "Гелікону". Роблять нормально і ціни хороші.
Ну то як проїжаеш Гелікон, потом там заправка, шиномонтаж, а з лівої сторони стоянка, вот обїжаеш ну стоянку з сторони і там є СТО таке ще радянського типу.mister_X писав:ППЦ, а з якої сторони в нього заїзд?
RomkoZem писав:городоцька 282!
Mark писав:на Шевченка,по лівій стороні,сразу за церквою Анни.Там є парковка а справа СТО.Роблять недорого і вроді норм.4 роки там обслуговуюсь і нормік)
Мужики!Дякую!tank4175 писав:на замарстинівській біля кінцевої трамвая четвірки (там ше якийсь готель і купа автомагзинів). робив там, правда, тільки електрику, але загальні враження від станції позитівні.
То тюнінг в основному, а в мене сток.
Якщо там так ставляться до клієнта, то грош ціна тому сервісу.Та й чому мене мають посилати чи перевиховувати?Я сам можу послати.Denja писав:Боюсь його там скоренько пошлютьАбо перевиховають.
Vitalik-first писав:sergey, соррі за офф,але чого ти тачку всю дорогу ремонтуєш??
Кого?Vitalik-first писав:що ти собі за жмура купив?
жмурікVitalik-first писав:жмур з деяких діалектів переводиться як труп)))![]()
Vitalik-first писав:ага,ну як мелочовку то добре)))....
так сам зроби ту мелочевку :) я от памятаю ти ж купу порад роздавав що і як ремонтувати :) там дійсно нескладно. береш книжку і робиш. буде надійніше чим лєвим майстрам довіряти, а то деякі майстри книжок взагалі не читалиsergey писав:та я не ремонтую, просто треба мелочьовку зробити яку попередній майстер не зробив, питаю бо просто ціково хто де ремонтується.
Та воно то й так, вот напевно в кінці місяця куплю набор інструмента і буду робити. :) Просто якось часу немаю - робота, робота. :) Вже якось відвик ключ триматиvovka писав:так сам зроби ту мелочевку :) я от памятаю ти ж купу порад роздавав що і як ремонтувати :) там дійсно нескладно. береш книжку і робиш. буде надійніше чим лєвим майстрам довіряти, а то деякі майстри книжок взагалі не читали![]()
:)vovka писав:я от памятаю ти ж купу порад роздавав що і як ремонтувати
80673535938 ?vovka писав:а так то їдь до колінвала мабуть (вище контакти давали). майстер він нормальний.
Та що в и пристали, нормальна машина.Sluva писав:Я вже давно задав це питання йому :)
угуsergey писав:80673535938 ?
+1, давав поради, казав що ВАЗ конструктор - так давай, фперед и с пестнейvovka писав:так сам зроби ту мелочевку я от памятаю ти ж купу порад роздавав що і як ремонтувати там дійсно нескладно. береш книжку і робиш. буде надійніше чим лєвим майстрам довіряти, а то деякі майстри книжок взагалі не читали
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей