Напевно дехто з вас знає шо я уже давненько шукав собі цей Музейний експонат... яким являеться М535і 85-го року .
Трошки історії щоб знали що собой представляє саме цей автомобіль
Колесная база: 2628mm
Колея (передняя/задняя): 1430/1460mm
Длина: 4604mm
Ширина: 1710mm
Высота: 1397mm
"замечательные модели E28 появились в 1985 году в лице модели M535i, получившей двигатель 6-7 серий, Обвсе М-техник, Електро, спортивную подвеску BMW Motorsport и сиденья Recaro,ABS,дифференциал с ограниченным проскальзыванием) с коэффициентом 25% , мотор 3.5 літра 218 сил. и 310 Ньютон Крутилки Стойки газ високого тиску 24 Атмосфери.))
...М535 действительно, в чём-то уникальная машина, за
границей это знают и ценят, она уникальна не
дизайном, не количеством выпущенных машин, не
состоянием, комплектацией или моторм, - она уникальна
своей сбалансированностью(!), - уж очень удачным у
конструкторов вышло сочетание веса кузова, мощности
мотора и настроек ходовой части...
...знающие люди, - те же автогонщики, ставят М535 по
ходовым качествам в один ряд с М-3(Е-46), М-5(Е-39),
и даже М-3CSL(E-46), оставляя позади М-5(Е-34), М635,
и далеко позади М-5(Е-28), M-3(E-30) и даже М-3(Е-36)!
...блин, я об этом могу говорить вечно...!(с)
я найшов таку в Харькові і пів року вів переровори с хазяїном , за останній місяць ціна підскочила до 6 к у.е. і я був змушений попуститись)))
Але одного разу Антон(Флай)

Кароче я на неї забив ... пройшло два місяці , і якось за бокальчегом пива я проговорився нашому Клубному (БМВ клуб) ГУРУ шо так бля є ше в запоріжжі така машина .... і він негайно за вухо мене понянув за білетом на поїзд...
Ми їхали туда не бачивши машинку до того ні на фотці ніде ...
Коли приїхали ми були в шоці для 21 річного авто майже ідеал за всю свої історію красилось тільки ліве крило ... машина в ідеалі салон потолок целка .. під поліками оригінальні паперові наклейки М535і 85.рік. Редуктор з блоком, М-куліса все оригіна...
Без тоніровко ,рідний магнітофон непотертий руль таке враження шо вона тіпо свежак... Дед сказав шо в 95 році взяв її 8 к у.е по знаюмству... він один хазяїн на УКраїні (ше тех. паспорт старого взірця)
Довго розказувати але за 4 години огляду ... сказав шо забираю... )))
І назад ми Поїхали на М535і тепер (Такая тока у меня і Майкла Джексона)

Їде Ураган. 180 км . на 5-й передачі 4 тис. обертів. а крутиться до 6,5 тис.
ФЛАЙ РЕСПЕКТ ЯК БИ НЕ ТИ!!!!!!! З МЕНЕ ПИВО!!!!!!!!!!
Зара можу з упевненістю сказати що на Україні їх лишилось пару штук а живих напено тіко моя і та шо в Харькові) я за пів року обшарив ВСе шо можна .
КРОЧЕ ПРИЙМАЮ ПОЗДОРОВЛЕННЯ !!!!
Фоти скоро викладу