Машин елентра кінець 2008 року випуску пихло 1,6. Накатало за той чос 51тис.км
З моїх думок мож колотки пора мінети,хотя тис 5-7 дивився то виробітка не дохоила навіть до половини. Підкажіть шось, бо потроху починаэ волося на голові рухатись

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ручнег паше заєпцаDBF писав: wklef, а ручнік добре тримає??? Затискаєш ручнік сильно? Може ззаду колодки стерті і треба регульнути ручнік?
тиск нормpuzzo писав: Почни з елементарного-перевірь тиск у всіх колесах. При потребі, вирівняй до норми і трохи проїдь.
глянуJack писав: глянь на запобіжник, що відповідає за абс. Я його в себе витягнув, так в мене весь час тепер абс+ ручнік світяться.
Ну тіпа там знак оклику паркінг,ще якісь значки,завжди загораєтсь при тому коли ручнік затягуєшGeorge734 писав: а точно ручніка лампочка? може знак оклику? може тормозухи замало?
Ручнег тримаєGeorge734 писав: А тримає ручник? АBS-и працюють?
точно ні!! там колодка окрема на ручнік ззаду дискові тормоза!!George734 писав: може в тебе ручник гідравлічниЙ?
то значок (P) він як паркінг шо ручнік зажатий і так само світиться коли колодки стерті!! Я голосую за стерті колодки!!George734 писав: може то значок датчика зносу колодок засвітився? Отой жовтий
завтра сфоткаю краще,подивишся.Жовтий то є АБС,Червоний то є Ручнег,І знов жовтий то є ЧЕКGeorge734 писав: може в тебе ручник гідравлічниЙ? компютерну діагностику зроби і покаже на якому колесі датчик накрився. Можеш перед тим візуально глянути. До речі мені погано на нетбуку видно твої значки, може то значок датчика зносу колодок засвітився? Отой жовтий
ABS літом так не відчуєш чи працює. Хіба розжени по трассі десь під 100 і різко екстремально затормози, біжано по пилюці. Тльки тоді точно будеш знати чи працюєwklef писав: АБС не працює
глянуGeorge734 писав: до рівня глянь, і в книжку заглянь чи часом датчик зносу колодок в тебе не світиться. Він засвічується коли колодки десь на половині ще є
о тут певні собако зарито, і ти мну пропонуєш колодко мінети.А може датчик спилетиGeorge734 писав: до рівня глянь, і в книжку заглянь чи часом датчик зносу колодок в тебе не світиться. Він засвічується коли колодки десь на половині ще є
та сьогодні екстренно гальмувовGeorge734 писав: ABS літом так не відчуєш чи працює. Хіба розжени по трассі десь під 100 і різко екстремально затормози, біжано по пилюці. Тльки тоді точно будеш знати чи працює
Та ні можеш просто зняти фішки з датчиків колодок і замкнути дротиком два контактики фішки зліва і так само фішки справа. Ну типу жучки поставити на фішки. І катайся ще поки не стреш повнясть колодки.wklef писав: і ти мну пропонуєш колодко мінети.А може датчик спилети
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей