Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ланосоводи поможіть
- Жигульме
- Ім'я:Бодя
- Стать:чоловік
- Номер:номер
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

поміняв тосол.. і пропала пічка... стала дути як їх захочеться... розвоздушив і на підйом мордою вверх газував і радіатор незлетів з кріплень.. я вот думаю чи то машину викинути чи печку зробити
ВАЗ 2103
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Re: Ланосоводи поможіть
"Поміняв тосол" -- то Ти сам міняв ???
"пропала пічка" -- мав ситуацію типу "почала дути тільки холодним повітрям" , зразу стало зрозуміло що "тосол испугался и убежа" , прийшлося їхати терміново додому. Причина - тріщина на патрубку , який при знятті КПП треба відкручувати, но цього не роблять (можливо не знають) і він тріскає, текти тосол може почати і через рік.
"стала дути як їх захочеться" -- то може обірвався трос заслонки, як варіант.
"розвоздушив і на підйом мордою вверх газував і радіатор незлетів з кріплень" - в перше чую про таке , про такий метод "розвоздушування" --- а хто таке радив чи сам додумався??
"думаю чи то машину викинути" - правильно викинути, шо тут ше думати.
"пропала пічка" -- мав ситуацію типу "почала дути тільки холодним повітрям" , зразу стало зрозуміло що "тосол испугался и убежа" , прийшлося їхати терміново додому. Причина - тріщина на патрубку , який при знятті КПП треба відкручувати, но цього не роблять (можливо не знають) і він тріскає, текти тосол може почати і через рік.
"стала дути як їх захочеться" -- то може обірвався трос заслонки, як варіант.
"розвоздушив і на підйом мордою вверх газував і радіатор незлетів з кріплень" - в перше чую про таке , про такий метод "розвоздушування" --- а хто таке радив чи сам додумався??
"думаю чи то машину викинути" - правильно викинути, шо тут ше думати.
- valera
- Ім'я:Валерій
Думаю в системі є повітря. Коли заливаєш тосол краник пічки має бути відкритий і має бути відкрита верхня точка системи, щоб повітря мало куди виходити під час заливання, а тоді вже прогрівати машину.
Не имей 100 друзей, а имей всех врагов!
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- Жигульме
- Контактна інформація:
тосол нікуди вже невтікає і все стоїть на своїх місцях а коли відкриваю кришку бачка за нема такого як колись було ПШШ ПШШШШШШШ..зара вона просто відкручується!!! значить шо нема тиску! як з тим боротись я незнаю((
ВАЗ 2103
- valera
- Ім'я:Валерій
vaz2103DOHC, правильно, тиску нема бо в системі є повітря. Не полінуйся злий з ситеми тосол і пробуй залити знов але правильно. Не пам"ятаю як в ланосі але думаю там теж є на блоці двигуна пробка, її відкручуєш і заливаєш тосол поки з того отвору не потече тосол. Краник пічки, на той момент, має бути відкритим. Потім, закривши пробку на блоці двигуна, лиєш решту тосолу в систему.
Або шукаєш саму верхню точку системи охолодження, знімаєш там якийсь патрубок, заливаєш систему тосолом поки не потече, скоренько вставляєш патрубок назад і доливаєш до потрібного рівня. Прогріваєш машину і їдеш далі.
А хочеш, заїдь завтра до мене, я тобі допоможу розвоздушити систему та й по всьому. :) Але попередньо передзвони...
Або шукаєш саму верхню точку системи охолодження, знімаєш там якийсь патрубок, заливаєш систему тосолом поки не потече, скоренько вставляєш патрубок назад і доливаєш до потрібного рівня. Прогріваєш машину і їдеш далі.
А хочеш, заїдь завтра до мене, я тобі допоможу розвоздушити систему та й по всьому. :) Але попередньо передзвони...
Не имей 100 друзей, а имей всех врагов!
т. 097-44-09-200
т. 097-44-09-200
- Жигульме
- Контактна інформація:
Ланос МашинА??? не неслышал...) та я завжди Газую на ньому .. я коли нормально не почую прямотоку то неперключають.. так вот коли газую норм шо гріє... ше одна мулька шо це може бути помпа
ВАЗ 2103
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей