Хочу поставити фільтер нульового опору на -09-ку, карбюраторна.
Та один знайомий майстер, сказав що кольца мінятиму щороку, та що він захищає лишень від камінців.
Питання: Варто, чи ні ставити нульовик на кабюраторну 9-ку, якщо я не гонщик???

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Если хочешь поднять немного мощьность ДВСа, то тебе нужно хорошо отрегуриловать ГРМ и настроить карбюратор по ШДК - это будет намного эффективней , чем та затея.tar77 писав: Хочу поставити фільтер нульового опору на -09-ку, карбюраторна.
Всё правильно сказал если учитывать то ,что его ставить "на сушняк" и не промывать в дальнейшем .А мастер пусть почитает литературу о том как фильтр моеться , сушиться,смазываеться и какой период его обслуживания. :)tar77 писав: Та один знайомий майстер, сказав що кольца мінятиму щороку, та що він захищає лишень від камінців.
Всё как обычно + 4,5 хомяка которые на овоще попометром не почуствуешь :) классика жанра :)RULES писав: почнем з того, що ти очікуєш від встановлення того фільтра?
Полностью согласен !AndrewK писав: як на мене - не варто
1) економії палива.RULES писав:почнем з того, що ти очікуєш від встановлення того фільтра?
tar77 писав: економії палива.
бугага, тому щоtar77 писав: покращена прийомистість (ривок).
Black писав: Всё как обычно + 4,5 хомяка которые на овоще попометром не почуствуешь
в жодному разі, тому щоtar77 писав: довгий термін експлуатації (до 1-го року)
Тому краще забудьBlack писав: пусть почитает литературу о том как фильтр моеться , сушиться,смазываеться и какой период его обслуживания
1. ніяк.tar77 писав: 1) економії палива.
2) покращена прийомистість (ривок).
3) довгий термін експлуатації (до 1-го року)
а, ну і основне: ФІЛЬТР!tar77 писав: Фільтер нульового опору
tar77 писав: И все-таки хотелось-бы попробоватьь...
Уж очччче6нььь колется желание.
та нічьо йому не буде. головне правильно змазати фільтр.tar77 писав: что могу сделать "больно!" родному ДВСу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей