Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо виключають?TOTAL_55 писав: часто їду закордон, постійно дзвонити щоб викл. і потім вкл.
не виключають, просто коли їду на 2.5 міс, якщо не призупинити то захаває поза 100 грн, і кажуть що можуть і вирубати якщо не призупинити:unsurepeGas писав: а шо виключають?сам юзаю бізнес 60 від кс
так бо воно абон плату хаває ....TOTAL_55 писав: якщо не призупинити то захаває поза 100 грн,
в мене він був до того поки карточку спати не пішла,і коли юрав другу зі залишенням свого номеру перейшов по допомозіrubilnik писав: в мене "тримай зв"язок", але він вже вроді не доступний для підключення. 75 гривень в місяць, 1500 хв на київстар, 50 на інші номери, 100 мб інтернету і 200 смс
то при умові що поповняти в місяць мінімум на 40 грн. а якщо ні, то там 25 коп.Денис писав: дзвiнки в мережi по 10коп.хв
Все вірно,але якщо Ти не користуєшся телефоном,то ніхто нічого не зніме. P.S-по ходу 20коп,а не 25 :)vovka писав:то при умові що поповняти в місяць мінімум на 40 грн. а якщо ні, то там 25 коп.Денис писав: дзвiнки в мережi по 10коп.хв
то шо не зміне то факт. я тому на такий план і перейшов.Денис писав: Все вірно,але якщо Ти не користуєшся телефоном,то ніхто нічого не зніме. P.S-по ходу 20коп,а не 25
то треба брати паспорт на переоформлення чи ніКоба писав: Я перейшов на контракт Київстар, тариф «Безмежний Київстар»
Так обов'язково пасаорт та ідентифікаційнийПетро писав:то треба брати паспорт на переоформлення чи ніКоба писав: Я перейшов на контракт Київстар, тариф «Безмежний Київстар»
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 11 гостей