Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нерозмитнена машина
-
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
багато вже було написано по цій темі але я відповіді не найшов
так от
шо можна зробити з нерозтаможеною машиною шоб можна було їздити по львові на ній,
крім розмитнення
авто 91-94 роки
опель
можливо замінити може кузов якось, або ще щось ????
чи є варіант може їздити на нерозтаможеній ?????
так от
шо можна зробити з нерозтаможеною машиною шоб можна було їздити по львові на ній,
крім розмитнення
авто 91-94 роки
опель
можливо замінити може кузов якось, або ще щось ????
чи є варіант може їздити на нерозтаможеній ?????
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Re: нерозмитнена машина
не розмитнена значить без документів. оскільки такого року машину ти вже не розмитниш то тобі краще найти донора з якого можуть підійти доки, але то при умові що воно себе окупить, бо якщо це якась астра стара, і ти за неї багато заплатив, то ти порахуй чи не дешевше вийде купити у нас.ігор писав:багато вже було написано по цій темі але я відповіді не найшовтак отшо можна зробити з нерозтаможеною машиною шоб можна було їздити по львові на ній,крім розмитненняавто 91-94 рокиопельможливо замінити може кузов якось, або ще щось ????чи є варіант може їздити на нерозтаможеній ?????

Машина не жінка , помилок не пробачає
- Rujuy
- Ім'я:Рыжий
Jarevych, а что насчёт нерастоможенной импрэзы 2002 года..есть варианты ?
-
ну вот
опель калібра 91 рік. ціна 2200 у.о, розтаможена така коштує десь впорялку 7-8 тис.
шо можна придумати ????
якось колись чув шо можна тупо взяти якусь вектру стару добиту і просто зробити заміну кузова, реально таке ????
опель калібра 91 рік. ціна 2200 у.о, розтаможена така коштує десь впорялку 7-8 тис.
шо можна придумати ????
якось колись чув шо можна тупо взяти якусь вектру стару добиту і просто зробити заміну кузова, реально таке ????
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Rujuy, продати по запчастинам
Кароч кажучи тобі тре документи на Калібру, відповідно шукай по оголошеннях, мож якась після ДТП і т.п.
Але якщо від Вектри доки таки підходять то ти мож навіть від Аскони взяти
Ще такий нюанс з розтаможкою кузова, він повинен бути розтаможеним, ібо тоді доки не доки, фіг ти поставиш кудась не растаможений кузов
Нюансів там безліч, мож десь щось не точно то поправте, але здається то всьо так і є
ігор, Краще всього звернись до ukrmaila або до coswortha, вони мають то знати краще

На рахунок Вектри я не впевнений, хоч платформа в них одна, але Вектр не бул з такими двіжкамиігор писав:ну вот опель калібра 91 рік. ціна 2200 у.о, розтаможена така коштує десь впорялку 7-8 тис.шо можна придумати ????якось колись чув шо можна тупо взяти якусь вектру стару добиту і просто зробити заміну кузова, реально таке ????
Кароч кажучи тобі тре документи на Калібру, відповідно шукай по оголошеннях, мож якась після ДТП і т.п.
Але якщо від Вектри доки таки підходять то ти мож навіть від Аскони взяти
Ще такий нюанс з розтаможкою кузова, він повинен бути розтаможеним, ібо тоді доки не доки, фіг ти поставиш кудась не растаможений кузов
Нюансів там безліч, мож десь щось не точно то поправте, але здається то всьо так і є
ігор, Краще всього звернись до ukrmaila або до coswortha, вони мають то знати краще
- Joni
- Ім'я:Vanja
- Контактна інформація:
Jarevych, Правду пише! Як авто ввозили в Україну?????????
А на рах доків я думаю що підійдуть і від якоїсь іншої моделі, тільки треба взнати від якої. Впринципі доки зараз не проблема!!!!
А на рах доків я думаю що підійдуть і від якоїсь іншої моделі, тільки треба взнати від якої. Впринципі доки зараз не проблема!!!!
- romario
- Контактна інформація:
ставляться з вектри документи на калібру!
-
та діло в тому шо ввезена на україну вона так, самоходом, і кузов також нерозтаможений
-
може можна якось так на ненаших номерах їздити, вон зара троха бачу їздять на ненаших номерах 

-
типу можна взяти вектру такого ж самого року,romario писав:ставляться з вектри документи на калібру!
тупо взяти з неї номер кузова, перебити на калібру і їздити на тких доках ????
- axel
ігор, Тупо взяти розмитнити кузов Калібри. Купити документи з Вектри (з бляхою на якій написано VIN).Замутити Київський дозвіл на переобладнання з Вектри на калібру. І поставити на реєстрацію! Але простіше буде зараз купити тут готову свіжу Калібру.
Бо щоб розмитнити кузов Калібри потрібно її везти на митницю, а митниця вже 2 місяці вимагає повного розбирання автомобіля. Навіть тепер треба скло знімати.
Бо щоб розмитнити кузов Калібри потрібно її везти на митницю, а митниця вже 2 місяці вимагає повного розбирання автомобіля. Навіть тепер треба скло знімати.
bmw-club.lviv.ua
-
а скільки буде коштувати розмитнити кузов ????
ПО по яких розцінках вони то цінять ????
якшо ромитнити кузов, то його можна поставити на облік, відповідно тоді і не треба робити заміну кузова, і їздити на такій, типу шоб тіки розмитнений кузов був і стояв на обліку, чи такий варіант не підійде ?????
і чи взагалі можна їздити на машині де тіки розмитнений кузов ???
ПО по яких розцінках вони то цінять ????
якшо ромитнити кузов, то його можна поставити на облік, відповідно тоді і не треба робити заміну кузова, і їздити на такій, типу шоб тіки розмитнений кузов був і стояв на обліку, чи такий варіант не підійде ?????
і чи взагалі можна їздити на машині де тіки розмитнений кузов ???
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Не плутай VIN з номером кузоваaxel писав:з бляхою на якій написано VIN

Ford?
по перше розмитнення залежить від:
-обєму двигуна
-класу машини(легкова,вантажна)
а всьо інше мелоч....зараз менти реально зажрались, кожному в лапу давать треба, щоб не вякали....самий лібший варіант це донорство-мати наявні документи під які пригнати машину....шукай розбиту калібру,або народ який продає доки і не обовязково в Львівській області(інші варіанти вийдуть в ціну розмитненої)....а розтаможуй в районних центрах-обійдеться дешевше(якщьо у львові десь 5000$ така як в тебе на розтаможку то в районному центрі десь 3500-4000$)....в районих центрах люди не зажрались

-обєму двигуна
-класу машини(легкова,вантажна)
а всьо інше мелоч....зараз менти реально зажрались, кожному в лапу давать треба, щоб не вякали....самий лібший варіант це донорство-мати наявні документи під які пригнати машину....шукай розбиту калібру,або народ який продає доки і не обовязково в Львівській області(інші варіанти вийдуть в ціну розмитненої)....а розтаможуй в районних центрах-обійдеться дешевше(якщьо у львові десь 5000$ така як в тебе на розтаможку то в районному центрі десь 3500-4000$)....в районих центрах люди не зажрались

- OKKO
Чисто теоретически, ради интереса (где-то через год хочу что-то такое сделать) : Хочу пригнать из Германии BMW E46, 2,0л. Мне интересно, сколько денег надо будет заплатить, чтобы она появилась во Львове, и я легально мог на ней ездить. Машину есть кому выбрать. Меня интересует стоимость перегона и полного документального оформления.
Кто бы из форумчан за такое взялся?
ігор, Извини, что в твоей теме

Кто бы из форумчан за такое взялся?
ігор, Извини, что в твоей теме

-
Тема ж саме проте
ме теж це питаня цікавить
доречі скільки у німцях зара коштує М3 93-95 років і 320 купе тих же років
ну і відповідно як вже писалось ціна доставки
ме теж це питаня цікавить
доречі скільки у німцях зара коштує М3 93-95 років і 320 купе тих же років
ну і відповідно як вже писалось ціна доставки
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
Ba3iK, не вводи народ в оману, якщо не знаєш відповіді назапитання! Те що ти написав частково правда, але про машини до 8 років, тобто про 100% розмитку, а не про ведро 91 року, яке розмитнюється не як транспортний засіб, а як запчастина.
romario, вважай би з вектри доки не поставились:) калібра стає виключно!!! на мантру, і єдиний гуманний варіант для автора, це переварити, бо інакше....
Рахуй сам: знайдеш мантру, попадеш порядка 1500 за доки, поставш на себе на облік, ще 450, подаш на дозвіл, дозвіл як порішаєш до 200, а дальше прийдеш в МРЕО скажешот маю мантру, маю калібру, маю дозвіл на переобладнання, а мрео тобі скаже, ок, дай митну декларацію на калібру, а в тебе її нема)))) Тепер лічи(ібо слово рахуй форум банить): 950 акциз, + десь 800-900 потяне сама розмитка з послугами фірми. Це при умові, що ти порішаєш і не будеш вивозити калібру з україни, бо це ще витрати на розборку/зборку/перетяжку...
ну і після всього попадеш ще 350-400 за саме переобладнання, заміну техпаспорта, техогляд і т.д.
Ціни наведено без урахування хабарів, вартостей підписів, ПДВ тощо.
OKKO, От як будеш мати доляри напрасовані, подзвониш, я тобі то зроблю))) але що буде через рік, може знати хіба Бог, і то певно не на 100%)))))
romario, вважай би з вектри доки не поставились:) калібра стає виключно!!! на мантру, і єдиний гуманний варіант для автора, це переварити, бо інакше....
Рахуй сам: знайдеш мантру, попадеш порядка 1500 за доки, поставш на себе на облік, ще 450, подаш на дозвіл, дозвіл як порішаєш до 200, а дальше прийдеш в МРЕО скажешот маю мантру, маю калібру, маю дозвіл на переобладнання, а мрео тобі скаже, ок, дай митну декларацію на калібру, а в тебе її нема)))) Тепер лічи(ібо слово рахуй форум банить): 950 акциз, + десь 800-900 потяне сама розмитка з послугами фірми. Це при умові, що ти порішаєш і не будеш вивозити калібру з україни, бо це ще витрати на розборку/зборку/перетяжку...
ну і після всього попадеш ще 350-400 за саме переобладнання, заміну техпаспорта, техогляд і т.д.
Ціни наведено без урахування хабарів, вартостей підписів, ПДВ тощо.
OKKO, От як будеш мати доляри напрасовані, подзвониш, я тобі то зроблю))) але що буде через рік, може знати хіба Бог, і то певно не на 100%)))))
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
поправка: Мантуbyte писав: мантра

таке от питання, манта задньопривідна, а Калібра передньопривідна, хіба так можна переоформляти?byte писав:калібра стає виключно!!! на мантру
- byte
- Ім'я:Орест
- Контактна інформація:
то питання не до мене а до києва, але то перевірено, ще в 2006 році тянули калібру. І чому калібра 91 року має йти на доки вектри, яка nt; p того року, умовно. Тоды було б логычно на кадетт.
Але то справи не міняє, в випадку автора, всеодно по касі перевищуєш базарну ціну.
Але то справи не міняє, в випадку автора, всеодно по касі перевищуєш базарну ціну.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей