Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Автострахування (КАСКО і цивілка)
Хто де страхуваввся, де краще не страхуватись, а де можна???
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Автострахування (КАСКО і цивілка)
Не радив би звертатись в компанію "Львів-Терен", колись страхував в Універсальній, а зараз у сусіда в "ПРО100". Вийшло дешеве на 600 грн.A1 писав:Хто де страхуваввся, де краще не страхуватись, а де можна???
Dynamic Sport Latvia
я знаю, що ця газета "на село" розрахована з "дешевими" сенсаціями, але думаю ця стаття була правдива.vovka писав:A1 писав:а читав в любимій всіма газеті "Експрес" статтюЗнаючи газету Експрес - можна то пропустити мимо вух.. Хоча може частка правди в тому є...
Додано через 1 хвилину 4 секунди:
Re: Автострахування (КАСКО і цивілка)
це КАСКО вийшло дешевше???21043 SW писав:Не радив би звертатись в компанію "Львів-Терен", колись страхував в Універсальній, а зараз у сусіда в "ПРО100". Вийшло дешеве на 600 грн.A1 писав:Хто де страхуваввся, де краще не страхуватись, а де можна???
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Є КАСКО, ГВ, життєдіяльності в СК "Гарант-Авто". Вибрав через хороші відгуки в інеті і від знайомих та ще й виявилось, що там є свої "кінці"
З "Г-А" такого як з Універсальною не буде, бо в угоді зазначено: поставити, якщо є можливість, на платну автостоянку.
А взагалі - страхуйтесь де хочете, тільки в угодах розбирайтесь: Суд і СЗПС вам допоможуть
З "Г-А" такого як з Універсальною не буде, бо в угоді зазначено: поставити, якщо є можливість, на платну автостоянку.
А взагалі - страхуйтесь де хочете, тільки в угодах розбирайтесь: Суд і СЗПС вам допоможуть

От мене в СК "Універсальна" дуже навіть добре на весні зустріли, тому там взяв цивілку на 2 машини. Але зараз я туди вже йти точно не хочу.
Вчора заходив в "Скайд-Вест" на проспекті, все розпитав, і згадав про "Універсальну", вони також скзали, що нічого подібного в них не буде. Показали договір, там написано, що потрібно тримати машину на стоянці, а якщо немає можливості, то задіяти всі протиугонні пристрої(тіпа ставиш на сигналку) і все має бути нормально.поставити, якщо є можливість, на платну автостоянку.
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
У нас застраховано машини у 4-ох СК: Універсальна, Еталон, ТАС(моя), Веско. Так вийшло.
Дійсно в Універсальній є пункт про стоянку, дуже здивувало, бо в ТАС і Веско немає (про Еталон не в курсі, не цікавився). Ставились до нас в Універсальній, коли ми приїхали нормально як і в ТАС.
Коли мені побили протитуманку, то поїхав до них(ТАС).. пофоткали. Поїхав на сервіс поміняв протитуманку взяв рахунок, завіз в ТАС. Сказали, що компанія в них серйозна і вони скарги розглядають та видають гроші (90% вартості(франшиза 10%)) на протязі 4-ох днів. Розглядали 3 тижні :x віддали замість 475грн. -> 35х(точно не пам`ятаю) грн. сказали, що в контракті є ще відрахування за знос. Причому як вони його нараховували не відомо :x (на піврічну протитуманку нарахували більш ніж 50грн., а це приблизно 15% від вартості!!!). Одним словом, не дуже приємні враження після цього. Розбиратись за 20грн. немаю часу...
Дійсно в Універсальній є пункт про стоянку, дуже здивувало, бо в ТАС і Веско немає (про Еталон не в курсі, не цікавився). Ставились до нас в Універсальній, коли ми приїхали нормально як і в ТАС.
Коли мені побили протитуманку, то поїхав до них(ТАС).. пофоткали. Поїхав на сервіс поміняв протитуманку взяв рахунок, завіз в ТАС. Сказали, що компанія в них серйозна і вони скарги розглядають та видають гроші (90% вартості(франшиза 10%)) на протязі 4-ох днів. Розглядали 3 тижні :x віддали замість 475грн. -> 35х(точно не пам`ятаю) грн. сказали, що в контракті є ще відрахування за знос. Причому як вони його нараховували не відомо :x (на піврічну протитуманку нарахували більш ніж 50грн., а це приблизно 15% від вартості!!!). Одним словом, не дуже приємні враження після цього. Розбиратись за 20грн. немаю часу...
volleyball.lviv.ua/blog/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 17 гостей