Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Підставляли відроджуються: нова тенденція у СНД
Через нові приколи зі страховками у Росії схоже знову поширення набудуть кидали на дорогах http://www.motornews.ua/news/344/
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Підставляли відроджуються: нова тенденція у СНД
Shrus, ну не в СНД а всього навсього в Росії.. В нас поки що вимагається ДАІ викликати на кожну аварію.
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ага в мене фільм про російських підставлял є. Такий собі мануал по тому як на Мазді6, з пластиковою пляшкою води за годину можна заробити штуку баків 

Drifthooift
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Must Drive, а то як то так, за годину 1000 z?
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
А отак баккою кинули "лоху" в машину виходять показують поцарапане дзеркало Мацда і розпедалюють шо воно штуку коштує))) Dark Wind, До пятниці дочекаєш?igorok писав:а то як то так, за годину 1000 z?
Drifthooift
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
А ось ще:
В Украине появился новый “развод” на дорогах, более крутой, чем прокалывание мошенниками заднего колеса машины для кражи барсетки с деньгами и документами. Ноу-хау от жуликов может стоить неосторожному водителю не только крупной суммы денег, но и свободы.
“Развод” делается в месте с затрудненным движением, где машины двигаются со скоростью не более 30 километров в час - возле остановок, базаров и т.д. То есть, где постоянные пробки или скопления автомобилей.
На дорогу выскакивает парень, который движется “бочком” или спиной к вашей машине. При этом он разговаривает по мобильному телефону. В действительности мошенник получает по телефону инструкции от напарника, как и в какую сторону идти, чтобы локтем задеть зеркало вашей машины и с разворота упасть на капот. На локтях под курткой у жулика хоккейные щитки. Поэтому при контакте зеркало выламывается. А звук такой, как будто разрываются и крыша с дверью.
Дальше все происходит по невинному сценарию. Аферист говорит, что вроде не пострадал, милицию вызывать не хочет. И уходит. Но через час “пострадавший” заявляет в милицию о том, что вы (будьте уверены, подельник мошенника записал и, возможно, заснял на сотовый телефон происшествие) скрылись с места наезда.
Далее возможны различные варианты шантажа и компенсаций телесных повреждений. Чаще всего требуют выплатить денежную “компенсацию”. Сумма - до десяти тысяч у.е. В ином случае, по украинским законам, если водитель наехал на пешехода (даже вне перехода) и скрылся - тюрьма.
Единственный способ противодействовать мошенникам - быть предельно внимательными и обязательно вызывать милицию после ДТП.
В Украине появился новый “развод” на дорогах, более крутой, чем прокалывание мошенниками заднего колеса машины для кражи барсетки с деньгами и документами. Ноу-хау от жуликов может стоить неосторожному водителю не только крупной суммы денег, но и свободы.
“Развод” делается в месте с затрудненным движением, где машины двигаются со скоростью не более 30 километров в час - возле остановок, базаров и т.д. То есть, где постоянные пробки или скопления автомобилей.
На дорогу выскакивает парень, который движется “бочком” или спиной к вашей машине. При этом он разговаривает по мобильному телефону. В действительности мошенник получает по телефону инструкции от напарника, как и в какую сторону идти, чтобы локтем задеть зеркало вашей машины и с разворота упасть на капот. На локтях под курткой у жулика хоккейные щитки. Поэтому при контакте зеркало выламывается. А звук такой, как будто разрываются и крыша с дверью.
Дальше все происходит по невинному сценарию. Аферист говорит, что вроде не пострадал, милицию вызывать не хочет. И уходит. Но через час “пострадавший” заявляет в милицию о том, что вы (будьте уверены, подельник мошенника записал и, возможно, заснял на сотовый телефон происшествие) скрылись с места наезда.
Далее возможны различные варианты шантажа и компенсаций телесных повреждений. Чаще всего требуют выплатить денежную “компенсацию”. Сумма - до десяти тысяч у.е. В ином случае, по украинским законам, если водитель наехал на пешехода (даже вне перехода) и скрылся - тюрьма.
Единственный способ противодействовать мошенникам - быть предельно внимательными и обязательно вызывать милицию после ДТП.
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Speedo,
боянчег ....
боянчег ....

https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Speedo, Сам чуть нестав учасником такого развода роки 4 тому !!! Просто дедуля сам кинувся підколеса і всі його сообщники були трошки вшоці коли зупинилось три машини і всі пасажири почали виловлюва всіх свідків !!! Ну потім троха перетерли і розїхались !!!
- Speedo
- Контактна інформація:
z@k , занчить "розвод" не такий вже й новий.
Коротче, завжди треба викликати ДАІ (краще вже відбутися штрафом за наїзд). Ну і цивілка ж усіх є (чи не так?
)... ніколи не варто вестися на всякі там "давайте якось домовимся, я сам виноватий" (щось схоже чув коли вам підставляється "тіпа дорога" іномарка). ..
Отак-то...
Коротче, завжди треба викликати ДАІ (краще вже відбутися штрафом за наїзд). Ну і цивілка ж усіх є (чи не так?

Отак-то...
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
за таке права забирають і наказують сильно...Speedo писав:краще вже відбутися штрафом за наїзд
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Speedo
- Контактна інформація:
то що сильно - знаю, але поки-що адекватного способу боротьби з такими кидалами не винайдено.
В мене колєга збив машиною пацана-скутериста (вискочив з тротуару), так йому ще й якийсь символічний штраф впаяли типу "за незапобігання ДТП", при 100пудовій вині того "гаденятка".
Так малий мало того що не пострадав, та ще й почав втікати, добре, що недалеко...
В мене колєга збив машиною пацана-скутериста (вискочив з тротуару), так йому ще й якийсь символічний штраф впаяли типу "за незапобігання ДТП", при 100пудовій вині того "гаденятка".
Так малий мало того що не пострадав, та ще й почав втікати, добре, що недалеко...
- z@k
- Контактна інформація:
Speedo,
Дійсно развод неновий !!! Можна ще терти з серйозними людьми які за тим стоять якщо є вихід на таких !!! Але виходи шукаються вже тоді коли починають розводити !!!
Просто тоді коли зі свідком почали говорини на їхньому чісто базарі доказувати що я не олень і не лох якйсь і плюс пару серйозних аргументів зі спільними знайомими які раптом найшлись, шо не поведусь на той розвод, пацани поняли сказали всьо нармальна.
Просто в такій ситуації дійсно незнаєш як реагувати !
Дійсно развод неновий !!! Можна ще терти з серйозними людьми які за тим стоять якщо є вихід на таких !!! Але виходи шукаються вже тоді коли починають розводити !!!
Просто тоді коли зі свідком почали говорини на їхньому чісто базарі доказувати що я не олень і не лох якйсь і плюс пару серйозних аргументів зі спільними знайомими які раптом найшлись, шо не поведусь на той розвод, пацани поняли сказали всьо нармальна.
Просто в такій ситуації дійсно незнаєш як реагувати !
- Speedo
- Контактна інформація:
z@k ще пів біди, якщо така ситуація станеться у Львові чи області, тут ще якось можна "забазарити", "своїх мєнтів підтягнути".
Але що робити, якщо розводять, наприклад, в Києві чи Донецьку ???
Але що робити, якщо розводять, наприклад, в Києві чи Донецьку ???
- z@k
- Контактна інформація:
Speedo,
ну тоді звіздєц !!! Вийти хоть морду від душі набити і дати бабла !!!
ну тоді звіздєц !!! Вийти хоть морду від душі набити і дати бабла !!!
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Speedo писав:завжди треба викликати ДАІ (краще вже відбутися штрафом за наїзд).
Я чого зразу наїзд. Я бачу собі це так(якщо помиляюся - поправте).
Speedo писав:На локтях под курткой у жулика хоккейные щитки. Поэтому при контакте зеркало выламывается. А звук такой, как будто разрываются и крыша с дверью.
Виламується дзеркало, він навіть ще може на капот впасти, для більш реалістичної ситуації.
Я все таки наполягаю, щоб викликати миліцію. Тут може бути по різному. Перший варіант, що він все таки не захоче викликати їх, і буде намагати зрулити. Другий, те що він погодиться викликати це навряд, але якщо і так, то не важко буде доказати, що він сам "пригнув" на машину, і що в нього під курточкою хокейні щитки.Speedo писав:Аферист говорит, что вроде не пострадал, милицию вызывать не хочет. И уходит.
Якщо буде діяти на першим сцинарієм, він напевно зрулить. Не роблячи ні метра машиною, все рівно викликаю миліцію, і кажу, який то тіп, розбив мені дзеркало, капот, і сам втік. Ну вони приїжають, все оформляють. Що оформляють, ще не знаю(скоріше за все якесь хуліганство), но точно не наїзд, тому що пострадалого немає, він втік.
Тут знову два варінати. після того як все оформля, навряд чи аферисти наважаться потім йти в миліцію(я впевнений, що вони ще точно будуть довго спостерігати). Менти можу і не підїхати, всяке буває, але все рівно дзвінок до ментів залишається і фіксується. і навіть якщо вони просто до тебе підійдуть, і скажуть "давай 200 уо, бо ми відео занесемо в ментуру" то "Прошу дуже, я вже їх попередив, що ви прийдете" :) після того також сумніваюся що вони туди підуть. А якщо підуть, то як доказ, все рівно залишається дзвінок до миліції.
Ну і на всяк випадок, краще все таки мати декільки свідків. Накраще це буде, водії, які їдуть позаду. Навіть якщо вони не бачили того всього, вони будуть свідками, що я не втік "з місця аварії"
Ще може студент тут щось додасть, з юридичної точки зору
P.S. Звичайно, э і третій варіант, це те, що вони разом із ментами будуть на мене наїжати, ну вже дійсно "торба"
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей