я тобі зараз не напишу точно як - але прікол в тому що там крім самого пропану і бутані (пропорції яких також від сезону відрізняються) є ше куча всяких речовин... вот в них і в основному весь пріколmikeng писав: як може газ відрізнятись

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тобі зараз не напишу точно як - але прікол в тому що там крім самого пропану і бутані (пропорції яких також від сезону відрізняються) є ше куча всяких речовин... вот в них і в основному весь пріколmikeng писав: як може газ відрізнятись
Felix писав: росхід вийшов 8
ето ВАГ дєткаb_andriy писав:Felix писав: росхід вийшов 8шо за таз? як таке може бути
В мене 8,5 береb_andriy писав: 8 літрів газу??? давай показуй драпача який так мало бере
в мене раніше в такому режимі десь 8.3 постійно виходило, а тут 8... не знаю, може міська частина легшою вийшла чи шооксана2013 писав:В мене 8,5 береb_andriy писав: 8 літрів газу??? давай показуй драпача який так мало бере
а який в тебе двигун?Felix писав: в мене раніше в такому режимі десь 8.3 постійно виходило, а тут 8... не знаю, може міська частина легшою вийшла чи шо
в юудь-якому випадку піввлітра туда сюда спишем на похибку
карочі або ти шось не то с падсчотами палучив або тобі реально нада на настройкуb_andriy писав: ароч вийщло в мене 12.8л газу на 100км
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість