АналогічноSluva писав:Фсьо...я питань до поліції не мав у даному випадку,а зараз і подавно...якщо б авто стояло,а його розстріоювали ет да,а тут в нього стріляють,а він уябує далі, що повністю виправдовує дії поліції
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
я то ше 100500 сторінок назад писав, бояться ті хто собі дозволяв порушувати і посилати старих даішників накуй, всякі ДК, морозови, депутати, мажори і т.д.cat-yellow писав: Знаєте, що я зрозумів?
Проти дії копів багато з тих, хто з грішком і боїться, щоб аля неадекватні копи не перестреляли їх наступного разу...
А в кого совість більш-менш чиста, той не сцить в штани і знає, що не буде в такій ситуації
Хондоводи настільки сурові....
Все не так !
застосовувати зброю в цьому випадку це явний злочин і великий ідіотизм.
Все не так !
застосовувати зброю в цьому випадку це явний злочин і великий ідіотизм.
Ти щось курнув ?AnGeL писав: накуй, всякі ДК, морозови, депутати, мажори і т.д.

Коли це я посилав чи втікав, більше того коли ДК втікали чи посилали (ну впринципі посилали і посилають часто але не вткають, хоча може якісь поодинокі випадки і були).
А якщо включиш мозги, то той хто в ролі мажора залишився неушкодженим, тому ці дії є великим ідіотизмом.
- Bohdan
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ну Слава Богу. Тепер я остаточно переконаний що коп правий.Morozov писав: ну що скажеш, думку я зимінив - коп реально неадекват, умовного терміну тут замало, нехай відсидить еральний строк.
Після довоготривалого переслідування зі стрільбою, після зупинки водій не виконав вимогу поліцейського "руки за голову". Після того можна шмаляти.Morozov писав: P.S. яку загрозу несло бмв ?
Morozov писав: Цей розстріл (безглуздий) призвів тільки до того, що купа бидла тепер думає де б то взяти ствол щоб відстрілюватись від копів

Вбили співучасника злочину. Коп не сяде. На дорозі стало безпечніше. Все кльово!Morozov писав: Вбили пасажира, а сяде поліцейський ! у вас якась своя реальність

-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
Bohdan, копу шиють перевищення службових обов'язків і світить довічне. Може і сяде
Жесть...Bohdan писав: Тепер я остаточно переконаний що коп правий.
Та ти і ше купа форумчан можуть бути впевненні але це суті не міняє, є закон, коп його грубо порушив. Від того що ви ЗА чи ПРОТИ діло не міняється.
Bohdan писав: Після довоготривалого переслідування зі стрільбою, після зупинки водій не виконав вимогу поліцейського "руки за голову". Після того можна шмаляти.

Хто тобі таке сказав ?
кільки таких випадків було ? Покищо тільки копи стріляють по людям, а це неодмінно призведе до зворотньої реакції. І це велика проблема.Bohdan писав: То бидло, яке готове стріляти в копів ітак має стволи.
По ділу вбитий є не співучасником, а жертвоюBohdan писав: Вбили співучасника злочину.

- Bohdan
Шиють бо мають шити. Факт смерті є, тому справа відкривається автоматично. Але з того відео що я бачу, нема ніяких підстав садити хлопа. Нагороду не дадуть, бо купа істєрічок роздули кіпіш на рівному місці, але і карати нема за що.Enter писав: копу шиють перевищення службових обов'язків і світить довічне. Може і сяде
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow, ти вважаєш поведінку поліції неа вказаному відео адекватною і достойною поведінки правохоронця?
я конєшно надіюсь що ця нарізка далека від справжніх подій і є лише смубьєктивною думкою ГПУ. але якшо воно було так як на відео, то сажати копів, при чому всіх хто приймав участь у переслідуванні. і надовго
цікаво, як би кожен із вас діяв в ситуації, коли по вам за адмінпорушення починають стріляти...
я конєшно надіюсь що ця нарізка далека від справжніх подій і є лише смубьєктивною думкою ГПУ. але якшо воно було так як на відео, то сажати копів, при чому всіх хто приймав участь у переслідуванні. і надовго
цікаво, як би кожен із вас діяв в ситуації, коли по вам за адмінпорушення починають стріляти...
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Bohdan
Хочу бачити конкретну норму закону.Morozov писав: є закон, коп його грубо порушив
Нагадай мені, скільки випадків стрілянини "по людях" за останній рік відбулось збоку ментів? Мільйон, два? А скільки за цей час оштрафовано за п'янку? А скільки не попались? І співстав ті цифри. І зрозумієш, що копи стріляють в одному випадку з тисячі, якщо не менше.Morozov писав: Покищо тільки копи стріляють по людям
У мене ще одне питання до "коп молодець", якщо для вас коп молодець, зробив все правильно - як ми тепер вимагатимемо посадити беркутів ???
бЕркута підстав для використання зброї мали значно більше, бо там люди справді несли загрозу їх життю, то ж давайте оприділимось з цим всім, бо покищо ви керуєтесь просто власними емоціями, це неприпустимо !
бЕркута підстав для використання зброї мали значно більше, бо там люди справді несли загрозу їх життю, то ж давайте оприділимось з цим всім, бо покищо ви керуєтесь просто власними емоціями, це неприпустимо !
- Bohdan
Ну я б на місці ментів стріляв в тебе, якби ти був на місці водія БМВ і вчиняв ті ж дії, що й він.bossjara писав: цікаво, як би кожен із вас діяв в ситуації, коли по вам за адмінпорушення починають стріляти...
- AnGeL
Morozov, великий ідіотизм то твоя писанина. я ж розписав все, шо не ясно? перша обойма куди пішла? в салон? в пішоходів? чи ти думаєш шо можна вести прицільну стрільбу з пістолета в якого величезна кучність стрільби, на ходу, і попасти в колесо, яке розміром десь 20х20 см, бо решта ховається в арку? після першої безрезультативної стрільби по колесах, я думаю коп зрозумів шо то дарма випущені кулі. машину блокували, вони далі втікали, наїхали на копа, могли взагалі всіх там роздавити, навіть з простреленим колесом. звісно шо ефективніше було пристрілити водія після того всього, так погоня 100% закінчиться. ну непопали, слабка вогнева, погоджусь. погано заблокували - погоджусь. але вся стрілянина оправдана, і хоть ти лусни.
а я не писав шо тікали, я писав шо посилали, викручувались всякими лазєйками і ігнорили страих дайців, ти відповідно під цю категорію теж підпадаєш. вірогідно і випившим теж їздив/їздиш, може акуратно, але тимнеменше. вот тепер ти боїшся, шо такий номер з поліцією не пройде, а люди різні бувають, хтось псіхане, і шмальне по тобі.
інакше, якшо ж ти такий чесний і праведний борець за справедливість, чого тобі боятись і переживати? якщо не порушуєш, то і копи тебе не торкнуться. а раз ти боїшся, значить ти порушуєш. все просто. і таких як ти, он, добрих 10-15% серед інеткористувачів. і вся кірпічами зараз сруть.
а стосовно того шо ти знову намагаєшся продавити шо загинув невинний а винний цілий і неушкоджений, то це дике везіння, на відео ж чітко видно шо цілили в водія, а пасажир то випадковість.
так шо, морозов, починай жити по новому, і бійся, бійся шо тебе пристрелять поліцейські.
на баризі шапка горитMorozov писав: Коли це я посилав чи втікав, більше того коли ДК втікали чи посилали (ну впринципі посилали і посилають часто але не вткають, хоча може якісь поодинокі випадки і були).
А якщо включиш мозги, то той хто в ролі мажора залишився неушкодженим, тому ці дії є великим ідіотизмом.

інакше, якшо ж ти такий чесний і праведний борець за справедливість, чого тобі боятись і переживати? якщо не порушуєш, то і копи тебе не торкнуться. а раз ти боїшся, значить ти порушуєш. все просто. і таких як ти, он, добрих 10-15% серед інеткористувачів. і вся кірпічами зараз сруть.
а стосовно того шо ти знову намагаєшся продавити шо загинув невинний а винний цілий і неушкоджений, то це дике везіння, на відео ж чітко видно шо цілили в водія, а пасажир то випадковість.
так шо, морозов, починай жити по новому, і бійся, бійся шо тебе пристрелять поліцейські.
Ну давай знову, все таж ст 46, зброя застосовується тільки у випадках коли інші методи не дійсні (тут могли запросто зупинити без зброї), зброю заборонено використовувати коли є ризик що постражадють інші люди (тут причина всього цирку це порушення ПДР, винним за порушення ПДР є тільки водії, оце ваше "співучасник" це всього навсього ваша фнтазія), коп знав що у салоні купа людей, він навмисне стріляв по салону, а не по колесам (доречі ти тут казав що вони стріляли по колесам а вбили випадково). Тут причин стріляти взагалі не було.Bohdan писав: Хочу бачити конкретну норму закону.
- AnGeL
bossjara,
і ти туда же...
яка різниця, адмін чи не адмін порушення? чи це банальне адмін порушення, типу проїзд на червоне чи поворот не з тої смуги? тут злісна непокора поліції. якшо ти чистий, то спокійно зупинився, отримав протокол, оплатив штраф і надалі ведеш себе акуратніше, а раз тікаєш, то тікаєш від чого більшого ніж адміністративного правопорушеня, логічно? може вони тікали, бо вони терористи, з бомбою в машині і в ТЦ хотіли врізатись? від простих адмінпорушень так яро не втікають.

яка різниця, адмін чи не адмін порушення? чи це банальне адмін порушення, типу проїзд на червоне чи поворот не з тої смуги? тут злісна непокора поліції. якшо ти чистий, то спокійно зупинився, отримав протокол, оплатив штраф і надалі ведеш себе акуратніше, а раз тікаєш, то тікаєш від чого більшого ніж адміністративного правопорушеня, логічно? може вони тікали, бо вони терористи, з бомбою в машині і в ТЦ хотіли врізатись? від простих адмінпорушень так яро не втікають.
вони заблокували, 2 рази, недопомогло, всерівно втікали. шо не так? в прогалинах між машинами стояли копи. вот і стіляли вже в людей. а перша обойма була ж по колесах, так шо все нормально.Morozov писав: зброя застосовується тільки у випадках коли інші методи не дійсні
Єдине чого боюсь я, що з такими як ви, наступний майдан матиме набагато більше жертв, а скоріш за все всіх самих активних розстріляють на самих початках.AnGeL писав: так шо, морозов, починай жити по новому, і бійся, бійся шо тебе пристрелять поліцейські.
P.S. чому ти вимагаєш посадити беркутів ?
AnGeL писав: вони заблокували, 2 рази, недопомогло, всерівно втікали. шо не так?

Заблокували але втекли ? Що ти несеш

От якби вони заблокували, то все було б гаразд, а так просто інцидент, з якого мало хто робить правильні висновки.
- AnGeL
ну погоджусь, не співучасник, випадкова жертва, яку наразив на небезпеку водій, і який відповідав за неї. він ж чітко усвідомлював, шо після початку стрілянини міг загинути любий з пасажирів, але нічого не робив для того щоб убезпечити їх, лише ускладнював ситуацію.Morozov писав: це порушення ПДР, винним за порушення ПДР є тільки водії, оце ваше "співучасник" це всього навсього ваша фнтазія),
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
всьо...відео закинули, казки потерпілих і адвокатів "розстрілювали стояче авто" повністю розвіяні
коп молодець
якби не тоніровочка, то застрелили б бухого водія, а не пасажира
давайте закон про заборону тонувати передні бокові
коп молодець
якби не тоніровочка, то застрелили б бухого водія, а не пасажира
давайте закон про заборону тонувати передні бокові

Востаннє редагувалось Чет, 18 лютого 2016, 19:23 користувачем Dexter, всього редагувалось 1 раз.
Work hard! Play hard!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей